Η Αγγελική Νικολούλη με νέο look, κάνει comeback για 30η σεζόν στο Φως στο Τούνελ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη με νέο look, κάνει comeback για 30η σεζόν στο Φως στο Τούνελ

Η μικρή ταινία τρόμου που προαναγγέλλει την επιστροφή της. Η Ελληνίδα Μις Μάρμπλ, η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ, ετοιμάζεται για ένα ακόμη ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει και εμφανισιακά, δυναμικό comeback. 

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μία κατηγορία από μόνη της στην ελληνική τηλεόραση και καμία άλλη πια, δεν μπορεί να σπάσει το ρεκόρ της. Η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ και μάλιστα σε εποχές που καμία δημοσιογράφος δεν το τολμούσε, μπαίνει στη 30η σεζόν της με το Φως στο Τούνελ. Αλλά πλήρως ανανεωμένη. Με μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, από αυτές που λατρεύει να κάνει. Τι αποκαλύψεις όμως ετοιμάζει στην πρώτη της εκπομπή;

https://www.instagram.com/p/C8x8-UHos8u/

«Μαζί σου είδωλο»

Από νεαρή, δόκιμη ρεπόρτερ στις εφημερίδες της Πάτρας, η Αγγελική Νικολούλη ασχολούνταν όχι μόνο με δολοφονίες, αλλά με τα πιο δύσκολα, αυτά που αποκαλούμε άλυτα αστυνομικά μυστήρια. Κανείς δεν περίμενε, ούτε καν και η ίδια, πως μετά από τόσα χρόνια θα κατάφερνε ένα μοναδικό ρεκόρ για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Να συνεχίζει για 30η τηλεοπτική σεζόν το Φως στο Τούνελ, την εκπομπή που είναι ταυτόσημη με εκείνη. Έχει «περάσει» από 4 τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά η μόνιμη βάση της πλέον είναι στο Mega.

Την περσινή σεζόν έκλεισε με μία ακόμη πρωτιά στην τηλεθέαση, γιατί τα βράδια της Παρασκευής, ανήκουν μόνο σε εκείνη.

Η Αγγελική Νικολούλη άφησε για λίγο τις έρευνες και κάνει ανέμελες διακοπές στην Πάρο

H δημοσιογράφος μας ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες, πως επιστρέφει. Δείχνοντάς μας και τη μεγάλη της οπτική ανανέωση. Με νέο look, αλλά με το γνώριμο ύφος της.

https://www.instagram.com/p/C_-rMaKIV1q/

Οι φανς της ενθουσιάστηκαν και την αναμένουν στην πρεμιέρα της εκπομπής της, προς τα μέσα Οκτωβρίου.

Σίγουρα η Αγγελική θα φορέσει και το κλασσικό κόκκινο ταγέρ της σε κάποια εκπομπή της, ταυτόσημο με μεγάλες αποκαλύψεις, όταν εμφανίζεται με αυτό.

Μπορεί ακόμη να μην έχει προαναγγείλει τις υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθεί, αλλά θα σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια σε δύο από εκείνες, που έχει δώσει προσωπικό και δύσκολο δημοσιογραφικό αγώνα. Ήδη και στο site της, έχει αναφέρει εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής και φόνου του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς ο γιος του εγκεφάλου της απαγωγής παραπέμπεται σε δίκη.

Υπάρχει επίσης και η υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς και εκεί είχαμε εξελίξεις. Η οικογένεια του, ζητά από τον Άρειο Πάγο, την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του.

Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα εκπομπή, θυμίζει μία μικρή τηλεταινία τρόμου.

nikolouli_treiler.jpg

Και πραγματικά οι συνεργάτες της, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C_8zkDGuiUq/
DPG Network