Είδαμε το Emily In Paris 4 μέρος πρώτο! Alfie ή Gabriel; Τα spoilers που θες να ξέρεις

Είδαμε το Emily In Paris 4 μέρος πρώτο! Alfie ή Gabriel; Τα spoilers που θες να ξέρεις
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ερωτικά τρίγωνα, φόβος, διλήμματα κι ένα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. 

Το Emily In Paris 4 είναι εδώ και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το Netflix, να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας αγκαλιά με ποπ κορν (ίσως και με κάτι πιο υγιεινό) και να απολαύσουμε το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν. Επιτέλους!

Αν νομίζεις ότι το Emily In Paris 4 δε θα σε μαγέψει όσο οι προηγούμενες σεζόν της σειράς, απλά να σου πούμε ότι σε περιμένει περισσότερη μόδα, δισκέδαση και ρομαντισμός.

Η 3η σεζόν του Emily in Paris συνέχισε την ιστορία με ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Emily, του Gabriel και του Alfie αλλά μας αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της Camille. Η 4η σεζόν είναι πλέον εδώ για να δώσει τέλος στην αγωνία μας - ή και όχι!

Προσοχή ακολουθούν spoilers! (Εμείς προειδοποιήσαμε)

https://www.instagram.com/p/C-no2dYyo4t/

Οι νέες φωτογραφίες για το Emily In Paris 4 άνοιξαν πάλι τη μάχη ανάμεσα σε Alfie και Gabriel

Το πρώτο μέρος του Emily In Paris 4 κορυφώνεται με άλλη μια αναπάντεχη ανατροπή που μπορεί να επηρεάσει την ερωτική ζωή της μοντέρνας Αμερικανίδας. Σε παρόμοιο ύφος με το τέλος της 3ης σεζόν, το πρώτο μέρος ολοκληρώνεται με μια σειρά αποκαλύψεων που φαίνεται ότι θα κορυφωθούν στο δεύτερο μέρος.

Μετά από πέντε συναρπαστικά επεισόδια, γεμάτα διλήμματα, άγχος, φόβο, αλλά και πολλή μόδα για την πρωταγωνίστρια του Emily In Paris, κάνουμε μια μικρή ανακεφαλαίωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα δεις!

https://www.instagram.com/reel/C-rX_m6tKwy/

Τι γίνεται στο πρώτο μέρος του Emily In Paris 4;

Το Emily In Paris 4 έκανε πρεμιέρα και παρακάτω θα διαβάσεις όλα όσα συμβαίνουν - ή σχεδόν όλα - γι' αυτό ετοιμάσου για πολλά spoilers.

Είναι η Emily τελικά με τον Gabriel;

Μετά από τρεις σεζόν, λίγο πολύ το ερώτημα όλων είναι αν η Emily εξακολουθεί να είναι με τον Gabriel. Λοιπόν, στο τέλος του 5ου επεισοδίου, η Emily εξακολουθεί να είναι σταθερά ερωτευμένη με τον Gabriel.

Για την ακρίβεια, είπαν επιτέλους «σ’ αγαπώ» ο ένας στον άλλο, όμως δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό που έχουν θα διαρκέσει για πολύ. Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή η ευτυχία μπορεί να μην διαρκέσει για πολύ, καθώς η Emily απογοητεύεται όλο και περισσότερο από την έλλειψη ορίων μεταξύ του Gabriel και της Camille.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να λυθούν στο δεύτερο μέρος, καθώς η Camille κρύβει πλέον ένα νέο μυστικό που θα μπορούσε να απελευθερώσει το ζευγάρι, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθούν όλα.

Ο Alfie λέει στην Emily πώς αισθάνεται;

Μετά την αγωνία που περνάμε βλέποντας τον Alfie να ανοίγεται για όσα νιώθει αλλά κατά λάθος σε μια άλλη γυναίκα κι όχι στην ίδια την Emily, τελικά ο ήρωας δεν προσπάθησε να της πει πώς αισθάνεται. Στην πραγματικότητα, δεν είχε ούτε μια στιγμή μόνος μαζί της.

Ο Gabriel φεύγει από το χορό με την Emily και αναζωπυρώνουν το ειδύλλιό τους. Ίσως ο Alfie τα παράτησε, τώρα που οι χειρότεροι φόβοι του έγιναν πραγματικότητα; Ή μήπως μια μεγάλη δήλωση αγάπης έρχεται στο δεύτερο μέρος;

Τι συμβαίνει με την Camille και τη Sofia;

Αυτή η σεζόν επιβεβαιώνει ότι τρεις είναι πολλοί, καθώς η Camille, η Sofia και ο Gabriel μένουν όλοι μαζί στο μονόκλινο διαμέρισμά του, ενώ η Sofia και η Camille προσπαθούν να βρουν ένα μέρος για να μείνουν στο Παρίσι.

Ωστόσο, αν και καταφέρνουν να μετακομίσουν, στην πορεία προκύπτει ένα άλλο πρόβλημα. Η Camille αρχίζει να σχεδιάζει το χώρο του διαμερίσματός τους με γνώμονα το μωρό, ονειρεύεται ένα παιδικό δωμάτιο, ενώ η Sofia έχει βάλει σκοπό να χρησιμοποιήσει το άλλο υπνοδωμάτιο ως στούντιο τέχνης.

Οι δυο τους φαίνεται να μην κινούνται στην ίδια ευθεία, ενώ η Sofia αισθάνεται την πίεση του Gabriel που εμπλέκεται έντονα στη ζωή τους. Η Sofia μοιράζεται το άγχος της με την Emily για τη στενή σχέση της Camille με τον πρώην της και φεύγει για την Ελλάδα, ενθαρρύνοντας την Camille να έρθει μαζί της. (Έχουν μεσολαβήσει κάμποσα ακόμη γεγονότα, δεν είναι μόνο αυτά!)

Τι θα συμβεί με το μωρό της Camille; (εδώ αρχίζουν τα δύσκολα!)

Σε μια σοκαριστική εξέλιξη, η Camille πηγαίνει στο γιατρό μετά από κάποια στίγματα και ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ έγκυος. Σοκ!

Η Camille είναι συντετριμμένη από τα νέα, αλλά πηγαίνει στο εστιατόριο για να το πει στον Gabriel, όταν τον βλέπει να αγκαλιάζει με χαρά την Emily. Φαίνεται ότι έχει φοβηθεί να του το πει, καθώς σκέφτεται ότι ίσως τον χάσει από τη ζωή της, οπότε διατηρεί το προσωπείο της για άλλο ένα βράδυ.

Όμως, χωρίς ένα μωρό στον δρόμο τους, μήπως η Emily και ο Gabriel μπορούν να είναι επιτέλους μαζί;

Λίγη υπομονή μέχρι το δεύτερο μέρος του Emily In Paris 4.

Πότε θα δούμε στις οθόνες μας το δεύτερο μέρος;

Το 2ο μέρος της 4ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου και όπως αποκάλυψε το Netflix, τα γυρίσματα του έγιναν στην Ιταλία, μια και τα επεισόδια θα αφορούν τις διακοπές της Emily στη Ρώμη.

https://www.instagram.com/p/C9uctWJsb_e/