Ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης δημιουργεί με φόντο την αθηναϊκή Ριβιέρα

Νέλλη Καλαμαρά
Ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης δημιουργεί με φόντο την αθηναϊκή Ριβιέρα

Κάθε Τετάρτη δίνουμε ραντεβού με το fine dining στο Island, με τον βραβευμένο σεφ Παύλο Κυριάκη να κάνει την έναρξη των Gastronomy Wednesdays.

Το Island, το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί διαχρονικά την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards. Ο θεσμός Gastronomy Wednesdays κηρύσσει την έναρξη του γευστικού καλοκαιριού, αφού το Island υποδέχεται τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Παύλο Κυριάκη και τον φιλοξενεί στην κουζίνα του για ένα μενού με μεσογειακές επιρροές και γαλλικές τεχνικές.

Αέρας γευστικής ανανέωσης σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points του Ψυχικού

Fine-Dining-photo.jpg

Το απαιτητικό κοινό του Island που χρόνια αγαπάει την κουζίνα του executive chef του Ομίλου Νίκου Σκλήρα και της ομάδας του, τώρα έχει την ευκαιρία να γευτεί την πρόταση του πιο επιδραστικού Έλληνα chef, όπως πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ο Παύλος Κυριάκης. Μαύρη τρούφα, φρέσκα ψάρια, χαβιάρι και στρείδια είναι μερικά μόνο από τα πολύτιμα υλικά που θα πρωταγωνιστήσουν στο αποψινό μενού!

To νέο μενού του Delta Restaurant στοχεύει στην ανώτατη γαστρονομική διάκριση

jafari_30_july-(36).jpg

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η fine dining εμπειρία, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, τα φαντασμαγορικά φώτα και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία που ο διεθνής τύπος έχει περιγράψει ως μοναδική και οι βραδιές Gastronomy Wednesdays έρχονται να το επιβεβαιώσουν.