VIΠ Καλά Γεράματα: Η μεταμόρφωση της Άννας Κουτσαφτίκη που δε θυμίζει πια την Ξένια της Μουρμούρας

Κατερίνα Μπούσιου
VIΠ Καλά Γεράματα: Η μεταμόρφωση της Άννας Κουτσαφτίκη που δε θυμίζει πια την Ξένια της Μουρμούρας

Buona Mattina θα μας λέει από το Σεπτέμβριο η Άννα Κουτσαφτίκη προσπαθώντας να βάλει τάξη στο πιο ιδιαίτερο γηροκομείο του VIΠ Καλά Γεράματα. 

Αν οι περιπέτειες που είχε ως Ξένια στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» τα 7 χρόνια που βρισκόταν στη σειρά, τις θεωρούσες ανατρεπτικές, αυτές που θα αντιμετωπίσει στη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 VΙΠ Καλά Γεράματα, δεν έχουν προηγούμενο. Η Άννα Κουτσαφτίκη στον πιο ιδιαίτερο ρόλο της καριέρας της, έκανε και την απαραίτητη αλλαγή στην εμφάνισή της, για να αντιμετωπίσει τους άστατους ένοικους ενός γηροκομείου. Αλλά τι θα συμβεί σε αυτό το γεμάτο πολυτέλεια και ανατροπές, Buona Mattina;

https://www.instagram.com/p/C3ceSuNIEGW/

VIP και στο καστ στο πιο τρελό γηροκομείο της Αθήνας

Το έχω ξαναπεί, πως ανάμεσα στις δεκάδες νέες σειρές μυθοπλασίας και εκείνες που συνεχίζουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είχαμε ανάγκη να δούμε καλές κωμωδίες. Δεν είναι τυχαίο πως οι συχνές επαναλήψεις των παλαιότερων, συνεχίζουν να σαρώνουν στην τηλεθέαση. Φέτος θα δούμε να αλλάζει το σκηνικό του δράματος και των ιστοριών εποχής και θα έχουμε αρκετές, κάποιες πιο ιδιαίτερες από όσο φανταζόσουν σειρές, με οδηγό το καλό σενάριο, το καλό καστ και το χιούμορ.

Όχι μόνο το Σόι σου και το Καφέ της Χαράς: 6 νέες κωμωδίες ετοιμάζονται να σε κάνουν να γελάσεις

Η νέα κωμωδία VΙΠ Kαλά Γεράματα, έχει όλα τα συστατικά της παλιάς καλής κωμωδίας. Με γέλιο και τρέλα. Θα βρεθούμε από τον Σεπτέμβριο στο πιο πρωτότυπο πολυτελές, γηροκομείο. Με ένοικους που δεν θυμίζουν καν απόμαχους της ζωής. Υπήρξαν όλοι πετυχημένοι στη ζωή τους, αρκετοί την έζησαν όπως ήθελαν και σκοπεύουν να μη γεράσουν ποτέ, παλεύοντας τη μοναξιά τους.

Αυτό θα αποτελέσει και το κύριο πρόβλημα για την Άννα Κουτσαφτίκη, η οποία θα υποδυθεί την αυστηρή διευθύντρια του Buona Mattina, (Καλημέρα στα Ιταλικά) προσπαθώντας να επιβάλλει την τάξη. Όμως κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά, όπως θα δεις και στο νέο teaser, που κυκλοφόρησε. Ίσως γιατί εκείνη φοβάται τον θάνατο περισσότερο από εκείνους, που φαινομενικά, πλησιάζουν σε εκείνον.

Η Άννα Κουτσαφτίκη όπως παρατήρησες δε θυμίζει εμφανισιακά την Θεσσαλονικιά Ξένια στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, μία σειρά που καθόρισε την καριέρα της, στο πλευρό του Σπύρου Τσεκούρα και παλαιού συμφοιτητή της στο Θέατρο Τέχνης. Πλέον έχει διαφορετικό dress code και με διαφορετική κουπ για να υπηρετήσει τον νέο της ρόλο.

Έχει να αντιμετωπίσει τους: Τάσο Χαλκιά, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Κώστα Καζάκα, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Κρίτα ως τους ενοίκους του γηροκομείου και θα έχει μαζί της συμμάχους το προσωπικό της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει εκείνη, πως είναι οι: Μαρία Πετεβή, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρης Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας.

Μπορεί ο νέος τηλεοπτικός πολυτελής της παράδεισος να είναι πλέον και η νέα της οικογένεια, αλλά εκείνη μας υποσχέθηκε πριν από 2 μήνες ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την προηγούμενη αγαπημένη της οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/C6yrurjIGtE/

Σε μία μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram, λίγο μετά το φινάλε της μακροβιότερης κωμωδίας της ελληνικής τηλεόρασης, είχε δώσε μία υπόσχεση: «Η Μουρμούρα -η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (11χρονια προβολής) -ήταν μια μεγάλη αγκαλιά...για όλους. "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" από πάντα...για πάντα...στην καρδιά μου...στην καρδιά μας».

https://www.instagram.com/p/C9hRcRoIQ14/