Συναισθηματικά φορτισμένη η Αγγελική Νικολούλη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της γάτος

Συναισθηματικά φορτισμένη η Αγγελική Νικολούλη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της γάτος

Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα το μεσημέρι ενημέρωσε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία ότι ο γάτος της έφυγε από τη ζωή.

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη σήμερα στην Αγγελική Νικολούλη αφού σήμερα έχασε τον αγαπημένο της γάτο που τον φώναζε Νώντα.

Η παρουσιάστρια του Μega και της εκπομπής «Φως στο τούνελ» σήμερα το μεσημέρι ενημέρωσε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ότι ο γάτος της έφυγε από τη ζωή.

Φινάλε για το Φως στο τούνελ - Στα κόκκινα ντυμένη η Νικολούλη και οι φανς απάντησαν

Η ίδια λοιπόν στην ανάρτησή της θέλησε να αποχαιρετήσει το ζωάκι της και πάνω στην φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αντίο Νώντα μου».

1100_81ec05b5-c5c6-40ba-b268-b617ed1d1227.jpg

Η Αγγελική Νικολούλη αν και είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και έχει φέρει στο φως αμέτρητες υποθέσεις εγκλήματος δεν παύει να έχει ευαισθησίες και να «λυγίζει» σε μια στιγμή όπως αυτή που έχασε έναν καλό της φίλο. Η ίδια είναι αρκετά φιλόζωη και αγαπά ιδιαίτερα τις γάτες.

Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε βρεθεί σε μια ακόμα περιπέτεια αφού είχε εξαφανιστεί ο γάτος της και η ίδια είχε εκφράσει την αγωνία της ακόμα και μέσα από την εκπομπή της.

Φως στο Τούνελ: Η σπόντα της Νικολούλη και το ριγέ κόκκινο κοστούμι έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Συγκεκριμένα με αφορμή την υπόθεση της Ηλιάνας Τσάγκα, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με το σκυλάκι της τον Οδυσσέα στο Χαλάνδρι είχε δηλώσει στο συγκεκριμένο επεισόδιο:

«Είμαι κι εγώ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί έχω χάσει τον γάτο μου αυτές τις ημέρες και έχω τρελαθεί. Με ένα κατοικίδιο δένεσαι. Εδώ έχασε άνθρωπο, αλλά είχε παράλληλα και το σκυλάκι της μαζί. Και δεν γύρισε η ίδια, δεν γύρισε και το σκυλί. Ποιος να πάει να κάνει κακό; Δηλαδή και τους δύο τους εξαφάνισε; Είναι βάρβαρο να χάνεις, δένεσαι… τον έχω χάσει αυτές τις μέρες κι εγώ»

nikolouli.png

Η Αγγελική Νικολούλη είχε χάσει πριν λίγους μήνες την πολυαγαπημένη της θεία

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια βίωσε ακόμα μια απώλεια. Αυτή την φορά όμως αγαπημένου προσώπου της οικογένειας της και το αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από την εκπομπή της.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος πριν λίγους μήνες έχασε την αγαπημένη της θεία Γιώτα Δόξα και θέλοντας να αποχαιρετήσει είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τη στιγμή που παραλάμβανε μία τιμητική πλακέτα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Στη φωτογραφία τότε είχε γράψει χαρακτηριστικά για τη θεία της

«Θεία μου, Καλό σου Ταξίδι»

aggeliki-nikolouli.webp