Ο Γιατρός: Είδαμε το 1ο επεισόδιο με την Έλλη Τρίγγου και τη δίδυμη αδελφή της και 3 ακόμη αλλαγές

Κατερίνα Μπούσιου

«Έχω πεθάνει ήδη μία φορά. Ξέρω πως να ξαναγυρίσω στη ζωή» λέει ο Ανδρέας Βρεττός. Στη δημοσιογραφική προβολή για τον Γιατρό, παρουσιάστηκαν και οι νέοι ηθοποιοί του καστ.  

Η δεύτερη σεζόν στον Γιατρό δεν συγκρίνεται με την πρώτη (είναι ακόμη καλύτερη) και μας έγινε ήδη κατανοητό από το πρώτο επεισόδιο το οποίο παρακολουθήσαμε στην ειδική δημοσιογραφική προβολή. Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 27/9. Υπάρχουν αλλαγές και αντικαταστάσεις σε ρόλους, νέες προσθήκες ηθοποιών, αλλά το κυριότερο, επιχειρείται για πρώτη φορά σε σειρά μυθοπλασίας, τόσο αναλυτική αναφορά στην περίοδο του Covid. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παίζει καταλυτικό ρόλο ως γιατρός Ανδρέας Βρεττός, στις εξελίξεις.

Από τα πιο σημαντικά highlights του 1ου επεισοδίου, η παρουσία της Έλλης Τρίγγου και της δίδυμης αδελφής της, η έλευση της αυστηρής Χριστίνας - Ευδοκίας Ρουμελιώτη, αλλά και η σημαντική αλλαγή στη ζωή της Σοφίας - Βασιλικής Τρουφάκου.

Η εγκυμοσύνη της Σοφίας και η «επανασύνδεση» Άννας - Ανδρέα

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις αν παρακολουθούσες τη σειρά την περσινή χρονιά, είναι πως στον Γιατρό, έχουμε 2 σημαντικές αντικαταστάσεις ηθοποιών, εκτός από τις προσθήκες νέων ρόλων. Έτσι, τον ρόλο της Άννας (Διευθύντριας της κλινικής και πρώην συζύγου του Ανδρέα Βρεττού - Μαρκουλάκη) που υποδυόταν η Δήμητρα Σιγάλα, φέτος τον υποδύεται η Θάλεια Ματίκα. Επίσης τον ρόλο της Εύας, που πέρισυ υποδυόταν η Βίκυ Διαμαντοπούλου, υποδύεται πλέον η Μαριάννα Κιμούλη.

Αλλαγή στην πρεμιέρα για τον Γιατρό και τα 3 νέα ζευγάρια που μόλις αποκαλύφθηκαν για τον β' κύκλο

Από τις πολλές νέες προσθήκες ηθοποιών στο πρώτο επεισόδιο, ήδη καλωσορίσαμε τη Χριστίνα, ειδική λοιμωξιολόγο που υποδύεται η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Συμφοιτήτρια της Άννας και του Ανδρέα κατά το παρελθόν στην Ιατρική Σχολή και ερωτευμένη με τον Βρεττό. Εκείνος όμως λέει το «Δεν θέλω νέα γυναίκα στη ζωή μου, όπως δε θέλω και νέα ζωή» σε κάποια στιγμή του επεισοδίου, αλλά θα το τηρήσει αυτό;

Χριστίνα και Ανδρέας έχουν αρκετές διαφορές που θα φανούν ακόμη περισσότερο, όταν εκείνη αναλάβει τη διεύθυνση της κλινικής και μόλις ξεσπάσουν τα πρώτα κρούσματα Covid στην Ελλάδα. Για 8 επεισόδια θα βλέπουμε τη μάχη των γιατρών της Μέριμνας με τον νέο ιό και θα μετρήσουμε απώλειες και αλλαγές στην προσωπική ζωή όλων των γιατρών.

Η πρώτη guest του 1ου επεισοδίου, ήταν η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου ως ασθενής που σώζει ο Βρεττός. Υπονοήθηκε πως είχε Covid αλλά τελικά κατέληξε σε αγχώδης διαταραχή η διάγνωση. Δεν ήταν μόνη, καθώς εμφανίστηκε και η δίδυμη αδελφή της. Αυτή η διπλή εμφάνιση της ηθοποιού έγινε με έναν αριστοτεχνικό τρόπο, σκηνοθετικά και σε επίπεδο μοντάζ. Κάποια στιγμή πείστηκα, πως όντως η Έλλη έχει δίδυμη αδελφή. Πάντως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ηθοποιό σε μία σύγχρονη και όχι εποχής σειρά και θα θέλαμε να την ξαναδούμε να το τολμά.

Ο Ανδρέας Βρεττός προσπαθεί να κρατήσει από την αρχή του επεισοδίου όλη την ομάδα ενωμένη και κανείς δεν φεύγει τελικά από την κλινική. Η μεγάλη έκπληξη είναι η εγκυμοσύνη της Σοφίας και η Βασιλική Τρουφάκου, γίνεται και επίσημα ζευγάρι με τον Μιχάλη - Θάνο Λέκκα. Αυτό το ζευγάρι όμως, θα ζήσει και την πιο δύσκολη στιγμή την εποχή του Covid.

Ο Γιατρός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας έβαλε στα παρασκήνια: Ποιος πεθαίνει μετά την πρεμιέρα;

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς και από το πρώτο επεισόδιο, κάνει έναν πολύ έξυπνο συνδυασμό μεταξύ δράματος και κωμωδίας σε μερικά σημεία. Η Άννα δείχνει μία έλξη για εκείνον (έχουμε και φιλί) ενώ ετοιμάζεται με τον σύντροφό της να υιοθετήσουν ένα παιδί. Φαίνεται πως εδώ θα έχουμε εξελίξεις και αγωνία μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση.

Υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα καινοτομία στον φετινό Γιατρό. Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε μία συνεχή εναλλαγή, ανάμεσα στο πρόσφατο παρελθόν και το παρόν. Έτσι η περίοδος του Covid θα εξελιχθεί βλέποντας αρχικά τις συνέπειες που προκάλεσε και στη συνέχεια θα κάνουμε flashback για να μας εξηγηθεί τηλεοπτικά, πώς φτάσαμε μέχρι εκεί.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε και τον Ιωάννη Παπαζήση να έρχεται στην κλινική να δουλέψει ως γιατρός, ενώ επίσης ο Πέτρης Λαγούτης θα εμφανιστεί ως νέος γιατρός στο 4ο επεισόδιο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης