Άγιος Έρωτας: Το λάθος της Δανάης Παππά και ένας γάμος - παρωδία που έκανε το Χ να αντιδράσει

Κατερίνα Μπούσιου

Σειρά εποχής με air condition και μπέρδεμα στα έθιμα. Τα 3 λάθη, τα έθιμα και η συγκλονιστική αποκάλυψη στον Άγιο Έρωτα. 

Ένα από τα πιο κρίσιμα επεισόδια είχαμε χθες στον Άγιο Έρωτα, καθώς η Δανάη Παππά ως Χλόη, δημιούργησε πάλι αναστάτωση και περισσότερους εχθρούς από όσους φανταζόταν ποτέ. Ο έρωτας για τον Αργύρη αποδείχτηκε τελικά μία μεγάλη επιπολαιότητα αλλά το καλύτερο ήταν ο γάμος - παρωδία της αδελφής της και τα επαναλαμβανόμενα λάθη της παραγωγής.

Το κοινό στα social media, το διακωμώδησε λίγο παραπάνω.

Χάλασαν τα έθιμα, χάλασε η σχέση και ο Νικόλαος σε απόγνωση

Από τους ωραιότερους συνδυασμούς χαρακτήρων στον Άγιο Έρωτα, είναι σίγουρα εκείνος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Μαρίνας Ψάλτη, ως γιος και μαμά. Οι συναντήσεις τους, λειτουργούν σαν μικρές συνομωσίες, για να βρουν την αλήθεια για τον θάνατο της αδελφής του Νικόλαου και κόρης της. Εκείνη τον παρασέρνει λίγο παραπάνω στην αμαρτία και εκείνος συχνά πέφτει σε σφάλματα, μεταφέροντας ακόμη και τις πληροφορίες που μαθαίνει στις εξομολογήσεις της.

Μία μεγάλη αγάπη γεννιέται στον Άγιο Έρωτα αλλά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Ο Νικόλαος όμως χθες πέρασε ένα διπλό επεισόδιο σε αμηχανία. Με όσα έκανε η Χλόη και όσα έχει αρχίσει να αισθάνεται πως νιώθει για εκείνον. Καταρχάς η Δανάη Παππά, αποφάσισε να το σκάσει με τον έρωτα της ζωής της τον Αργύρη, την ημέρα του γάμου της αδελφής της Σοφίας. Πέρασαν μία ερωτική βραδιά σε έναν αχυρώνα (έτσι είθισται στα ελληνικά σίριαλ να συμβαίνει) πριν πάρουν το λεωφορείο για την Αθήνα.

Η Χλόη, την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε, γιατί ανακάλυψε πως πήρε χρήματα από τη μητέρα της για να μην φύγει μαζί της, αλλά εκείνος έκανε το αντίθετο. Και όχι μόνο αυτό, τα κράτησε για τα πρώτα έξοδα στην Αθήνα. Προδοσία. Και τελικά λίγο πριν τη βρει ο έξαλλος από θυμό πατέρας της, το ζευγάρι χώρισε.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Μαρκόπουλου και η οικογένεια Βαρελά ήταν ανάστατη. Για να μην προκληθεί σκάνδαλο, ο γάμος καθυστέρησε, η Σοφία ήταν μέσα στη δυστυχία ως νύφη και ο γαμπρός αμήχανος όπως και ο Νικόλαος ως παππάς.

Οι χρήστες του Χ, παρατήρησαν και κάποια λάθη. Αφενός εκείνο του Αργύρη, αφετέρου το δεύτερο της Σοφίας, που ενώ ανακάλυψε πως ο πατέρας της έχει ερωμένη και θύμωσε δεν του είπε τίποτε. Μη φυσιολογική αντίδραση. Επίσης η απουσία της Χλόης έγινε αφού είχε περάσει η μισή μέρα με προετοιμασίες.

Είχαμε και αλλαγή στα έθιμα. Η πεθερά της Σοφίας, Κατερίνα Παπουτσάκη, αντί να είναι στο δικό της σπίτι ήταν σε εκείνο της νύφης και στη δική της προετοιμασία. Κάτι που δε συμβαίνει ποτέ.

Υπάρχει και ένα χαριτωμένο λάθος, στα social media του καναλιού. Στη φωτογραφία του Μαρκόπουλου με την κόρη του, γιατί τελικά πρόλαβε να συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και να βρει την αδελφή της, βλέπουμε ένα ωραιότατο πλάνο με τις πολυκατοικίες δίπλα με τα air condition. Έχει η Στέρνα πολυκατοικίες;

Στο επόμενο επεισόδιο θα έχουμε πιο δραματικές εξελίξεις. Γιατί ο Μαρκόπουλος βρίσκει και δολοφονεί τον εκβιαστή του. Υπάρχει και μία epic σκηνή καθώς η Σμαρώ, απειλεί τη Χριστίνα ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι είναι η ερωμένη του Μαρκόπουλου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης