Flawless skin με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα, γίνεται; Γίνεται!

Flawless skin με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα, γίνεται; Γίνεται!

Άνοιξε το beauty notebook σου και ετοιμάσου να καταγράψεις τα «βήματα» που θα σου χαρίσουν την όψη που αναζητάς.  

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της απαιτήσεις από το μακιγιάζ της, ωστόσο, όλες έχουμε μία κοινή επιθυμία: Ένα flawless skin με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα. Για να το αποκτήσουμε, συγκεντρώνουμε «μυστικά» ομορφιάς από παντού: Από τις αγαπημένες μας celebrities, τους makeup artists και από τις φίλες μας. Τι σημαίνουν, όμως, στην πραγματικότητα αυτά τα beauty tips για την καθεμία μας;

Είναι τα «μυστικά» που όλες μας έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας, είναι αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας, που μας αναζωογονούν, που μας κάνουν να λάμπουμε. Άλλες φορές είναι μικρά, άλλες είναι συνηθισμένα και άλλες έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με τα «θέλω» μας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θέλουμε να τα ανανεώνουμε, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες μας.

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Δηλαδή, στην κάλυψη των αναγκών μας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλιώς στη Velvet Colors σειρά της Frezyderm που «ακούει» τις ανάγκες μας και «έρχεται» να μας προσφέρει ιδανικό, φυσικό αποτέλεσμα και ασύγκριτα καλλυντικά οφέλη. Άνοιξε, λοιπόν, το beauty notebook σου και ετοιμάσου να καταγράψεις τα «βήματα» που θα σου χαρίσουν την όψη που αναζητάς.

1727428707053-136734938-image003.jpg

Βήμα 1: Βάλε προτεραιότητα στα «θέλω» σου

Οι γυναίκες, καθημερινά, ερχόμαστε αντιμέτωπες με στερεότυπα, κανόνες, «πρέπει» και εικόνες αψεγάδιαστες, που όχι μόνο δεν θυμίζουν σε τίποτα τον αληθινό μας εαυτό, αλλά επηρεάζουν και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη δική μας ομορφιά. Όσα beauty tips λοιπόν, και να ακούμε κάτω από τη συγκεκριμένη «ομπρέλα», ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό: Τις δικές μας, προσωπικές ανάγκες.

Μήπως έφτασε η ώρα να τις ακούσεις πραγματικά; «Ναι» είναι η απάντηση και τα ματ makeup Velvet Colors είναι ο «σύμμαχος» που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις.

Βήμα 2: Ενυδάτωση πάνω απ’ όλα

Πριν, ωστόσο, φτάσεις στη δημιουργία του no make up look σου με Velvet Colors, πρέπει να φροντίσεις για την ενυδάτωση του προσώπου σου. Αυτή είναι που θα δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για το καλύτερο αποτέλεσμα, θα απογειώσει το μακιγιάζ σου και θα χαρίσει μία υγιή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σου.

Ούτως ή άλλως, η ενυδάτωση είναι ένα από τα πιο βασικά steps κάθε ρουτίνας ομορφιάς, ανεξάρτητα από τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας. Εκτός, λοιπόν, από τις ιδιότητες, τα συστατικά, τις καινοτόμες συνθέσεις, η υφή παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην επιλογή της. Υπάρχει, όμως, ένας συνδυασμός που μπορεί να σου προσφέρει maximum οφέλη: Και ενυδάτωση διαρκείας για αισθητά βελτιωμένη υφή δέρματος και υπέροχη, λεπτόρρευστη σύνθεση που απορροφάται αμέσως. Εμπιστεύσου μας!

Βήμα 3: Ομοιόμορφη και φυσική όψη

Μετά την ενυδατική, σειρά έχει το makeup. Ανάλαφρη υφή, ματ αποτέλεσμα και αψεγάδιαστη όψη είναι το combo που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το makeup που θα ταιριάξει στην επιδερμίδα σου και… asap θα σε οδηγήσει στη νέα σειρά Velvet Colors της Frezyderm.

1727428707013-424451503-image007.jpg

Τα νέα ματ makeup διαθέτουν μία ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων. Με προσαρμογή στον φυσικό τόνο του δέρματος, χαρίζουν μία ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη ατελειών χωρίς εφέ μάσκας. Είναι βασισμένα στην πατενταρισμένη Second Skin Velvet Technology, η οποία αφήνει μία μοναδικά ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να φράσσει τους πόρους του δέρματος και απορροφά τη λιπαρότητα. Έτσι, η επιδερμίδα αποκτά μία ματ όψη με ένα και μόνο προϊόν.

Επιπλέον, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το χρώμα των Velvet Colors παραμένει σταθερό, αναλλοίωτο και διαρκεί για ώρες! Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή τους με μικροκρυστάλλους, δημιουργεί μία απίστευτη φυσική λάμψη που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το εντυπωσιακό εφέ γεμίσματος των ρυτίδων. Εκτός από όλα αυτά, ο συνδυασμός αντιοξειδωτικών ενεργών που διαθέτουν, προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες, την ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα και από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη φωτογήρανση. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ό,τι τύπο δέρματος και αν έχεις*, αφού πρώτα επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει -Light, Medium, Dark.

Extra beauty secret: Αν θέλεις υψηλή κάλυψη με βελούδινη υφή, μπορείς να επιλέξεις το Velvet Colors High Cover** που προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας και προσφέρει 100% κάλυψη δερματικών ατελειών***, χάρη στην τεχνολογία High Cover Second Skin Masking Breathable Effect. Έχει, επίσης, SPF 50+ και είναι ανθεκτικό στο νερό!

Η beauty routine κάθε γυναίκας είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό μακιγιάζ. Είναι αυτή που της χαρίζει αυτοπεποίθηση, την κάνει να νιώθει ο εαυτός της, ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και δυναμική, έτσι ακριβώς όπως επιθυμεί. Όταν σε αυτή, λοιπόν, «έρχεται» να προστεθεί η νέα σειρά Velvet Colors της Frezyderm, το μόνο σίγουρο είναι πως η άψογη επιδερμίδα με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα είναι δεδομένη.

*Είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν ευαισθητοποιούν την επιδερμίδα και δεν ενεργοποιούν αλλεργίες.

** Είναι δερματολογικά ελεγμένο και μη φαγεσωρογόνο.

*** Active ingredients – Technical Data.