Η είδηση πως ο Νίκος Κουρής «διέγραψε» τη σύζυγό του από το Instagram πρέπει να προβληματίζει

Η είδηση πως ο Νίκος Κουρής «διέγραψε» τη σύζυγό του από το Instagram πρέπει να προβληματίζει
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Έλενα Τοπαλίδου και Νίκος Κουρής: Από τον λαμπερό γάμο και τα 19 χρόνια σχέσης στο unfollow στα social media. 

Θεωρούνται ένα από τα πιο δεμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πριν από ένα χρόνο μας είχαν ξαφνιάσει με την ανακοίνωση του γάμου τους. Ίσως γιατί όλοι πιστεύαμε πως είναι ήδη παντρεμένοι.

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ξάφνιασαν τους πάντες πέρσι τον Σεπτέμβρη, όταν ανακοίνωσαν ότι σκόπευαν να παντρευτούν ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με θρησκευτικό γάμο.

Στον γάμο της Τοπαλίδου με τον Κουρή πρωταγωνιστής ήταν ο γιος τους και το βικτωριανό νυφικό της

Η μέρα τους αυτή ήταν τόσο λαμπερή όσο και η ευτυχία τους. Ο γάμος τους θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν ήταν τόσο «παραδοσιακός», αφού ο γιος τους ήταν αυτός που συνόδεψε τη νύφη στην εκκλησία, ενώ ο γαμπρός ήταν εκείνος που διάλεξε το νυφικό για λογαριασμό της Έλενας. Οι φίλοι τους ήταν όλοι εκεί και μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν οι πρώτες αναρτήσεις από τον γάμο. Μάλιστα, σε μια δημοσίευσή του, ο Νίκος Κουρής είχε γράψει στη λεζάντα «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ’ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο. Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς. Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα».

Μετά τον γάμο τους προέκυψαν συνεντεύξεις στις οποίες μίλησαν και οι δύο γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα. «Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση... Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου. Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα! Τώρα βλέπω στολισμένα παντού και δε σκέφτομαι πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά περισσότερο τον γάμο» είχε πει η Έλενα στο περιοδικό Glow.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρής είχε πει «Ήταν κάτι το οποίο ήρθε κάπως φυσιολογικά και ευτυχώς γιατί ήταν πολύ ωραία, ήταν φανταστικά. Εγώ δε θα παντρευόμουν ποτέ επειδή δε μου αρέσει αυτή η ιστορία ως διαδικασία. Είναι ένα από τα απόλυτα κομμάτια που έχω αλλάξει. (…) Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοια. Και οι άνθρωποι που χάρηκαν με αυτό, μαζί με εμάς, δεν το έχω ξανανιώσει».

Το ανατρεπτικό μπλε φόρεμα της Τοπαλίδου στην δεξίωση του γάμου της με τον Κουρή & η ευχή της Καρύδη

Έλενα Τοπαλίδου και Νίκος Κουρής: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους;

Τον τελευταίο καιρό δεν έχει τύχει να τους δούμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση, αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Ωστόσο, εντύπωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει από το προφίλ του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύει από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου. Η μοναδική ανάρτηση που έχει κρατήσει φαίνεται να είναι από τον χορό με τον γιο του.

https://www.instagram.com/reel/C5M9k_BoKj5/

Από την άλλη, η Έλενα Τοπαλίδου μέχρι στιγμής έχει κρατήσει τις φωτογραφίες με τον σύζυγό της στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/C1C-EE5Llx4/
https://www.instagram.com/p/C1E1YkHI_fN/

Το πιο εντυπωσιακό ίσως είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής φαίνεται να έχει κάνει unfollow την Έλενα, γεγονός που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι διανύει κάποια δύσκολη περίοδο ή ακόμα κι αν έχει χωρίσει.

kouris.jpg

Σε κάθε περίπτωση, η είδηση πως ο Νίκος Κουρής «διέγραψε» τη σύζυγό του από το Instagram είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Κάθε ζευγάρι δικαιούται να έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές κι αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα, δεν παύει όμως να είναι «βούτυρο στο ψωμί» των «detectives του Internet». Όπως και να έχει και ό,τι κι αν έχει συμβεί, ο Νίκος Κουρής δείχνει να αντιμετωπίζει με διακριτικότητα την προσωπική του ζωή, το ίδιο και η Έλενα Τοπαλίδου, προστατεύοντας έτσι τόσο τους ίδιους όσο και το παιδί τους από την υπερβολική δημοσιότητα.

Η τελευταία εμφάνιση του ηθοποιού ήταν τον Ιούλιο του 2024, τότε που παρακολούθησε την παράσταση «Σε άλλα μονοπάτια» μαζί με τον γιο του, αλλά χωρίς την Έλενα Τοπαλίδου.