Πώς η Kim Kardashian βοήθησε την Ambika Mod να καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας του «One Day»

Τζένη Ντεμιράι
Πώς η Kim Kardashian βοήθησε την Ambika Mod να καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας του «One Day»

Η πρωταγωνίστρια του «One Day», Ambika Mod, μίλησε για τη γνωριμία με τον τηλεοπτικό Dexter αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνειδητοποίησε ότι η σειρά είχε γίνει μία πραγματικά μεγάλη επιτυχία. 

Συνέντευξη στο podcast «Just for Variety» παραχώρησε η Ambika Mod, η 28χρονη ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσω της σειράς «One Day», στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Leo Woodall.

Η ιστορία που διηγήθηκαν μέσα από την πλατφόρμα του Netflix έλαβε πολύ θετικές κριτικές και σημαντική αναγνώριση από το κοινό. Την ίδια στιγμή, η Ambika τέθηκε στο επίκεντρο και έκανε όσους είδαν τη σειρά να δηλώνουν απρόσμενα γοητευμένη μαζί της.

Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1995 και πριν από το «One Day» η σημαντικότερη δουλειά της ήταν στο «This Is Going to Hurt» του BBC, όπου υποδυόταν την Shruti Acharya.

Η Ambika κατάγεται από το Potters Bar στο Hertfordshire και είναι κόρη Ινδών μεταναστών. Έχει πει ότι μεγάλωσε «ντροπαλή και εσωστρεφής» με αγάπη για τις αμερικανικές κωμικές σειρές. Φοίτησε σε σχολή θεάτρου στο St Albans όπου διακρίθηκε, ωστόσο αρχικά ήθελε να ασχοληθεί με την stand-up comedy και όχι με την υποκριτική.

Screenshot-2024-05-31-152848.png

Η γνωριμία με τον Woodall και η προετοιμασία

Μιλώντας στο Variety για τη γνωριμία με τον συμπρωταγωνιστή της, Leo Woodall, η ηθοποιός ανέφερε: «Συναντηθήκαμε μια φορά πριν ξεκινήσουμε, επειδή εκείνος έκανε το “White Lotus”, και εγώ τελείωσα μια άλλη δουλειά μια εβδομάδα πριν ξεκινήσω το “One Day”. Συναντηθήκαμε στο South Bank, και είπαμε, “Ας πιούμε έναν καφέ”. Καταλήξαμε να πίνουμε ένα τζιν με τόνικ, να κουβεντιάζουμε και να κάνουμε μια περιήγηση στη ζωή του άλλου. Την επομένη, κάναμε την πρώτη ανάγνωση και αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας. Βασικά δεν είχαμε καθόλου πρόβες».

Πώς η Kim Kardashian την έκανε να καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας του «One Day»

H Mod αναφέρθηκε και στο πότε συνειδητοποίησε ότι το «One Day» ήταν ένα πραγματικό hit. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός: «Υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό. Η πρώτη μου απάντηση είναι όταν το είδα για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο. Θυμάμαι ότι αισθανόμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, επειδή τα γυρίσματα ήταν πραγματικά δύσκολα. Μερικές φορές χάνεις από τα μάτια σου τη δουλειά, όταν βρίσκεσαι σε ένα τόσο έντονο περιβάλλον για οκτώ μήνες και πετάς σε όλο τον κόσμο. Το να μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω μετά από εννέα μήνες, αφού είχαμε τελειώσει, να το δεις και να πεις: “Ω, κάναμε κάτι πολύ, πολύ καλό και κάναμε κάτι που είναι πραγματικά πιστό στο βιβλίο...”. Η δεύτερη στιγμή ήταν όταν η Kim Kardashian δημοσίευσε κάτι σχετικό στο Instagram story της».

Έπειτα, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Η αδελφή μου, η οποία είναι πολύ πιο ενθουσιασμένη με όλα αυτά τα πράγματα από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να είμαι εγώ, μου έστειλε μήνυμα με ένα screenshot, και εγώ έλεγα, “Γαμώτο. Αυτό είναι μεγάλο”. Έχει 400 εκατομμύρια followers ή κάτι τέτοιο. Γελούσαμε κι εμείς όλοι, γιατί είπε: “Λίγο αργό, αλλά αξίζει να το παρακολουθήσετε, για το τέλος ... Αν θέλετε ένα καλό κλάμα”. Είπαμε, “Εντάξει, Kim. Ναι, ευχαριστώ για το σημείωμα. Θα το λάβουμε υπόψη μας για την επόμενη φορά».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @netflixuk