Η Παολίνα Ζογλοπίτη σε νέες travel περιπέτειες στην Ιταλία: Το τρολ με τις πόζες μέσου τουρίστα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Παολίνα Ζογλοπίτη σε νέες travel περιπέτειες στην Ιταλία: Το τρολ με τις πόζες μέσου τουρίστα

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η μονάκριβη κόρη και αδυναμία της Πάολα. Η ομοιότητα με τη μαμά της και οι ωραιότερες φωτογραφίες από τα ταξίδια της.

Η 20χρονη Παολίνα Ζογλοπίτη έχει έρθει αρκετές φορές στο προσκήνιο λόγω των εμφανίσεών της στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται η μητέρα της, Πάολα (Φωκά).

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 20 ετών και μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη, μεγαλώνουν την κόρη τους με αγάπη, ενότητα και σεβασμό.

H Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η αδυναμία των γονιών της και το mini me της Πάολα

Η 20χρονη Παολίνα σπουδάζει στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία εισήχθη δεύτερη, σημειώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία.

H 20χρονη Παολίνα Ζογλοπίτη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες αλλά το καλλιτεχνικό της DNA δεν κρύβεται

H Παολίνα Ζογλοπίτη πήγε στην Ιταλία και μας χάρισε travel inspo

Πριν από λίγες εβδομάδες η Παολίνα Ζογλοπίτη ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολη και το Positano.

Η νεαρή κοπέλα απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό και επισκέφθηκε τα δημοφιλέστερα spots όπου φωτογραφήθηκε και αργότερα χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους τα ωραιότερα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/C5X4qkVtvVN/

«Και εδώ βλέπουμε μια σειρά φωτογραφιών μέσου τουρίστα στις ατραξιόν του Αμάλφι κόουστ. Θα βαριόμουν και εγώ στην θέση σας», έγραψε με χιούμορ η 20χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

paolina6.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η 20χρονη Παολίνα Ζογλοπίτη κάνει καριέρα στο TikTok και όλοι σχολιάζουν πόσο μοιάζει στην Πάολα

Το μαύρο mini φόρεμα της Παολίνας αποτελεί ιδανική πρόταση για να είσαι κομψή και άνετη 24/7 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου και για να έχεις αέρα influencer στα μελλοντικά Instagram posts.

forema.jpg

Κοστίζει μόλις 25 δολάρια (δηλαδή 23,5 ευρώ) και θα το βρεις με ένα κλικ εδώ.

Η Παολίνα μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νάπολη όπου δοκίμασε τα signature Ιταλικά πιάτα και έκανε βόλτες στο κέντρο της πόλης.

https://www.instagram.com/p/C5QrjWUtZQr/

Χαμογελαστή και ντυμένη casual η νεαρή κοπέλα πόζαρε στον φακό, δίνοντάς μας έμπνευση για τα μελλοντικά μας ταξίδια.

Tα ταξίδια είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για τον εαυτό του καθώς συναντάς νέες εικόνες, πολιτισμούς και παραδόσεις. Η Παολίνα Ζογλοπίτη φαίνεται να το γνωρίζει καλά και σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιεί ολιγοήμερες αποδράσεις με τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/C4-01nqNQx0/

Πριν λίγο καιρό η 20χρονη βρέθηκε στα Τζουμέρκα όπου απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο μαζί με την παρέα της.

https://www.instagram.com/p/C1eTEuztqmR/

Προηγήθηκε ένα ταξίδι στη Γαλλία και σε γνωστό χειμερινό θέρετρο όπου η Παολίνα δοκίμασε τις επιδόσεις της στο σκι.

https://www.instagram.com/p/C0_eGnDNaoY/

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας ταξιδεύει χειμώνα-καλοκαίρι και μας υπενθυμίζει πόσο όμορφο είναι να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας.

https://www.instagram.com/p/CxgSR3qM45u/

Στον ελεύθερό της χρόνο χορεύει, επισκέπτεται τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδά η μαμά της και ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και παρά το επιβαρυμμένο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, φροντίζουν να περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

https://www.instagram.com/tv/CXd066hgLl1/

Η Πάολα είχε μιλήσει στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν για τις επισκέψεις της κόρης της στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται.

«Αν είχε τέτοιους δημοσιογράφους τότε που πήγαινα εγώ στη μαμά και στον μπαμπά μου θα έλεγαν παραπάνω μάλλον. Δεν είδαν εμένα πόσο συχνά ήμουν στους γονείς μου. Στη δουλειά της μαμάς της ήταν», τόνισε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι. Ερχόταν στις γιορτές, όπως η μαμά μου, ο αδερφός μου. Δηλαδή είναι καλύτερο να αφήσω το παιδί μου στο σπίτι με μια γυναίκα να το προσέχει; Αφού είναι όλη η οικογένεια μου εκεί όπου εμφανίζομαι, να λείπει το παιδί μου; Εξάλλου είναι ένα σκηνικό που το ξέρω τόσο καλά, το έζησα όταν ήμουν εγώ παιδί».

https://www.instagram.com/p/CS6lmMzs6Kf/
paolina.webp

Πηγή κεντρικής: paolinazoglo