Η Μπόμπα topless στην παραλία δίχασε το κοινό αλλά η απάντηση Τανιμανίδη τα είπε όλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μπόμπα topless στην παραλία δίχασε το κοινό αλλά η απάντηση Τανιμανίδη τα είπε όλα

Η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκε με καλοκαιρινή διάθεση και δέχθηκε ποικίλα σχόλια τα οποία δεν άφησε αναπάντητα. Η αποστομωτική απάντηση και η γλυκιά εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Μια όμορφη, παραγωγική και παράλληλα ανέμελη περίοδο διανύει η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μετακόμισε πρόσφατα με την οικογένειά της στο καινούριο τους σπίτι.

Η γνωστή influencer έχει επιστρέψει δυναμικά στη fitness ρουτίνα της και γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση για να διατηρήσει τις καλλίγραμμες αναλογίες της ενόψει καλοκαιριού.

Την ίδια ώρα τα δίδυμα Τανιμανίδη μεγαλώνουν καθημερινά και οι γονείς τους προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, πραγματοποιώντας ολιγοήμερες αποδράσεις και άλλες fun δραστηριότητες.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Στη γιορτινή photo με τα δίδυμα το σχόλιο Μπόγδανου φανέρωσε τη φιλία τους

H νέα καλοκαιρινή φωτογράφιση της Χριστίνας Μπόμπα δίχασε τους fans

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε σε παραλία της Αττικής προκειμένου να φωτογραφηθεί με καλοκαιρινό concept ωστόσο αποφάσισε να βγάλει και μερικές φωτογραφίες χωρίς μαγιό τις οποίες μοιράστηκε αργότερα με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C56UNA0Klrj/

«Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε 😂 …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι full time μαμά όμως δεν παύει να «ακούει» το σώμα και τις ανάγκες της

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους followers και συγκέντρωσαν αρκετά τοξικά σχόλια, που δεν θα έπρεπε καν να γίνονται εν έτει 2024.

mpompa1.webp

Αρκετοί ήταν ωστόσο οι followers που θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους επισημαίνοντας πως η influencer δεν έκανε σε καμία περίπτωση κάτι προσβλητικό ή χυδαίο.

«Όμορφη, μυστηριώδης, ρομαντική και σεξι όπως πάντα Χριστινάκι.. Ότι και να κάνεις είσαι κούκλα 👏👏❤️❤️ συγχαρητήρια και στον φωτογράφο», έγραψε μια follower.

Η influencer πήρε θέση και δεν δίστασε να απαντήσει σημειώνοντας: «Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;».

Αξιοσημείωτο είναι πως το παραπάνω σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα έχει διαγραφεί η ίδια ωστόσο έστειλε διαδικτυακά την αγάπη της σε όλους όσους την υπερασπίστηκαν κάτω από τα hate comments.

Η Έλενα Γαλύφα, η Μαρία Ηλιάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ιωάννα Τούνη εξέφρασαν τον θαυμασμό τους, αφήνοντας κολακευτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα.

Screenshot-2024-04-19-103815.png

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα γιορτάζει τα 30 με μια εξωτική φωτογραφία στο Instagram

Σε όσους την κατηγορούν κατά καιρούς για υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής η Χριστίνα Μπόμπα είχε τοποθετηθεί μέσα από το «Πρωινό» εξηγώντας: «Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί».

H τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη

Ο παρουσιαστής θέλησε να εμψυχώσει τη γυναίκα της ζωής του μετά την αδικαιολόγητη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε, κάνοντας repost τη φωτογραφία της σε Instagram-story.

Screenshot-2024-04-19-133153.png

«Ερωτευμένος κάθε μέρα μαζί σου», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πρόσφατα η 35χρονη επισκέφθηκε παραλία της Αττικής και πραγματοποίησε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για τη φετινή σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C5bdGRMqMTk/

Πηγή κεντρικής: chrismpo