Η μεγαλύτερη γιορτή των cocktails επιστρέφει με απίθανα events και happenings

Νέλλη Καλαμαρά
Η μεγαλύτερη γιορτή των cocktails επιστρέφει με απίθανα events και happenings

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για cocktail της Αθήνας, το Athens Cocktail Festival, επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά στις 7 και 8 Ιουνίου στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Το περιμέναμε όλο το χρόνο και επιτέλους έφτασε. Η μεγαλύτερη γιορτή cocktail στην Ελλάδα, το Athens Cocktail Festival, έρχεται 7 και 8 Ιουνίου στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ με Live DJ sets, μοναδική ατμόσφαιρα και πάνω από 20 αγαπημένα bars να σερβίρουν πάνω από 45 cocktails με φόντο την ωραιότερη θέα της πόλης. Ταυτόχρονα, το Athens Cocktail Week απλώνεται σε 39 bars της πόλης, με το φανταστικό opening party να διοργανώνεται την 1η Ιουνίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Αέρας γευστικής ανανέωσης σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points του Ψυχικού

1716979312803-140548770-ACF2023-151.jpg


To Athens Cocktail Festival, είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πολλά κορυφαία brands και να τα δοκιμάσουμε μέσα σε εκπληκτικά κοκτέιλ σε έναν εμβληματικό χώρο και όλα αυτά με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και των premium αναψυκτικών Schweppes. Live DJ Sets, από τους γνωστούς παραγωγούς του Best 92.6, Άννα Αναστασίου και Πάνο Λάκατζη, δίνουν το vibe, στην πιο μαγευτική βεράντα της πόλης την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου.

To νέο μενού του Delta Restaurant στοχεύει στην ανώτατη γαστρονομική διάκριση

ACF2023-303.jpg

Η διασκέδαση έχει τον πρώτο λόγο στο Athens Cocktail Festival, επιλέγοντας κάποια από τα 45+ κοκτέιλ που προτείνουν τα ίδια τα brands. Τις συγκεκριμένες βραδιές, θα τα βρούμε στα 21 διαφορετικά bar, που θα υπάρχουν στον χώρο. Party ατμόσφαιρα, φανταστικές μουσικές, happenings, cocktail making, αναμνηστικές φωτογραφίες στο photo booth, και μια σειρά από επιπλέον εκπλήξεις, μας περιμένουν! (Εισιτήρια προμηθευόμαστε στο more.com)

ACF2023-195.jpg

To Opening Party

Φέτος το opening party του Athens Cocktails Week θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου για πρώτη φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στην πιο upcoming συνοικία της Αθήνας, στο πλαίσιο του This is Athens City Festival με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Ένα φαντασμαγορικό party με δεκάδες διαφορετικά cocktails από κορυφαία αποστάγματα και μουσικές της Άννας Αναστασίου από τον Best 92,6. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε ανάμεσα σε 17 cocktail bars που προτείνουν πάνω από 30 επιλογές σε δημιουργικά και fun cocktails.

ACF2023-214.jpg

Athens Cocktail Week

Μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες τάσεις, εκείνη των cocktails, βρίσκει την καλύτερη εκδοχή της στην Αθήνα, την πόλη που στεγάζει μερικά από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Με το Athens Cocktail Week από 25 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου το vibe του Φεστιβάλ μεταφέρεται στα μπαρ της πόλης. Επιλέγουμε το Athens Cocktail Week μενού σε 39 διαφορετικά μπαρ στην πόλη και δοκιμάζουμε signature cocktails των μπαρ από τα καλύτερα μπαρ της πόλης μας σε προνομιακή τιμή. Guest shifts με καλεσμένους σπουδαία bar από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, events, happenings parties, γευσιγνωσίες αλλά και μια σειρά από ενδιαφέροντα DJ sets. Ολόκληρη η λίστα των 39 bar που συμμετέχουν και τα events που διοργανώνουν στο www.athenscocktailfestival.com