Η Αθηνά Οικονομάκου αποχαιρετά τον έρωτα της ζωής της στο Πρώτος από Εμάς: Η δραματική «επιστολή»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου αποχαιρετά τον έρωτα της ζωής της στο Πρώτος από Εμάς: Η δραματική «επιστολή»

Το οριστικό τέλος του Άλκη θα είναι για όλη την παρέα του Πρώτος από Εμάς, καθοριστικό για τη ζωή τους. 

Σα να τακτοποιούνται εκκρεμότητες στα τελευταία επεισόδια του Πρώτος από Εμάς, για να φτάσουμε στο οριστικό φινάλε της σειράς, στις αρχές Ιουνίου. Οι υποθέσεις των μελών όλης της παρέας θα πρέπει να κλείσουν, οι περισσότερες ευχάριστα. Εκτός από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας είναι πια η Αθηνά Οικονομάκου ως Κάτια. Μία επιστολή και ένα βίντεο θα συνδέσουν το τραγικό παρόν με το μέλλον.

Ο Άλκης μιλά στο μελλοντικό παιδί του

Πριν περάσουμε στα πιο δραματικά, ας δούμε τα λίγο πιο ευχάριστα στο Πρώτος από Εμάς, με τον Άλκη να γνωρίζει επιτέλους την ετεροθαλή του αδελφή Αλίκη και τον πατέρα του (Γιάννη Βούρο) να συνεχίζει να κάνει τις ίδιες γκάφες ως μπαμπάς. Όμως ο Άλκης θεωρεί σημαντικό αυτό που γίνεται, γιατί πρέπει να αφήσει μία οικογένεια στην κόρη του Έλσα. Ξέρει ότι πλησιάζει το τέλος του.

Πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου θρηνεί τον έρωτα της ζωής της- Τα πλάνα της κηδείας

Θα περάσει μία ακόμη δυσκολία και θα ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί πλέον η γιατρός του δεν έχει καμία αισιοδοξία για το μέλλον. Ο θάνατός του είναι αναπόφευκτος. Όμως, του μένει ακόμη λίγος χρόνος, μέχρι αυτό να συμβεί.

Και σε αυτόν τον χρόνο που του απομένει θέλει καταρχάς να ζήσει με την Κάτια και να γνωρίσει τον γιο του όταν γεννηθεί.

Θα συμβεί αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Λίγο πριν το τέλος του, θα έχει γεννήσει η Κάτια και θα χαρεί κάποιες στιγμές τον γιο του. Όμως θα του αφήσει και μία σημαντική παρακαταθήκη. Για αυτό θα αποφασίσει να μοιραστεί τις σκέψεις του, αυτά που δεν θα μπορεί στο μέλλον να του τα πει από κοντά. Αυτή η διήγηση είναι και από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φινάλε της σειράς. Στα επόμενα επεισόδια θα πάρουμε μία γεύση από αυτόν τον επίλογο.

Στα ευχάριστα που θα δούμε στη συνέχεια, ανήκει και το διαζύγιο της Κάτιας από τον Έβαν και το μωρό που θα αποκτήσουν τελικά ο Νικόλας και η Έλενα. Η ζωή των φίλων του Άλκη αλλάζει προς το καλύτερο. Και εκείνοι θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό το φινάλε πιο γλυκό.

Δες και μερικά στιγμιότυπα από τα προσεχή επεισόδια.