Amita Motion και θετική ενέργεια δημιουργούν και πάλι το απόλυτο μουσικό experience της χρονιάς

Amita Motion και θετική ενέργεια δημιουργούν και πάλι το απόλυτο μουσικό experience της χρονιάς

Αν είσαι fan του μεγαλύτερου και πιο μουσικού θεσμού στη χώρα μας, τότε γνωρίζεις ήδη, πως εδώ και 19 χρόνια τον περιμένουμε πώς και πώς κάθε σεζόν.

Τι και αν ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά; Τι και αν έχουμε αφήσει τις παραλίες (ή τα βουνά) και βρισκόμαστε πίσω στην πόλη και τις δουλειές μας; Τι και αν ξυπνάμε νωρίτερα για να ετοιμάσουμε τα παιδιά για το σχολείο; Δεν χρειάζεται να τα βάψουμε μαύρα!

Οκ, ίσως να μην είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να πετάμε στα σύννεφα με την επιστροφή στην καθημερινότητα. Αλλά υπάρχουν τρόποι να βρούμε την #PositiveEnergy που χρειαζόμαστε. Και μάλιστα, δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ, διότι αυτή θα κατακλύσει πολύ σύντομα την Αθήνα. Ναι, μιλάμε γι’ αυτό που περιμέναμε εδώ και περίπου 365 ημέρες: Την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion!

image003.jpg

«Beat Your Blues» στο Μαρούσι

Αν είσαι fan του μεγαλύτερου και πιο μουσικού θεσμού στη χώρα μας, τότε γνωρίζεις ήδη, πως εδώ και 19 χρόνια τον περιμένουμε πώς και πώς κάθε σεζόν. Και αυτό, χάρη στην Amita Motion, τον αγαπημένο χυμό των νέων που μας περιμένει, λοιπόν, και φέτος στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο ΟΑΚΑ. Και ξέρεις, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες και όλους!

Μάλιστα, με αφορμή αυτήν την ημέρα, η Amita Motion μετατρέπει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια μέσα από την πρωτοβουλία «Beat Your Blues». Παράλληλα, φέτος, στηρίζει και το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως και 12 χρονών. Δεν είναι πολύ ωραίο όταν μια #PositiveEnergy ημέρα έχει και κοινωνικό πρόσημο;

image005.jpg

Να σου χορεύω μέσα στο… ΟΑΚΑ

Το Μαρούσι θα είναι ο επόμενος προορισμός του «Αεροπλάνου» που έπαιξε παντού αυτό το καλοκαίρι και εμείς είμαστε κάπως (δηλαδή πολύ) excited για την Παρασκευή, καθώς -χάρη στην Amita Motion- θα θυμηθούμε ξανά τι σημαίνει να ζούμε στο έπακρον μια ημέρα γεμάτη θετική ενέργεια! Αρκεί να μπούμε ευθύς αμέσως σε #PositiveEnergy mood και πίστεψέ μας, στις 20 Σεπτεμβρίου, η διάθεσή μας -με το που πατήσουμε το πόδι μας στο ΟΑΚΑ- θα φτάσει στο peak της.

Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι τότε θα βιώσουμε το απόλυτο μουσικό experience ολόκληρης της χρονιάς. Είμαστε σίγουρες γι’ αυτό και ας μην έχει «φύγει» ακόμα το 2024. Και πώς να μην είμαστε, δηλαδή, όταν πάνω στο stage θα ανέβει η κορυφαία Ελένη Φουρέιρα που -και να θέλουμε- δεν γίνεται να μην μας ξεσηκώσει.

Αυτή η Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα μας πάει… τάπα (και όχι μόνο)

Και δεν θα είναι η μόνη που θα τραγουδήσει live, καθώς ξέρεις τι λένε. Sharing is caring. Και τι πιο ωραίο και super fun από το να μοιράζεσαι τη σκηνή με άλλες και άλλους καλλιτέχνες (και #PositiveEnergy με εμάς που βρισκόμαστε από κάτω);

Έτσι, φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο max τις πιο-δυνατές-δεν-έχει μουσικές και τα δυνατά vibes της Anastasia, του FY, της Lila, του Mente Fuerte, του Rack και του Sidarta. Φαντάζεσαι κάτι καλύτερο από το να χορεύεις ακούγοντας ξεσηκωτική μουσική και κρατώντας στο χέρι έναν δροσιστικό χυμό Amita Motion;

Αλλά οι μουσικές εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Βλέπεις, η σαρωτική Marina Satti, μαζί με το «Ζάρι» της, το «Tucutum» και πολλές άλλες επιτυχίες, θα κάνει μια guest εμφάνιση στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 και κάτι μας λέει πως δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

image007.jpg

Μαζί τους θα είναι και οι -μέτρησε ονόματα- Apon, Display, Evangelia, Foxy Lee, Dimitris Giannoulos, Joanne, Juke, Silia Kapsis, Marina Lamprou, Lava & Ropex, Roi, Seno, Solid και Zaf, που είμαστε σίγουρες ότι θα μας κάνουν να ιδρώσουμε από τον πολύ χορό!

image009.jpg

Και τι άλλο δεν μπορεί να λείπει από το απόλυτο μουσικό experience της χρονιάς; Η Dat Lilly και η Venetia Kamara, που θα παρουσιάζουν τους καλλιτέχνες, καθώς και οι Giannis Tsioras & UpInTheHype σε ρόλο backstage hosts, φυσικά.

image011.jpg

Εμείς το μόνο που θα πούμε, είναι ότι θα μας βρεις στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 στο ΟΑΚΑ «φορώντας» την πιο καλή μας διάθεση και κρατώντας μια Amita Motion στο χέρι για να πάρουμε δυνάμεις για πολύ χορό. Εσύ θα λείπεις;

DPG Network