Let’s do brunch! Όταν η επιστροφή στη ρουτίνα έχει γεύση… PANCAKE

Let’s do brunch! Όταν η επιστροφή στη ρουτίνα έχει γεύση… PANCAKE

Ως λάτρεις του brunch, ξέρουμε από «πρώτο χέρι» πως δύο πράγματα είναι απαραίτητα για να γίνει ένα μέρος ιδανικό, για χαλαρό chit chat με τις κολλητές: Η ζεστή ατμόσφαιρα και το καλό menu.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή! Αν υπάρχει κάτι που αναπολούμε, ήδη, από το καλοκαίρι που μας πέρασε, αυτό δεν είναι άλλο από τα slow mornings που, συνήθως, συνοδεύονται με ατελείωτες βόλτες στην πόλη και φυσικά, τα καθιερωμένα brunch με τις κολλητές. Και αυτό, διότι ο Σεπτέμβριος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η επιστροφή στη ρουτίνα είναι πλέον, πραγματικότητα… ή μήπως όχι;

Βλέπεις, όσο και εάν αισθάνεσαι πως οι αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες αρχίζουν να… ξεθωριάζουν, ευτυχώς για εσένα -και για εμάς φυσικά- υπάρχει ένα μέρος, το οποίο από τον Ιούλιο του 2024, υπόσχεται να δίνει στα brunch με τις φίλες σου τη γεύση, ή για να ακριβολογούμε τις γεύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Αν, ήδη, δεν βλέπεις την ώρα να ανακαλύψεις το μέρος που θα κάνει level up στην αγαπημένη σου συνήθεια με την παρέα σου, συνέχισε να διαβάζεις, καθώς σου βρήκαμε το νέο σου στέκι, και το όνομα αυτού… PANCAKE! Και για σένα, που θέλεις να γνωρίζεις ακόμα περισσότερα, έχουμε να σου πούμε πως το νέο κατάστημα στην «καρδιά» της Αθήνας είναι η μετεξέλιξη των καταστημάτων CAKE που μας σύστησε για πρώτη φορά ο ιδρυτής τους, Στέφανος Έλλιοτ, πριν από 20 χρόνια στο Κολωνάκι, κάνοντάς μας CAKE lovers.

image003.jpg

Όταν το brunch έχει λίγο από Ακρόπολη και λίγο από… PANCAKE

Ως λάτρεις του brunch, ξέρουμε από «πρώτο χέρι» πως δύο πράγματα είναι απαραίτητα για να γίνει ένα μέρος ιδανικό, για χαλαρό chit chat με τις κολλητές: Η ζεστή ατμόσφαιρα και το καλό menu. Ακριβώς γι’ αυτό, το PANCAKE έχει γίνει το place to be που δίνουμε ραντεβού με τις κολλητές μας σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Ποια θα μπορούσε, άλλωστε, να αντισταθεί στη γραφική τοποθεσία στην οδό Καρυάτιδων 15, κοντά στο εμβληματικό μνημείο της Ακρόπολης, αλλά και στο πιο cozy περιβάλλον με φρέσκες γεύσεις;

image005.jpg

Όπως καταλαβαίνεις, το PANCAKE έχει φροντίσει να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο catch up, είτε η συζήτηση «σηκώνει» κάτι γλυκό, είτε θέλει αλμυρές, γευστικές επιλογές. Και αν δεν πιστεύεις εμάς, αρκεί μία ματιά στο μενού του PANCAKE που συνδυάζει τα τοπικά υλικά και το κλασικό στοιχείο, με μία φρέσκια ματιά και στις διεθνείς γαστρονομικές επιρροές. Πίστεψέ μας, οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σου όρεξη.

image007.jpg

Γλυκό ή αλμυρό; Η επιλογή είναι… PANCAKE!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως και μόνο στο άκουσμα της λέξης… PANCAKE, μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να λιγουρεύεται τα πιο αφράτα pancakes. Κάνουμε λάθος; Τουλάχιστον εμείς, τα λιγουρευόμαστε ήδη. Αν, ωστόσο, θέλεις γλυκό, αλλά σε μορφή cake, το Red Velvet και Carrot Cake, αλλά και το Cheesecake ή τo Βrownie, σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σου «κάλυκες», χωρίς καμία αμφιβολία.

image009.jpg

Αν, από την άλλη, το αλμυρό είναι αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό σου, μην ανησυχείς. Οι επιλογές που έχεις, είναι παραπάνω από απολαυστικές και αν τις δοκιμάσεις, σίγουρα δεν θα μπορείς να περιμένεις ούτε λεπτό μέχρι το επόμενο brunch session. Συγκεκριμένα, οι αυγοφέτες τσουρέκι, τα λαχταριστά αυγά benedict, το shakshuka, τα νόστιμα sandwiches και οι σαλάτες, είναι μέρος των σπεσιαλιτέ του PANCAKE και απλώς, δεν γίνεται να μην τα δοκιμάσεις. Και μην ξεχάσεις να απογειώσεις την εμπειρία σου, συνοδεύοντας το πιάτο της επιλογής σου με έναν καφέ ή ένα υγιεινό smoothy. Trust us!

image011.jpg

Όσο για το σκηνικό, η αλήθεια είναι πως προσφέρει έναν «αέρα» ηρεμίας και ζεστασιάς, ό,τι δηλαδή χρειάζεσαι για τα small talks ή ακόμη και τις ατελείωτες αναλύσεις που συνήθως καταλήγεις να κάνεις με τις φίλες σου. Μήπως, ανυπομονείς ήδη να προγραμματίσεις το επόμενο brunch;

image013.jpg

Έξτρα tip: Αν είσαι social media freak και θέλεις να εισχωρήσεις περισσότερο στον κόσμο του PANCAKE, μην διστάσεις να ακολουθήσεις το κατάστημα σε Instagram και facebook, ανεβάζοντας με την πρώτη ευκαιρία τη δική σου αγαπημένη συνταγή!

image015.jpg

Το φθινόπωρο είναι εδώ και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Κάθε μέρα είναι μία καινούργια ευκαιρία για brunch με τις κολλητές. Γι’ αυτό, άφησε στην άκρη τα bad vibes που πολλές φορές φέρνει μαζί του το φθινόπωρο και ετοιμάσου να αναβαθμίσεις κάθε back to reality στιγμή σου. Εσύ, ακόμα να χαθείς στα στενά της γραφικής Ακρόπολης για ένα brunch στο PANCAKE;