Anna Delvey: Από τη φυλακή και το Netflix στο DWTS η influencer που ξεγέλασε κορυφαίες εταιρίες

Anna Delvey: Από τη φυλακή και το Netflix στο DWTS η influencer που ξεγέλασε κορυφαίες εταιρίες
Instagram/ dancingwiththestars

Η Anna Delvey είναι η «διαβόητη fashionista με το βραχιόλι στον αστράγαλο» που παρά τον κατ' οίκον περιορισμό θα συμμετέχει στο Dancing with the Stars. Όμως το Χ δηλώνει εξοργισμένο.

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα το έβλεπε να συμβαίνει, όταν βγήκε από τη φυλακή. Ή μπορεί και να το φανταζόταν. Η Anna Delvey ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στο καστ του Dancing with the Stars, όμως οι χρήστες του διαδικτύου δεν χάρηκαν και τόσο.

Η καταδικασμένη απατεώνισσα που έγινε influencer έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις αφού το ριάλιτι του ABC ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στην 33η σεζόν του διαγωνισμού χορού. Στην επίσημη φωτογράφιση που έγινε για το show, η Anna Delvey φόρεσε το μόνιτορ στον αστράγαλό της και δήλωσε παρούσα στο Dancing with the Stars, φορώντας ένα λαμπερό φόρεμα και λάτιν παπούτσια.

anna_delvey-(2).jpg

Η Anna Delvey θα συμμετέχει στο ριάλιτι με τον επαγελματία Ezra Sosa και αναφέρεται ως «διαβόητη fashionista με το βραχιόλι στον αστράγαλο» σε δελτίο Τύπου. Μάλιστα, σε φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η ίδια συνηθίζει να διακοσμεί το μόνιτορ που φοράει στο πόδι της με τα αρχικά του ονόματός της.

Η καταδικασμένη απατεώνισσα είναι υποχρεωμένη να φοράει βραχιολάκι στον αστράγαλο από τον Οκτώβριο του 2022, όταν ξεκίνησε τον κατ' οίκον περιορισμό της - κάτι που είναι αρκετά εμφανές στη φωτογράφιση που συμμετείχε για το show.

anna_delvey.jpg

Ποια είναι η Anna Delvey και γιατί συμμετέχει στο DWTS;

Η Delvey, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Anna Sorkin, απέκτησε φήμη επειδή παρίστανε μια πλούσια Γερμανίδα κληρονόμο και χρησιμοποίησε την κοινωνική της θέση για να εξαπατήσει πλούσιους ανθρώπους, τράπεζες και ξενοδοχεία. Συνελήφθη το 2017, καταδικάστηκε, αλλά βγήκε με αναστολή μετά από 4 χρόνια. Τότε, αποφάσισε να ξεπληρώσει τα χρωστούμενα, πουλώντας τη ζωή της στο Netflix.

Ιnventing Anna: Η απίθανη και αληθινή ιστορία της «ψεύτικης» κληρονόμου Anna Sorokin

Ενώ αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021, οι μεταναστευτικές αρχές την συνέλαβαν λίγο μετά την αποφυλάκισή της, υποστηρίζοντας ότι υπερέβη τη βίζα της και πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της, τη Γερμανία. Η έμπνευση της «Inventing Anna» βρισκόταν υπό την επιτήρηση της υπηρεσίας μετανάστευσης και τελωνείων (Ice) για πάνω από ένα χρόνο, προτού ένας δικαστής ανοίξει το δρόμο για να μεταβεί σε κατ' οίκον περιορισμό τον Οκτώβριο του 2022, ενώ η ίδια μάχεται την υπόθεση απέλασης.

Η υπηρεσία μετανάστευσης Ice δεν έχει απαντήσει σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με τις αλλαγές στους όρους κατ' οίκον περιορισμού της Sorokin. Η εκπρόσωπος της Anna, Juda Engelmayer, επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι μπορούσε να ταξιδέψει σε ακτίνα 70 μιλίων (112 χλμ.) από την έδρα της και οπουδήποτε στα πέντε δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης σύμφωνα με τους προηγούμενους όρους κατ' οίκον περιορισμού, αλλά δεν μπορούσε να σχολιάσει τυχόν αλλαγές σε αυτούς τους κανόνες.

Ενώ βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό, έπρεπε να τηρεί τον όρο του δικαστή μετανάστευσης να μην χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η ίδια συνέχισε να απασχολείται. Ξεκίνησε ένα podcast - The Anna Delvey Show - στο οποίο συμμετείχαν καλεσμένοι όπως η κωμικός Whitney Cummings και η δημοσιογράφος τεχνολογίας Taylor Lorenz, οι οποίοι πήγαιναν στο διαμέρισμά της στο East Village της Νέας Υόρκης για να κάνουν ηχογραφήσεις.

«Τόσο πολλοί άνθρωποι έγιναν διάσημοι για άσχημα πράγματα και μπόρεσαν να τα μετατρέψουν σε κάτι διαφορετικό», είπε σε συνέντευξή της στο Associated Press τον Ιούνιο του 2023.

Το Dancing With the Stars είναι ο πρώτος mainstream τρόπος με τον οποίο η Sorokin προσπαθεί να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Από την άλλη, οι χρήστες των social media δεν φαίνεται να χαίρονται και τόσο με αυτή την είδηση.