Η νέα σειρά με τον Αναστάση Ροϊλό και το παράδοξο να είναι ξανά trend ως Αντρέι, με τη Μάγισσα στο Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Lefteris_Partsalis

Λίγο πριν το τέλος της περιοδείας για τον Άμλετ, το hashtag #πανάθεμασεΣιντόροφ στο Χ, ήταν χθες στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends. Γιατί κανείς δεν ξεχνά τον Αναστάση Ροϊλό ως Αντρέι στη Μάγισσα. Αλήθεια, όμως, γιατί συμβαίνει αυτό;

Ως Άμλετ, αυτό το καλοκαίρι ο Αναστάσης Ροϊλός στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Λίγο πριν ολοκληρώσει το έργο την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, με την τελευταία παράσταση στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός ανακοίνωσε και επίσημα τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο.

Κάποιοι ωστόσο από τους φανς του, συνεχίζουν στα social media να τον κάνουν trend ως Αντρέι από τη Μάγισσα, λίγο πριν εκείνος μας υποδεχτεί στο Απαραίτητο Φως.

Ο αξεπέραστος Σιντόροφ και η νέα σειρά 8 επεισοδίων

Ο Αναστάσης Ροϊλός, στη εποχή που ακολούθησε της μεγάλης του επιτυχίας στις Άγριες Μέλισσες, εκεί όπου τον γνώρισε και τον αγάπησε το ευρύ κοινό ως Νικηφόρο, υπήρξε πολύ προσεκτικός στις επιλογές του. Δε εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιτυχία, προτίμησε να κάνει στο θέατρο όσα τον εκφράζουν και όχι όσα του προτείνουν, μέχρι που προέκυψε η συνεργασία ξανά με το team των Μελισσών, αυτή τη φορά στη Μάγισσα.

Ο Αναστάσης Ροϊλός από τη Μάγισσα στον Άμλετ: «Αγάπησα πολύ τον Αντρέι, νιώθω ευγνώμων»

Και όταν ολοκληρώθηκε ο εμβληματικός του ρόλος ως Αντρέι Σιντόροφ, γύρισε αυτόματα σελίδα, ξεκινώντας τη διαδρομή του Άμλετ. Και κάνοντας και την οπτική μεταμόρφωση για τις ανάγκες του ρόλου. Η εμφάνισή του χθες στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ακόμη σαιξπηρική, αλλά αυτό θα είναι για πολύ λίγο ακόμη.

Όπως ανακοίνωσε χθες για πρώτη φορά στη συνέντευξή του, σύντομα ξεκινά γυρίσματα για τη νέα μίνι σειρά 8 επεισοδίων, «Το απαραίτητο φως» στην ΕΡΤ, σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Η προβολή της που θα γίνει τον Μάρτιο από το Ertflix αρχικά, ανακοινώθηκε και ευρύτερα στη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος της ΕΡΤ για τη φετινή σεζόν.

Και όπως είπε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός, «προδίδοντας» και τους συμπρωταγωνιστές του: «Ετοιμάζουμε μία σειρά, το Απαραίτητο Φως. Είναι μία ιστορία που διαδραματίζεται στο παρελθόν και το παρόν, όπου το παρόν είναι το 2006 και το παρελθόν το 1941. Μία κοπέλα στο σήμερα, προσπαθεί να βρει με τη βοήθεια άλλων χαρακτήρων, τι συνέβη στον πόλεμο με τη γιαγιά της. Και ο δικός μου χαρακτήρας τη βοηθάει να το ανακαλύψει. Έχει ενδιαφέροντας πράγματα αυτή η σειρά εκτός από το σενάριο. Γυρίσματα δεν έχουμε ξεκινήσει, αλλά έχουμε ξεκινήσει πρόβες. Στη σειρά είναι η Μαριάννα Πουρέγκα που θα υποδυθεί την κοπέλα αλλά και τη γιαγιά της, ο Δημήτρης Καπουράκης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και η Ευγενία Δημητροπούλου».

Η χθεσινή και σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού, κινητοποίησε για μία ακόμη φορά τους φανς του στα social media. Η αλήθεια είναι - και αυτό είναι το παράδοξο - πως σε κάθε αναφορά που γίνεται για τη Μάγισσα, ακόμη και για τον δεύτερο κύκλο, όλοι ξαναθυμούνται τον Αντρέι. Κάποιοι δημιούργησαν χθες το hashtag #παναθεμασεΣιντόροφ, στο οποίο σχολίαζαν μεν τη συνέντευξη και την αλλαγή στο look λόγω Άμλετ, αλλά και με δόση από Μάγισσα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να τον δουν στο νέο του ρόλο.

Μερικά σχόλια πάντως ήταν αρκετά εύστοχα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης