Πώς θα βρεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου

Πώς θα βρεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου

Αν αναρωτιέσαι πώς με τόσες επιλογές στον beauty κόσμο, θα καταλήξεις να βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου, δεν έχεις παρά να στραφείς στη σειρά ενυδατικών της Frezyderm και στις Moisturizing 24h Cream, Moisturizing Plus Cream, Moisturizing Rich Cream.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα μας. Κάθε τύπος της (λιπαρή, ξηρή, μεικτή) είναι πραγματικά ξεχωριστός και έχει τις δικές του ανάγκες. Παρόλα αυτά, κάθε επιδερμίδα σε καθημερινή βάση χρειάζεται καθαρισμό, ενυδάτωση και SPF, aka αντηλιακή προστασία. Όσον αφορά στην ενυδάτωση, μάλιστα, είναι μία από τις βασικότερες -ίσως η πιο βασική- προϋποθέσεις μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Κάθε ημέρα, όλη μέρα, χωρίς καμία εξαίρεση.

Βλέπεις, το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο που χρειάζεται επαρκή υγρασία για να λειτουργήσει σωστά. Το εξωτερικό του στρώμα περιέχει φυσικά υδρόφιλα που απορροφούν το νερό από το περιβάλλον και λιπίδια που λειτουργούν ως ένα είδος «κόλλας» για να παγιδεύουν μόρια νερού και φυσικά έλαια που προσφέρουν απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Τα έλαια, όμως, αυτά δεν είναι ούτε αρκετά, ούτε ανεξάντλητα, γι’ αυτό η επιδερμίδα χρειάζεται και εξωτερική «ενίσχυση».

Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τη διατηρήσουμε ενυδατωμένη και υγιή. Βασικό «συστατικό» επιτυχίας σε κάθε περίπτωση είναι η επιλογή των σωστών προϊόντων ή αλλιώς της ενυδατικής προσώπου. Και αν αναρωτιέσαι πώς με τόσες επιλογές στον beauty κόσμο, θα καταλήξεις να βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου, δεν έχεις παρά να στραφείς στη σειρά ενυδατικών της Frezyderm και στις Moisturizing 24h Cream, Moisturizing Plus Cream, Moisturizing Rich Cream.

Μία κρέμα παρατεταμένης ενυδάτωσης

Πράγματι, η ενυδατική κρέμα βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, δημιουργώντας έναν προστατευτικό φραγμό στην επιφάνεια του δέρματος. Για να το κάνει, όμως, αυτό πρέπει εσύ από την πλευρά σου να έχεις επιλέξει αυτήν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θες μια λύση ενυδάτωσης που διαρκεί, παράλληλα με απαλή, δροσερή υφή, η Moisturizing 24h Cream της Frezyderm είναι η ιδανική επιλογή. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με ισχυρό πεπτίδιο, 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, ενισχύει τη ζωτικότητα του δέρματος βελτιώνοντας την υφή του ενώ προσφέρει και αντιοξειδωτική προστασία.

Και θα το καταλάβεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθώς θα νιώσεις το δέρμα σου να «ξεδιψά» και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Με λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, μπορεί να αποτελέσει βάση για το μακιγιάζ σου -όπως όλες οι ενυδατικές της Frezyderm- ενώ θα σου προσφέρει 50% πιο ενυδατωμένο δέρμα ακόμα και 7 ώρες μετά την εφαρμογή*.

Τριπλή ενυδάτωση για πολυεπίπεδο moisturizing αποτέλεσμα

Μήπως θέλεις μία ενυδατική που να ενυδατώνει και τις 3 στοιβάδες του δέρματός σου και να το αναδομεί μοναδικά; Αν απάντησες θετικά στα δύο παραπάνω ερωτήματα, τότε η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm είναι για εσένα.

Είναι μία πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος. Παράλληλα, τα, τετραπεπτίδια που περιέχει ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και η βιταμίνη Ε προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Πρόκειται για μία πραγματική «πηγή» ενυδάτωσης για τη διψασμένη σου επιδερμίδα.

Κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση επιδερμίδας που διψάει για ενυδάτωση, αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι πρώτες λεπτές γραμμές μειώνονται, η επιδερμίδα σου γίνεται πιο σφριγηλή, αυξάνεται η ελαστικότητά της και με λίγα λόγια, λειτουργεί σαν καθημερινό boost ενυδάτωσης στο δέρμα σου.

Άμεση βαθιά ενυδάτωση στο ώριμο ή έντονα ξηρό δέρμα

Αν τώρα έχεις ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, έχεις ανάγκη από μία κρέμα που θα σου προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ή αλλιώς από τη Moisturizing Rich Cream της Frezyderm. Χάρη στην περιεκτικότητά της σε 2 τύπους υαλουρονικού οξέος, τετραπεπτίδιο, εκχύλισμα από κόκκινο τριφύλλι και έλαιο αβοκάντο, βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Με πλούσια, μη λιπαρή υφή, ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα, χαρίζοντάς σου μία απαλή, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα. Έτσι, εσύ έχεις μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία και η Frezyderm φροντίζει για την ενυδάτωση και άρα επανόρθωση της τώρα και στο μέλλον!

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω στη beauty routine και γι’ αυτό, η Frezyderm είναι εδώ με τρεις ενυδατικές κρέμες να ανοίξει τον δρόμο για το skin future μας. Moisturizing 24h Cream, Moisturizing Plus Cream, Moisturizing Rich Cream, εσύ ποια θα επιλέξεις;

*Imperata Cylindrica-Technical data