Ο πιο μαγικός καλοκαιρινός προορισμός μας περιμένει μόλις μία ανάσα από την πόλη

Νέλλη Καλαμαρά
Ο πιο μαγικός καλοκαιρινός προορισμός μας περιμένει μόλις μία ανάσα από την πόλη

Η Λίμνη Βουλιαγμένη υποδέχεται τη σεζόν ανανεωμένη, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη καλοκαιρινή πρόταση στην πανέμορφη αθηναϊκή Ριβιέρα.

Απέχει μόλις σαράντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας, κι όμως σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι τόσο μακριά από την βοή του. Η παραδεισένια Λίμνη Βουλιαγμένη, ένα μέρος ορόσημο για την Αθήνα, είναι εδώ και πολλές δεκαετίες ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για μονοήμερες αποδράσεις, όχι μόνο για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αλλά και για τους επισκέπτες της Αθήνας που την επισκέπτονται κάθε χρόνο και ψάχνουν για αυθεντικές εμπειρίες.

Μία «Βασίλισσα» χαρίζει μοναδικές εμπειρίες σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Κύπρου

LV-3.jpg

Η Λίμνη Βουλιαγμένη, με νέες υποδομές και υπηρεσίες, προσφέρεται για μια απόδραση-αστραπή ένα απόγευμα μετά τη δουλειά, είτε ένα πρωινό Σαββατοκύριακου, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, αλλά ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και όλοι αναζητούμε τη δροσιά. Ευεξία, επαφή με τη φύση, ηρεμία και επιλογές υψηλής γαστρονομίας είναι αυτά που θα αλλάξουν τον ρυθμό μας, με το που περνάμε τις πύλες της Λίμνης.

O Γκίκας Ξενάκης υπογράφει το μενού του Ammos με farm-to-table φιλοσοφία

LV-4.jpg

Η Λίμνη ανοίγει φέτος τις πόρτες της πιο ανανεωμένη από ποτέ και μας περιμένει να απολαύσουμε, εκτός από τα ιαματικά δροσερά νερά της και την ομορφιά της, υπηρεσίες που θα κάνουν την διαμονή μας εκεί μια αξέχαστη εμπειρία. Εδώ από νωρίς το πρωί κάνουμε ηλιοθεραπεία στο Main Deck, ενώ εάν επιθυμούμε περισσότερη ιδιωτικότητα, κάνουμε κράτηση στο Prive ή επιλέγουμε ανάμεσα στις upgraded επιλογές που διαθέτει ο χώρος, όπως οι Καμπάνες, οι καναπέδες, τα comfort set κτλ, ενώ για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, κλείνουμε το ραντεβού μας για τις υπηρεσίες ευεξίας και Spa της Λίμνης Βουλιαγμένη.

LV-7.jpg

Μια επίσκεψη στη Λίμνη Βουλιαγμένη όμως δεν πρέπει απαραίτητα να περιορίζεται μόνο στις πρωινές ώρες και την ηλιοθεραπεία. Εδώ μπορούμε να απολαύσουμε μια μοναδική γευστική εμπειρία στο εστιατόριο Abraovata, με το μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ John Skotidas να έχει επιλογές που ενθουσιάζουν. Με αφετηρία την μεσογειακή κουζίνα, το menu αποτελείται από οικεία πιάτα, με ολόφρεσκα υλικά, που έχουν επιμεληθεί με φροντίδα και ακρίβεια και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι των αισθήσεων.

LV-1.jpg

Για πρώτη φορά μάλιστα, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα πιάτα του εστιατορίου και στο Main Deck με παρέα την μαγευτική θέα της Λίμνης σε απόσταση αναπνοής. Φυσικά, η Λίμνη Βουλιαγμένη προσφέρεται και για μεγαλύτερες εκδηλώσεις, work-shops, παρουσιάσεις και product launches. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, η Λίμνη Βουλιαγμένη ή αλλιώς “The hidden gem of Athens” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: https://lakevouliagmeni.gr/el/