Το Yellowstone επιστρέφει για την τελευταία του σεζόν -μάλλον- χωρίς τον Kevin Costner

Πατούλια Κατερίνα
Το Yellowstone επιστρέφει για την τελευταία του σεζόν -μάλλον- χωρίς τον Kevin Costner

Μπόλικο δράμα, μπόλικες δηλώσεις και κάπως έτσι μείναμε χωρίς τον John Dutton, άκα Kevin Costner στην τελευταία σεζόν (μάλλον) του Yellowstone.

Στις 10 Νοεμβρίου 2024, το Yellowstone επιστρέφει στις οθόνες για την τελευταία του σεζόν- όρκο πια δεν παίρνουμε- και η απώλεια του Kevin Costner από το cast εν μέσω συνεντεύξεων και μπόλικου παρασκηνιακού δράματος κλονίζει τους fans της σειράς.

Yellowstone δίχως Kevin γίνεται;

https://www.instagram.com/reel/C8cajlouaei/

Η πιο δημοφιλής σειρά αυτή τη στιγμή επιστρέφει κι οι fans που περιμένουν από το 2023 κουράστηκαν να αγωνιούν. Τι πρέπει να γνωρίζεις για το επερχόμενο δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν της σειράς;

Η Paramount μας έδωσε την πρώτη μας ματιά στη σεζόν στις 29 Αυγούστου και αξίζει να σημειωθεί ότι στις φωτογραφίες δεν περιλαμβάνεται ο John Dutton, τον οποίο υποδύεται ο Kevin Costner. Λόγω ενός ατελείωτου δράματος που περιλαμβάνει συγκρούσεις σε θέματα προγραμματισμού, εγωισμούς και ένα franchise τεσσάρων ταινιών που έχει ήδη αποτύχει- ναι για το Horizon λέμε- ο Costner δεν επιστρέφει. Οι φωτογραφίες επίσης δεν περιλαμβάνουν κανένα πλάνο σε κηδεία, οπότε όλοι αναμένουν το πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία ενός τόσο κεντρικού ήρωα.

Είναι αυτό το τέλος;

Η Paramount είπε ότι το Yellowstone ολοκληρώνεται με αυτά τα επεισόδια που θα δούμε στις 10 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Paramount σκέφτεται να ανανεώσει τη σειρά.

Επί του παρόντος, ξέρουμε ότι η Kelly Reilly και ο Cole Hauser (Beth Dutton και Rip Wheeler) βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή τους. Ο Costner, εν τω μεταξύ, παραμένει εκτός αλλά στις πρόσφατες συνεντεύξεις του είπε πόσο αγαπά τη σειρά.

Μέχρι και το όνομα του Matthew McConaughey ως πρωταγωνιστή ακούστηκε αλλά κανείς δεν ξέρει σε αυτή τη φάση τι συμβαίνει πραγματικά.

Πότε επιστρέφει επίσημα;

Ένα πράγμα ξέρουμε σίγουρα: Το Yellowstone θα επιστρέψει στις 10 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, μόλις πέντε ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.