Ποια είναι η 33χρονη Anouchka Delon- Η αδυναμία στον μπαμπά της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ποια είναι η 33χρονη Anouchka Delon- Η αδυναμία στον μπαμπά της και οι σπάνιες φωτογραφίες

H 33χρονη κόρη του Alain Delon ακολουθεί τα χνάρια του στην υποκριτική. Η νέα φωτογραφία με τον μπαμπά της και η διαμάχη με τα αδέρφια της.

Φανερά καταβεβλημένος δείχνει το τελευταίο διάστημα ο 88χρονος πλέον, Alain Delon. Ο σταρ της μεγάλης οθόνης αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα υγείας ωστόσο δεν παύει να χαμογελά και να ζει την κάθε του ημέρα με αισιοδοξία.

Πριν από μερικά 24ωρα η κόρη του ηθοποιού, η 33χρονη ηθοποιός, Anouchka Delon, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του μπαμπά της, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Anouchka Delon μας δείχνει πώς είναι ο μπαμπάς της σήμερα

Η Γαλλίδα ηθοποιός μοιράστηκε το πορτρέτο του μπαμπά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Την Παρασκευή το πρωί έβγαλα φωτογραφία τον μπαμπά μου. Για μένα. Μια ανάμνηση των καιρών μας. Το να τρώω πρωινό μαζί του με κάνει να νιώθω ατέλειωτη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κτηνώδη κόσμο. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο γαλάζιο, ατσάλινο, ζωντανό, μαχητικό βλέμμα του, που μου δίνει αφάνταστη δύναμη. Ο δικός μου αθάνατος. Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν μπορώ να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται γι’ αυτόν. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του, είναι εδώ. Και στις ανησυχίες σας απαντά: Μην ανησυχείτε».

https://www.instagram.com/p/C6EHSTVN-e0/

Ο ζεν πρεμιέ του Γαλλικού κινηματογράφου δείχνει αρκετά αδύνατος και ταλαιπωρημένος λόγω της κατάστασης της υγείας του. Τα γαλάζια, διαπεραστικά μάτια του ξεχωρίζουν και μας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο.

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία: «Δικαίωμά μας να φεύγουμε ειρηνικά»

https://www.instagram.com/p/C5L38_OtEko/

Ποια είναι η Anouchka Delon

Η 33χρονη είναι κόρη του Alain Delon και της Rosalie van Breemen. Έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Alain-Fabien Delon, και έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Anthony Delon, από τον γάμο του με την ηθοποιό και μοντέλο Nathalie Delon.

https://www.instagram.com/reel/C4308ibLO0C/

H ηθοποιός έχει μάτια διαφορετικού χρώματος και συγκεκριμένα ένα καφέ και ένα μπλε.

Σε ηλικία 12 ετών, η Delon εμφανίστηκε δίπλα στον πατέρα της στην τηλεοπτική ταινία «Le Lion». Από το 2007 έως το 2010, εκπαιδεύτηκε στο Cours Simon στο Παρίσι. Το 2011, εμφανίστηκε με τον πατέρα της στη σκηνή στο Théâtre des Bouffes-Parisiens.

https://www.instagram.com/p/C1iOiLkLjot/

Το 2015, ο ηθοποιός συμμετείχε στο παιχνίδι «Fort Boyard». Τον Νοέμβριο του 2019, ανακοινώθηκε ότι η Delon περίμενε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον Julien Dereims. Ο γιος τους γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2020 και το 2021 το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του.

https://www.instagram.com/p/CwuqT3vLbJI/

Paris Hilton: Η πρώτη photo της κόρης της και το video-απόδειξη ότι ο γιος της είναι ο no1 fan

H διαμάχη της Anouchka με τα αδέρφια της και ο νόθος γιος του ηθοποιού

Εδώ και αρκετούς μήνες ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δικαστική διαμάχη των τριών παιδιών του Delon καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε για τον τόπο διαμονής του πατέρα τους αλλά ούτε και για τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει.

Πριν από λίγα χρόνια οι τρεις τους στράφηκαν εναντίον της Hiromi Rollin, της φερόμενης συντρόφου του ηθοποιού, την οποία και μήνυσαν για παρενόχληση και υπεξαίρεση αλληλογραφίας.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Gala» o Alain Fabian Delon είχε εξηγήσει για τη σχέση με την αδερφή του: «Έχουμε καλή σχέση. Δεν θα την έλεγα όμως και παθιασμένη αγάπη. Είναι η ευνοούμενη του πατέρα μου. Και με αυτό τον ρόλο παίρνει τις αποστάσεις της από εμένα και τον αδελφό μου. Βλεπόμαστε τα Χριστούγεννα. Δεν συμβαίνει τίποτα άσχημο, αλλά δεν ζούμε και αυτά τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια. Τα γενέθλια τα γιορτάζουμε μόνοι μας. Υπάρχει ένα οικογενειακό σπίτι, αλλά δεν πηγαίνουμε συχνά. Άλλωστε στον πατέρα μου αρέσει να είναι μόνος».

Στις αρχές του έτους η Anouchka Delon υπέβαλε μήνυση κατά του ετεροθαλούς αδελφού της Anthony Delon για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλές και παρενόχληση.

https://www.instagram.com/p/CseRVcAIrYW/

O Alain Delon είχε έναν ακόμα γιο, τον οποίο δεν αναγνώρισε ποτέ μέχρι το θάνατό του. Ο Ari Boulogne, ο νόθος γιος του Alain Delon έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών τον Μάιο του 2023, βυθίζοντας τον περίγυρό του σε πένθος.

Ο Ari γεννήθηκε ως Christian Aaron Päffgen το 1962 και ήταν γιος της τραγουδίστριας Nico, η οποία πέθανε το 1988. Ο φωτογράφος και συγγραφέας έμοιαζε αρκετά στον πατέρα του ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να αναγνωριστεί αν και το 2019 αποφάσισε να κινήσει νομικές διαδικασίες στο αρμόδιο δικαστήριο της Ορλεάνης.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η γαλλική δικαιοσύνη δήλωσε αναρμόδια να κρίνει το αίτημα του Ari Boulogne λόγω της ελβετικής κατοικίας του Alain Delon.Τον Σεπτέμβριο του 2021, το αίτημα του Boulogne απορρίφθηκε κατόπιν έφεσης.

«Είσαι φίλος μου, είσαι φίλος μου. Αλλά θα σου πω κάτι, δεν έχεις τα μάτια μου, δεν έχεις τα μαλλιά μου. Δεν είσαι γιος μου, δεν θα γίνεις ποτέ γιος μου», φέρεται να έλεγε ο Alain Delon στον Ari.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Anouchka Delon με τον μπαμπά της.

Πηγή κεντρικής: anouchkadelon