VIΠ Καλά Γεράματα: Ο Γιάννης Μπέζος στην πρεμιέρα της πιο σουρεάλ κωμωδίας

Κατερίνα Μπούσιου

Μία ακόμη κωμωδία κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ και το VIΠ Καλά Γεράματα δίνει τα πιο αισιόδοξα μηνύματα. 

Μία ομάδα εντελώς «φευγάτων» φιλοξενουμένων βρίσκονται στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina στο VIΠ Καλά Γεράματα και αποδεικνύουν πως η ηλικία είναι απλά είναι ένας αριθμός. Η Άννα Κουτσαφτίκη ως διευθύντρια, προσπαθεί να τιθασεύσει τους πιο δύσκολους πελάτες της. Ο Γιάννης Μπέζος κάνει ποδαρικό στην πιο σουρεάλ κωμωδία του φετινού χειμώνα, αλλά δεν μπορεί με τίποτε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η τρίτη ηλικία ζει σε έναν παράδεισο

Το Buona Mattina, είναι ένα σούπερ πολυτελές γηροκομείο που παρέχει κάθε άνεση στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Για αυτό και εκείνοι πλέον το θεωρούν όχι απλά το σπίτι τους, αλλά το μετατρέπουν στο πιο funky μέρος που μπορεί να ζήσει κανείς. Εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με διαφορετικές ζωές και απογοητεύσεις στο παρελθόν, αποφασίζουν να ζήσουν την κάθε τους στιγμή με αρκετή τρέλα.

VIΠ Καλά Γεράματα: Η μεταμόρφωση της Άννας Κουτσαφτίκη που δε θυμίζει πια την Ξένια της Μουρμούρας

Το καστ είναι μοναδικό όπως και οι ρόλοι που υποδύονται ως: Ο πρώην σκηνοθέτης και διανοούμενος Τάσος Χαλκιάς, η αδίστακτη ως καριερίστα και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας Λυδία Φωτοπούλου, ο πρώην αστυνομικός και ολίγον φαντασιόπληκτος Δημήτρης Μαυρόπουλος, η πρώην αεροσυνοδός και γόνος βιομηχάνων Χριστίνα Τσάφου, ο πρώην bon viveur που είχε αναστατώσει τη Μύκονο στα νιάτα του Κώστας Καζάκας, η Έλενα Κρίτα ως αλλοτινή prima μπαλαρίνα της Λυρικής Σκηνής, συναντιούνται, κοντράρονται και προκαλούν μία συνεχή αναστάτωση στο μέρος που ζουν.

Και συναντούν τους νεότερους σε ηλικία υπαλλήλους του γηροκομείου, καθέναν με τα τα δικά του ελατώμματα. Ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται τον συντηρητή Φώτη, την νοσηλεύτρια η Μαρία Πετεβή και μαζί με όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες του βοηθητικού προσωπικού, συντονίζονται από την σκληρή διευθύντρια και ιδιοκτήτρια Ματίνα Ανδρεοπούλου που υποδύεται η Άννα Κουτσαφτίκη.

Μαζί με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους θα έχουμε και ειδικούς guests. Ποδαρικό στη σημερινή πρεμιέρα κάνει ο Γιάννης Μπέζος στον ρόλο ενός ηλικιωμένου που θέλει οπωσδήποτε να ενταχθεί στην παρέα του Buona Mattina. Αλλά η Άννα Κουτσαφτίκη ενώ έχει αρχικά καλές προθέσεις, εκείνος θα απογοητευτεί με όσα θα δει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης