Ο γιος του Νίκου Κουρή είναι φωτοτυπία του και όλοι μιλάνε για «φιλική συμμετοχή» της Τοπαλίδου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο γιος του Νίκου Κουρή είναι φωτοτυπία του και όλοι μιλάνε για «φιλική συμμετοχή» της Τοπαλίδου
ndpphoto@gmail.com

Λίγο πριν δούμε τον Νίκο Κουρή στον διπλό τηλεοπτικό του ρόλο, μαζί με τον γιο του Πέτρο, βρέθηκαν στη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη. 

Ο Νίκος Κουρής ανήκει στη γενιά των ηθοποιών που μετά τη δεκαετία των '00s μας συστήθηκαν υποκριτικά, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Παραμένει αγαπημένος μας και την επόμενη -τηλεοπτική τουλάχιστον - σεζόν θα τον δούμε σε διπλό τηλεοπτικό ρόλο. Προς τον παρόν τον θαυμάσαμε σε μία ακόμη δημόσια εμφάνισή του με τον 17χρονο γιο του Πέτρο και δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε δύο σημαντικές ομοιότητες.

Για τον χαρακτήρα και την ιδιαιτερότητα του γιου του, δεν έχει μιλήσει μόνο εκείνος, αλλά και η μητέρα του και σύζυγος του ηθοποιού Έλενα Τοπαλίδου.

https://www.instagram.com/p/C096CX9rxRe/

Η ομοιότητα και ο gentleman Πέτρος

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Νίκος Κουρής μετά από 18 χρόνια κοινής συμβίωσης με την Έλενα Τοπαλίδου και την απόκτηση του γιου τους Πέτρου, αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους. Και ήταν απόλυτα συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο ο γιος τους, συμμετείχε σε αυτόν. Καταρχάς συνοδεύοντας τη μητέρα του στην εκκλησία. Aν και ήταν αγχωμένος, ήταν πραγματικός gentleman όπως συχνά τον χαρακτηρίζει η μητέρα του.

Η Έλενα Τοπαλίδου θαυμάζει τον 15χρονο γιο της και έκανε μια αποκάλυψη για την περιβόητη πιρουέτα

topalidougios.jpg

Σε δεύτερο επίπεδο, στο γαμήλιο γλέντι, μας έδειξε και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον πατέρα του Νίκο. Χόρεψαν μαζί και όλο το βράδυ χαιρόταν τη σπουδαία μέρα στη ζωή των γονιών του. Ο ηθοποιός του αφιέρωσε ένα post του.

Πριν από λίγες μέρες η υπέροχη σχέση τους φάνηκε και από τη μικρή εκδρομή που έκαναν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου. Με την τραγουδίστρια ο Νίκος Κουρής είχε συνεργαστεί και στο θέατρο στην sold out παράσταση «Η Εκατομμυριούχος». Πατέρας και γιος πόζαραν στο φακό.

1722602290445-81698307-kourisgios.jpg

Και η ομοιότητα στα χαρακτηριστικά στο ύψος, στο στυλ ήταν για μία ακόμη φορά εμφανής. Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram, μία ακόμη φωτογραφία τους για να διαπιστώσουμε το πόσο μοιάζουν.

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow για τα άλλα χαρακτηριστικά του γιου της, που έχει αναπτύξει μία αυτόνομη προσωπικότητα: «Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει».

https://www.instagram.com/p/C1E1YkHI_fN/

Η οικογένεια Κουρή λειτουργεί από τότε που ο Πέτρος ήταν μικρός ως ομάδα και η μητέρα του είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη πως ο γιος της αγαπά το θέατρο και γενικότερα την τέχνη, χωρίς να αποκλείσει πως στο μέλλον θα ασχοληθεί με το επάγγελμα των γονιών του.

Τον Νίκο Κουρή από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε αφενός στον δεύτερο κύκλο του IQ 160 μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη στο Star, αλλά και μαζί με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στα Παιχνίδια Εκδίκησης στον ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/p/C5tZR_uibZN/