Βρογχίτιδα και Λαρυγγίτιδα; Τι ανάγκασε τον Justin Timberlake να αναβάλλει την περιοδεία του

Πατούλια Κατερίνα
Βρογχίτιδα και Λαρυγγίτιδα; Τι ανάγκασε τον Justin Timberlake να αναβάλλει την περιοδεία του

«Το τελευταίο διάστημα δεν ένιωθα καλά», έγραψε αρχικά ο Justin Timberlake.

Θα καταστρέψει και αυτό την περιοδεία; Ο Justin Timberlake ανέβαλε έξι από τις συναυλίες του Forget Tomorrow World Tour με ένα λιτό ποστ στο Instagram για να μπορέσει να αναρρώσει από βρογχίτιδα και λαρυγγίτιδα, όπως ενημέρωσε τους fans του.

Διπλές λοιμώξεις και κακή κατάσταση υγείας

Οι διπλές λοιμώξεις του αναπνευστικού ανάγκασαν τον 43χρονο να αναβάλλει αρκετές παραστάσεις τις οποίες είχε προγραμματίσει για την Τετάρτη έως τις αρχές Νοεμβρίου και να τις προωθήσει στο 2025.

«Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω ότι πρέπει να προγραμματίσω εκ νέου τις επόμενες συναυλίες από τις 23/10 έως τις 2/11. Ευχαριστώ για την κατανόηση, θα επανορθώσω», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Ο Timberlake έχει προγραμματιστεί να ξαναρχίσει την περιοδεία στις 8 Νοεμβρίου 224 με μια sold out παράσταση στο Sunrise της Φλόριντα, ενώ νωρίτερα αυτό το μήνα, ο τραγουδιτής διέκοψε απότομα μια συναυλία στο Newark, του New Jersey, λόγω ενός τραυματισμού που είπε ότι τον εμπόδιζε να εμφανιστεί επί σκηνής.

timberlak2.jpg

Δημοσιεύοντας μια συγγνώμη περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη εκείνης της συναυλίας, ο τραγουδιστής των "Selfish" και "Cry Me a River" εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν είδε τους θαυμαστές του, αλλά εργαζόταν για να επαναπρογραμματίσει το σόου το συντομότερο δυνατό, ενώ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον τραυματισμό, αλλά προγραμμάτισε εκ νέου τη συναυλία της 8ης Οκτωβρίου για τις 15 Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/DBcbjqxtXhr/

Ο Timberlake κυκλοφόρησε το έκτο άλμπουμ του, «Everything I Thought It Was», τον Μάρτιο και ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία «Forget Tomorrow» τον Απρίλιο.

Οι συνυλίες συνεχίστηκαν και μετά τη σύλληψή του.

Ο Justin Timberlake συνελήφθη στα Hamptons στις 18 Ιουνίου και ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια όμως ο κόσμος στα social media τον κατηγόρησε ότι παραδίδει «μαθήματα ψευδοηθικής» ως ο πιο ακατάλληλος για κάτι τέτοιο. Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο σε 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του και ήταν επίσης υποχρεωμένος να κάνει μια ανακοίνωση για τη δημόσια ασφάλεια σχετικά με τους κινδύνους στην οδήγηση.

Φορώντας ένα ανθρακί μπλουζάκι και ασορτί πουλόβερ, ο Timberlake είπε, μεταξύ άλλων:

«Πολλοί από εσάς πιθανώς να με ακολουθείτε σε μεγάλο μέρος της ζωής μου και όπως γνωρίζετε, προσπαθώ να κρατήσω τον εαυτό μου σε πολύ υψηλά πρότυπα. Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι. Βρέθηκα σε μια θέση όπου θα μπορούσα να είχα πάρει μια διαφορετική απόφαση, αλλά είχα λίγο χρόνο να το σκεφτώ».

Οι νέες ημερομηνιες για την Ευρώπη

Ο τελευταίος χρόνος υπήρξε δύσκολος για τον Timberlake. Πριν έναν χρόνο οι αποκαλύψεις της βιογραφίας της Britney Sprears για τον τρόπο που την ώθησε στην άμβλωση έκαναν άνω κάτω και τον Justin και την Jessica Biel.

Πόσα φάουλ του Justin Timperlake ακόμα μπορεί να συγχωρέσει η Jessica Biel;

https://www.instagram.com/p/DAQqIVnOIRm/

Τα βιντεάκια από συναυλίες του τραγουδιστή δείχνουν έναν Justin με κατακόκκινα μάτια κι όλοι απορούν τι συμβαίνει πραγματικά με τον 43χρονο;

DPG Network