Μέλιος και Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίδαξαν τι σημαίνει πραγματική αγάπη πριν το τραγικό φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Μέλιος και Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίδαξαν τι σημαίνει πραγματική αγάπη πριν το τραγικό φινάλε

Το κοινό λάτρεψε και ένα ακόμη ζευγάρι στις Ψυχοκόρες, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου. 

Ένα από τα οφέλη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, είναι πως σε αρκετές σειρές, γνωρίσαμε νέους σε ηλικία και εμπειρία, αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς. Οι Ψυχοκόρες διαθέτουν αρκετούς από αυτούς. Ο Αναστάσης Λαουλάκος και η Άννα Λουϊζίδη, για μία ακόμη φορά απέδειξαν πως είναι το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, λίγο πριν ζήσουν τη δυσκολότερη στιγμή τους στο φινάλε του πρώτου κύκλου. Και η Μαρίνα Ασλάνογλου ευθύνεται για αυτό.

Παύλος και Βασιλική το νέο σιπ του Twitter/X

Τα φλερτ στις Ψυχοκόρες, σταδιακά μετατρέπονται σε μεγάλους έρωτες. Που λειτουργούν ως σωτηρία για τις αδελφές Πολύζου μέσα στη δυστυχία τους. Οι περισσότεροι είναι αληθινοί, αλλά θα δεις στη συνέχεια και έναν εντελώς παραπλανητικό. Και είναι αυτός της Δεσποινιώς και του Τάσου.

Ποιο μυστικό συνδέει Νέλλα και Αρχοντούλα στις Ψυχοκόρες; Η προδοσία ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Χθες για πρώτη φορά ο Παύλος και η Βασιλική εκδήλωσαν τα αισθήματά τους και ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος με την Μαργαρίτα Αλεξιάδη θα μας απασχολήσουν αρκετά με το κρυφό ειδύλλιό τους. Έχουμε καταλάβει πως ζουν στο σπίτι του Αρδίτη σε μία επικίνδυνη συνθήκη. Η ψυχοκόρη μάλιστα θα αισθανθεί και τύψεις για αυτό. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η δική τους ιστορία στον δεύτερο κύκλο.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου σε δύο επεισόδια από σήμερα, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για ένα άλλο ζευγάρι, τον Μέλιο και τη Φρόσω. Η αγνή τους αγάπη, το ότι εκείνος τη βλέπει ως την πιο όμορφη κοπέλα στον κόσμο και τα σχέδια που κάνουν για να ξεφύγουν από την οικογένεια των Νάτσηδων, έφεραν τη συμπαράσταση από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C6HQAedoheM/

Ο νεαρός ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος, όπως και η Άννα Λουϊζίδη δημιούργησαν φέτος ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τηλεοπτικά δίδυμα. Για τον Μέλιο «έλιωσαν» χθες για μία ακόμη φορά οι θαυμάστριές του στο Twitter/X.

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα είναι ευοίωνο το μέλλον τους στο τέλος του πρώτου κύκλου και δυστυχώς η Φρόσω θα μείνει μόνη. Το τέλος του Μέλιου θα συμβεί απότομα και για όλα φυσικά θα φταίει η Ευανθία. Πιο serial killer και από τον Ιπποκράτη στο Ναυάγιο θα αποδειχθεί η Μαρίνα Ασλάνογλου. Το timing φέτος ήταν το καλύτερο και για εκείνη, κάνοντας έναν ρόλο πολύ ιδιαίτερο με βάθος και υποκριτικές εναλλαγές.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν στις Ψυχοκόρες, θα έχουμε εξελίξεις πολύ σημαντικές και στο σπίτι του Κοτρώτση. Η Νέλλα με την επίβλεψη του Σώτου βρίσκεται σε φάση αποτοξίνωσης, αλλά και αυτό θα έχει μία αναπάντεχη τροπή.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα έχει επίσης 20 επεισόδια, θα ξεκινήσει ευθύς αμέσως και θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα, όπως και ο τρίτος.

https://www.instagram.com/reel/Cyo9xeNtjWd/