To «Seaside Soirée» του Queen στη Βάρκιζα ήταν το πιο «λαμπερό» ραντεβού του φετινού καλοκαιριού

To καθιερωμένο μας, καλοκαιρινό gathering φέτος ήταν φέτος πιο εντυπωσιακό, πιο διασκεδαστικό και πιο chic από ποτέ.

Στις 9 Ιουλίου το Teddy's Elixir by the sea, στο ανανεωμένο Varkiza Resort, υποδέχτηκε όλη η ομάδα του Queen και τους καλεσμένους της στο «Seaside Soirée»!

«Seaside Soirée» powered by protergia: Το πιο «λαμπερό» ραντεβού του φετινού καλοκαιριού δόθηκε φέτος δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ολοκαίνουργιο venue που μόλις άνοιξε και δίνει τα ultra chic vibes του στο ανανεωμένο Varkiza Resort, στο Teddy’s Elixir by the sea.

soiree1.jpg

Όλοι φορέσαμε τα cocktail outfits μας, και κάτω από το stage της Billie Kark χορέψαμε στους ρυθμούς του «δεν μου αρέσουν τα parties» μαζί με συνεργάτες, φίλους, συναδέλφους και influencers... γιατί τα συγκεκριμένα parties μας αρέσουν πολύ!

Εκεί, με μεγάλο χορηγό την protergia, οι φίλοι, συνεργάτες, οι celebrities που είχαν μιλήσει στο Queen τον τελευταίο χρόνο, μαζεύτηκαν για να ακούσουν live τη Billie Kark και τον Dj Charuso (Charis Kyriazis), απόλαυσαν την σαμπάνια Philippe Alexander και μπήκαν σε party mood δίπλα στη θάλασσα, την ώρα που έδυε ο ήλιος… και μετά!

soiree3.jpg

Εκεί μας τα beauty products Alûstre και τα αρώματα και τα αντηλιακά KORRES, οπού στα ειδικά τους corners δώσαμε τις τελικές «πινελιές ομορφιάς» στα party looks μας.