Στην πρεμιέρα της στο «Καλύτερα δε Γίνεται» η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε το αβαντάζ της

Στην πρεμιέρα της στο «Καλύτερα δε Γίνεται» η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε το αβαντάζ της

Πρεμιέρα και για τη Ναταλία Γερμανού που επέστρεψε υπέρλαμπρη για την 7η σεζόν του «Καλύτερα δε Γίνεται» έχοντας στο πλευρό της παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες, τους οποίους υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ζέση. 

Το «παρών» στη δημοφιλή ζώνη του σαββατοκύριακου έδωσε και φέτος η Ναταλία Γερμανού η οποία είπε το «Καλή Χρονιά» το μεσημέρι της 28ης Σεπτεμβρίου.

Μαζί της οι «παλιοί» Ναταλία Αργυράκη, Γιάννης Κορδώνης και Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και οι «νέοι» Άγγελος Βουράκης, από την ομάδα της Φαίης Σκορδά, στα θέματα της ενημέρωσης και Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με άποψη για όλα τα θέματα που απασχολούν τη διεθνή καλλιτεχνική κοινωνία και την γυναίκα του σήμερα.

https://www.instagram.com/reel/DAWHgrlM1Wg/

Το πόσο ήθελε την Ελιάνα στο πλευρό της η Ναταλία δεν το είχε κρύψει ποτέ, όπως και το ότι ήλπιζε να μπορέσει η δημοσιογράφος που υπήρξε επί χρόνια στενή συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη να ισορροπήσει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ως μητέρα δύο μικρών παιδιών.

Η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της εκπομπής έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν οι τηλεθεατές

Η εμφάνιση της πρεμιέρας και το καλωσόρισμα

Υπό τους ήχους του τραγουδιού It's a sin των Pet Shop Boys και όλοι μαζί, μπήκαν η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στο στούντιο, για το οποίο η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα περήφανη, ευχαριστώντας ξεχωριστά τον δημιουργό της.

Με μία ολόσωμη τιρκουάζ φόρμα, κομποζαρισμένη (ίσως κάπως υπερβολικά0 με τον φόντο του πλατώ, και τις νέες τις φωτεινές ανταύγιες, η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της και αμέσως μετά την πρώτη καλημέρα καλωσόρισε τους παλιούς συνεργάτες της, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, οι οποίοι φέτος ξεκινούν την πέμπτη κοινή σεζόν τους, ευχαριστώντας τους για την τιμή που της κάνουν να είναι δίπλα της και πάλι. «Καλές σταθερές αγαπημένες μου αξίες», τους αποκάλεσε συγκεκριμένα!

germanou-2.jpg

«Έχουμε και τις νέες αφίξεις που κι αυτοί με τιμούν πολύ και όχι μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και από άποψη χαρακτήρα», είπε η Ναταλία, απευθυνόμενη στον Άγγελο Βουράκη και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου τονίζοντας πως έναν μήνα που ετοιμάζουν την εκπομπή τους έχει ζήσει πάρα πολύ και τους έχει εκτιμήσει αναλόγως.

Η επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μάλιστα (η οποία, εμφανίστηκε, φανερά ανανεωμένη, φρέσκια και όμορφη), δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της που βρίσκεται εκεί.

«Το μόνο επόμενο τηλεοπτικό βήμα που ήθελα, που επιθυμούσα, έλεγα πως μόνο εκεί θα ήθελα να πάω», είπε συγκεκριμένα η Ελιάννα, τονίζοντας πως ήθελε να το βροντοφωνάξει τόσο καιρό αλλά δεν μπορούσε.

Μεγάλη «δύναμη» η φετινή ομάδα, και η Ναταλία δεν έκρυψε πως όταν «έκλεισε» είπε στον εαυτό της: «Γερμανού είσαι κ^λ*φαρδη».

Η αλλαγή στη θεματολογία

Όσο για τα θέματα, ένα από τα πράγματα που είπε η παρουσιάστρια για τη φετινή σεζόν ήταν ότι η σκαλέτα θα «παίζει»

«Φέτος θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι καλύτερα γίνεται. Έχουμε ανανεώσει και φρεσκάρει πολλά πράγματα. Θα δοκιμάσουμε αυτό το mix and match στο λεγόμενο infotainment, να μην είναι συμπαγές κομμάτι η ενημέρωση και η ψυχαγωγία και να μεταπηδάμε ομαλά από το ένα στο άλλο» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού. Καλή αρχή.

Με τέσσερις λέξεις ευχήθηκε η Ναταλία Γερμανού στην Ελένη Μενεγάκη για την ονομαστική της γιορτή

Η ψήφος εμπιστοσύνης από της Κατερίνα Καινούργιου

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως από όλες τις παρουσιάστριες η αγαπημένη της είναι η Ναταλία Γερμανού και εκείνη της απάντησε με μήνυμα αγάπης στον αέρα.

«Να πω κάτι; Όλοι μεγαλώσαμε και λέμε ποια είναι η αγαπημένη μας παρουσιάστρια. Σίγουρα η Μενεγάκη μου άρεσε πάρα πολύ πάντα, τη χάζευα αλλά να με ρωτήσεις όλα αυτά τα χρόνια ποια παρουσιάστρια σου αρέσει, οι συνεντεύξεις της, ο τρόπος που τοποθετείται, για εμένα είναι η Ναταλία. Για μένα είναι με διαφορά η μεγαλύτερη ελληνίδα παρουσιάστρια. Πάνω από την Κορομηλά και την Μενεγάκη, πάνω από όλες», είπε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως οπτικά όμως πάντα παθαίνει εμμονή με τη Μενεγάκη και την εικόνα της.

Η αλλαγή στο look πριν από την πρεμιέρα

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ενημερώσει τους followers της για μία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, όπως την έκανε σχεδόν 10 μέρες πριν από την πρεμιέρα.

Ενόψει της νέας σεζόν, λοιπόν, η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου της colourist Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος «άνοιξε» κάπως το χρώμα της δίνοντάς της λίγοι περισσότερο φως, καθαρίζοντας λίγο και τις άκρες για περισσότερη υγεία.

Ναταλία Γερμανού μαλλιά αλλαγή

Έχοντας δει πλέον το νέο Look πάντως, μπορούμε να πούμε πώς από εμάς είναι «Ναι».

DPG Network