SATTIsfaction μετά το live της Μαρίνας με το ZARI και όλοι περιμένουν να φέρει πίσω την «κούπα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
SATTIsfaction μετά το live της Μαρίνας με το ZARI και όλοι περιμένουν να φέρει πίσω την «κούπα»
NDP Photo Agency

Για όσους είχαν πει πως η unplugged εκδοχή της Σάττι στο ZARI δεν ήταν και τόσο...unplugged, η απάντηση ήρθε μετά την πρώτη live εμφάνισή της.

Λίγο πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας kai τον 68o διαγωνισμό μουσικής, η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε για πρώτη φορά live το ΖARI στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε από τους υπέυθυνους της ελληνικής αποστολής σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Η κάμερα στη σκηνή και ο φραπέ: Η Μαρίνα Σάττι τα αποκάλυψε όλα για την εμφάνισή της στη Eurovision

Η εμφάνισή της αυτή έγινε viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (TikTok, Instagram, YouTube), ενώ με αυτόν τον τρόπο έδωσέ και την «απάντησή» της σε όσους δεν είχαν μείνει ευχαριστημένοι από την unplugged εκδοχή του ZARIoύ που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγες μέρες από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, καθώς όπως υποστήριζαν δεν ήταν και τόσο...unplugged.

Μετά τη live εμφάνισή της, λοιπόν το βράδυ της Πέμπτης 18 Aπριλίου οι fans της Eurovision αποθέωσαν την Μαρίνα Σάττι, λέγοντας πως περιμένουν να φέρει πίσω το «κύπελλο» του μουσικού διαγωνισμού, μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005.

Η Mαρίνα Σάττι τραγουδά unplugged το Ζάρι της και το κοινό αντιδρά με διπλό τρόπο

Η θέση της Μαρίνας Σάττι

Αυτή τη στιγμή και μετά την εκτόξευση της Ελβετίας στα στοιχήματα και την 1η θέση, η Μαρίνα Σάττι κρατάει σθεναρά την 7η θέση για τη χώρα μας.

Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει 100% ποιος θα είναι ο τελικός νικητής, αφού οι eurofans δεν είχαν την ευκαιρία να δουν μέχρι πριν από το συγκεκριμένο πάρτι την Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει live το ZARI σε κάποιο από τα υπόλοιπα events για τη Eurovision που γίνονταν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η συμμετοχή της Ελβετίας ανέβηκε στην πρώτη θέση στα προγνωστικά μετά την εμφάνιση του Νemo με το The Code στο Eurovision πάρτι που έγινε στην Μαδρίτη. Και κάπως έτσι βρέθηκε η Κροατία (το μέχρι πρότινος φαβορί) στη 2η θέση. Επομένως μπορεί κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με τη συμμετοχή της Σάττι.

Και φυσικά έχουμε και τις πρόβες που κάνουν πιο ξεκάθαρο το τοπίο, αφού δείχνουν πώς θα παρουσιαστεί το κάθε τραγούδι.