Πέννες Melissa Χρυσή Επιλογή με σολομό και κάπαρη
MARKOU KYRIAKI
Ανανεώθηκε:
Για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είμαι σίγουρη ότι το φιλέτο σολομού έχει περάσει ήδη από το μυαλό σας. Τι θα λέγατε αν το συνδυάζατε με πέννες για να κάνετε ένα δροσερό πιάτο και να δώσετε επιπλέον ιδιαίτερα πικάντικη και αλμυρή γεύση με την κάπαρη που θα εντυπωσιάσει τον σύντροφό σας;
Εύκολο πιάτο που χρειάζεται νωρίτερα μία μικρή προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να το σερβίρουμε ανά πάσα στιγμή
Συστατικά:
- 1 συσκευασία Πέννες ριγέ Melissa Χρυσή Eπιλογή
- 350 γρ σολομό κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 5 κ.σ. κάπαρη
- 6 κ.σ. άνηθο
- 4 κ.σ. μαϊντανό
- 4 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. τυρί κρέμα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Ανακατεύουμε τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε τον σολομό.
- Βάζουμε στο ψυγείο.
- Μόλις πεινάσουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε!
Bloggers
01
10