Lady Gaga: Το χρονικό της γνωριμίας με τον Michael Polansky και ο ιδιαίτερος ρόλος της μητέρας της

Lady Gaga: Το χρονικό της γνωριμίας με τον Michael Polansky και ο ιδιαίτερος ρόλος της μητέρας της
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ποιος είναι ο σύντροφος της Lady Gaga, Michael Polansky; Όλο το χρονικό της σχέσης τους και ο ιδιαίτερος τρόπος που γνωρίστηκαν.

Η Lady Gaga δεν είναι πια «παγιδευμένη σε ένα Bad Romance», όπως λέει στο σχετικό τραγούδι της. Η ίδια μοιράστηκε σπάνιες λεπτομέρειες στο εξώφυλλο της Vogue, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, σχετικά με τη γνωριμία και τον αρραβώνα της με τον Michael Polansky.

Η τραγουδίστρια που βρέθηκε αυτές τις μέρες στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας για χάρη της ταινίας της Joker: Folie à Deux, αποκάλυψε στη Vogue ότι η μητέρα της ήταν αυτή που κατά κάποιον τρόπο βρήκε στη Gaga τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/C_gmSXsNdg8/

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Lady Gaga με look Maleficent του οίκου Dior αποθέωσε το total black

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Lady Gaga και ο Michael Polansky, σύντροφός της εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο μετά από μια μέρα αναρρίχησης. Γνωρίστηκαν το 2019 μέσω της μητέρας της Gaga, Cynthia Germanotta, η οποία διευθύνει το Born This Way Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που επικεντρώνεται κυρίως στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας των νέων και το οποίο η Gaga και η μητέρα της ίδρυσαν το 2012. Η Cynthia γνώρισε τον Polansky μέσω της φιλανθρωπικής συνεργασίας τους. «Η μητέρα μου τον γνώρισε και μου είπε: "Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον σύζυγό σου", κι εγώ είπα: "Δεν είμαι έτοιμη να γνωρίσω τον σύζυγό μου!". Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η μαμά μου... βρήκε το πιο τέλειο άτομο για μένα;».

Ωστόσο, πήγε στο πάρτι γενεθλίων του Sean Parker τον Σεπτέμβριο του 2019 και «ρωτούσε συνέχεια» για τον Michael Polansky μέχρι που τελικά συστήθηκαν - και «μίλησαν για τρεις ώρες».

https://www.instagram.com/p/C_iI7YpOvU1/

Το χρονικό της σχέσης

Μετά τη λήξη του αρραβώνα της με τον Christian Carino, η Lady Gaga βρήκε ξανά τον έρωτα με τον επιχειρηματία Michael Polansky.

Το χαμηλού προφίλ ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά να φιλιέται σε ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Λας Βέγκας και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους αφού πέρασαν μαζί ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το Super Bowl 2020.

Ο Polansky και η Gaga κατέληξαν να βρίσκονται μαζί σε καραντίνα στο σπίτι της στο Μαλιμπού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Μια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσε αποκλειστικά στο PEOPLE τον Απρίλιο του 2020 ότι «έκαναν παρέα στο σπίτι της» και «παρήγγειλαν φαγητό από delivery» ενώ βρίσκονταν σε αυτοαπομόνωση.

Αφού το ζευγάρι δέθηκε, ο επιχειρηματίας τεχνολογίας, επενδυτής και φιλάνθρωπος έγινε γρήγορα σημαντικό μέρος της ζωής της Gaga.

Η Gaga πυροδότησε φήμες περί αρραβώνων τον Απρίλιο του 2024, όταν εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Αργότερα επιβεβαίωσε ότι οι φήμες ήταν αληθινές όταν αποκάλεσε τον Polansky «αρραβωνιαστικό» της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga, Michael Polansky;

Είναι executive director του Ιδρύματος Parker. Ο Polansky δημιούργησε το ίδρυμα το 2015 μαζί με τον Sean Parker, συνιδρυτή μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας όπως το Napster και το Facebook. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός υποστηρίζει τις βιοεπιστήμες, την παγκόσμια δημόσια υγεία, την εμπλοκή των πολιτών και τις τέχνες, σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, το οποίο χρηματοδοτεί την έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου.

Είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ. Ο Polansky σπούδασε εφαρμοσμένα μαθηματικά και επιστήμη των υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, σύμφωνα με το Page Six, το οποίο πρώτο ανέφερε το ειδύλλιο του επιχειρηματία με την Gaga. Επικαλούμενο το προφίλ του Polansky στο LinkedIn, λέγεται ότι αποφοίτησε το 2006.

Η πρώην του έγραψε ένα άρθρο για τη νέα του σχέση. Λίγες εβδομάδες μετά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2020, η Lindsay Crouse, αρχισυντάκτρια του τμήματος γνώμης των New York Times, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με το γεγονός ότι έμαθε ότι ο μακροχρόνιος πρώην σύντροφός της, Polansky, έβγαινε με μια βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ. Εκείνη και ο Polansky έβγαιναν μαζί για «όλο το πανεπιστήμιο και μετά μερικά χρόνια ακόμα», έγραψε. Η Crouse είπε ότι δεν ακολουθούσε τον Polansky στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι την είχε μπλοκάρει στο Facebook μετά τον χωρισμό τους. Ωστόσο, δεν είχε καμιά κακή διάθεση απέναντι στην Gaga.