«Emily In Paris»: Το νέο τρέιλερ θέτει ξανά το δίλημμα Alfie ή Gabriel! Υπομονή ως τις 15 Αυγούστου

Πατούλια Κατερίνα
«Emily In Paris»: Το νέο τρέιλερ θέτει ξανά το δίλημμα Alfie ή Gabriel! Υπομονή ως τις 15 Αυγούστου

Ποιον θα επιλέξει τελικά η Emily; Τον Alfie, τον Gabriel ή είναι όντως έτοιμη να εξερευνήσει νέες επιλογές; Το νέο trailer του Emily in Paris  είναι εδώ.

Ετοιμάσου για περισσότερη μόδα, διασκέδαση και ρομαντισμό. Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Emily in Paris».

https://www.instagram.com/reel/C9uYIV3xEx5/

Η 3η σεζόν του Emily in Paris συνέχισε την ιστορία με ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Emily, του Gabriel και του Alfie αλλά μας αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της Camille.

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν ξεκίνησαν τον Ιανουάριο στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και ολοκληρώθηκαν αργότερα στη Γαλλία. Ωστόσο, ήταν η Collins εκείνη που δημοσίευσε αναρτήσεις στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν γυρίσματα και στη Ρώμη.

Τι μας έδειξε το νέο τρέιλερ;

Το νέο τρέιλερ ξεκινά με την Emily single για άλλη μια φορά στο κυνήγι «hot αντρών», αλλά σύντομα επιστρέφει στον Gabriel και την Camille. Κι εκεί που νομίζεις πως ο Alfie αποτελεί παρελθόν, ένα νέο εργασιακό δράμα μετατρέπει τη ζωή της Emily σε ανεμοστρόβιλο με την ίδια να τονίζει πως τόσο ο Gabriel όσο και ο Alfie συνεχίζουν να τη συγκινούν για διαφορετικούς λόγους.

https://www.instagram.com/p/C9ufgaEuCuZ/

Η τέταρτη σεζόν της Emily In Paris θα έρθει σε δύο μέρη, στις 15 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα με 5 και 5 επεισόδια αντίστοιχα

«Η Έμιλυ βρίσκει τον εαυτό της με ένα φορτωμένο πρόγραμμα ταξιδιών στην 4η σεζόν. Από τις γαλλικές Άλπεις μέχρι τις πλατείες της Ρώμης, οι θεατές θα δουν με τη σειρά τους εκπληκτικές νέες τοποθεσίες μέσα από τα μάτια της Έμιλυ. Περιμένετε νέους χαρακτήρες, πολύ περισσότερο δράμα, ρομαντισμό και μια εντελώς νέα γλώσσα την οποία η Emily θα προσπαθήσει να κατακτήσει»!

Η νέα σεζόν τοποθετείται από τις νέες φωτογραφίες που είδαμε στον χειμώνα και ο παραγωγός Andrew Fleming αποκάλυψε στο Tudum του Netflix τα εξής:

Οι νέες φωτογραφίες για το Emily In Paris 4 άνοιξαν πάλι τη μάχη ανάμεσα σε Alfie και Gabriel

«Αποκτάμε μια διαφορετική αίσθηση του Παρισιού. Ήταν διασκεδαστικό να σκεφτόμαστε την πόλη με διαφορετικό τρόπο για σκηνές που έχουν πιο δραματικό προσανατολισμό και να βλέπουμε το Παρίσι όχι όλο ηλιόλουστο και ανθισμένο, αλλά να το βλέπεις λίγο γκρι και πιο ζεστό και ανθρώπους με παλτό και σκοτεινούς ουρανούς. Είναι εξίσου όμορφο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αν όχι περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/C9kZCNSAdrD/

Ο χειμώνας στο Παρίσι φέρνει και νέες στυλιστικές προκλήσεις και η σχεδιάστρια κοστουμιών Marylin Fitoussi τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η Emily βρίσκει τον εαυτό της, γίνεται πολύ πιο δυνατή με ένα στυλ που ερμηνεύει εκ νέου τους παριζιάνικους κώδικες μόδας. Και το σύνθημά μας ήταν προφανώς να διασκεδάζουμε, αλλά να παίρνουμε τα μέγιστα ρίσκα».

Πώς μας άφησε η Emily In Paris 2 και τι να περιμένουμε

Μετά τα δραματικά γεγονότα του γάμου της Καμίλ και του Γκάμπριελ, η Έμιλυ αναστατώνεται αλλά ο Γκάμπριελ θα γίνει πατέρας. Δυστυχώς, η χημεία της Έμιλυ και του Γκάμπριελ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν οι δυο χαρακτήρες ονειρευτεί.

https://www.instagram.com/p/C71cRLug4_6/

«Αυτοί είναι δύο χαρακτήρες έχουν χημεία, έχουν πολύ πάθος ο ένας για τον άλλον. Έχουν πράγματα που μπαίνουν στο δρόμο τους, αλλά, ταυτόχρονα, νιώθω ότι κάθε σεζόν, με έναν περίεργο τρόπο, η σχέση τους βαθαίνει».