Άγιος Έρωτας: Λίγο πριν τη μεγάλη βεντέτα, η Χλόη θυσιάζεται για τον έρωτα της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Άγιος Έρωτας: Λίγο πριν τη μεγάλη βεντέτα, η Χλόη θυσιάζεται για τον έρωτα της ζωής της

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κατσανδρή είναι οι μόνοι άνθρωποι που θα τη βοηθήσουν μέσα στην απελπισία της. Τώρα πια, στον Άγιο Έρωτα γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας. 

Ο Άγιος Έρωτας και κατά το χθεσινό του επεισόδιο τερμάτισε ως πρώτη σειρά στο prime time, σε μία χρονική περίοδο που λειτουργεί αναγνωριστικά για τους περισσότερους θεατές. Πριν γίνουν οι μεγάλες αποκαλύψεις, η Χλόη αναγκάζεται να πάρει μία σκληρή απόφαση, που λειτουργεί όμως καθορστικά για το μέλλον της με τον Νικόλαο.

Η δολοφονία πριν τον γάμο και η τελευταία φορά που οι οικογένειες Βαρελά και Μαρκόπουλου θα βρεθούν ενωμένες

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο παρασκήνιο με τις έρευνες της Θάλειας για την απιστία του συζύγου της, ο πατέρας Νικόλαος στον Άγιο Έρωτα, συνεχίζει τις έρευνές του για τον θάνατο της αδελφής του. Οριακά όμως θα κινδυνέψει να αποκαλυφθεί σε μία από τις συναντήσεις με τη μητέρα του. Ο Κλεάνθης Βαρελάς (Γιάννης Τσορτέκης) θα βρεθεί με μία παρέα τζογαδόρων στον οίκο ανοχής που δουλεύει η μητέρα του.

Άγιος Έρωτας: Η δολοφονία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Δανάης Παππά

Το μείζον γεγονός πέρα από τη δολοφονία του ντετέκτιβ που θα προσλάβει η Θάλεια, είναι ο γάμος της Σοφίας και αδελφής της Χλόης. Ο οποίος θα διαλυθεί, αλλά τελευταία στιγμή όμως θα σωθεί.

Η Δανάη Παππά είναι εκείνη που δημιουργεί προβλήματα αφού ο Αργύρης μετά την αποφυλάκισή του, την πείθει να το σκάσουν για την Αθήνα για να ζήσουν τον έρωτά τους. Εκείνη δεν εμφανίζεται στην εκκλησία, ο πατέρας της Παύλος την αναζητά παντού και οι δύο οικογένειες Βαρελά και Μαρκόπουλου βρίσκονται σε αναστάτωση. Η αδελφή της Σοφία, δεν θα συγχωρήσει ποτέ τη Χλόη για όσα θα περάσει εκείνη την ημέρα.

agioserotasgamos.jpg

Όμως ευτυχώς, την τελευταία στιγμή η Χλόη θα πει στον Αργύρη ότι δεν θα μπορέσει να ζει μία ζωή ως κυνηγημένη. Θα τον αφήσει να φύγει για την Αθήνα για να σωθεί, πριν καταδικαστούν και οι δύο σε μία δύσκολη ζωή. Αυτή η σκηνή είναι πολύ συγκινητική, λίγο πριν τη βρει ο πατέρας της.

https://www.instagram.com/p/DAqo8LVIJyI/

Ενώ οι καλεσμένοι έχουν ήδη ξεκινήσει να φεύγουν από την εκκλησία, την τελευταία στιγμή ο Μαρκόπουλος θα έρθει μαζί με την κόρη του και ο γάμος επιτέλους θα γίνει.

Όσο για τον Αργύρη, επειδή η μοίρα θα παίξει περίεργα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ξανά. Τότε όμως θα είναι πια αργά για να διεκδικήσει την παλιά του αγάπη.

Αυτός ο γάμος όμως είναι και οι τελευταία φορά που οι δύο οικογένειες θα είναι μονοιασμένες. Οι...συμπέθεροι θα συγκρουστούν στη συνέχεια, δημιουργώντας ένας είδος βεντέτας, φέρνοντας και τα παιδιά τους σε αμηχανία. Θα είναι η στιγμή που η Θάλεια θα έχει πια ανακαλύψει πως η καλύτερή της φίλη είναι και η ερωμένη του συζύγου της.

DPG Network