«Κανείς δεν το θέλει αυτό» ήταν ο τίτλος του! Έλα που το θέλουμε όλοι και η 2η σεζόν ανακοινώθηκε

Πατούλια Κατερίνα
«Κανείς δεν το θέλει αυτό» ήταν ο τίτλος του! Έλα που το θέλουμε όλοι και η 2η σεζόν ανακοινώθηκε

Δύο εβδομάδες μετά την προβολή της πρώτης σεζόν του Nobody Wants This στο Netflix, η σειρά ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν της με εκπλήξεις.

Το "Nobody Wants This" (Κανείς δεν το θέλει αυτό) ανανεώθηκε για 2η σεζόν στο Netflix δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της 1ης σεζόν στο Netflix.

2η σεζόν για το Nobody Wants This

Το rom-com έκανε πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 26 Σεπτεμβρίου αλλά η 2η σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά της θα έχει νέους παραγωγούς στο τιμόνι, τους οποίους γνωρίζουμε από την κωμική σειρά Girls, και πρόκειται για τους Jenni Konner και Bruce Eric Kaplan, οι οποίοι θα είναι επικεφαλείς σε μια ομάδα συγγραφέων για τη 2η σεζόν.

Πώς το «Κανείς δεν το θέλει» είναι η ρομαντική κομεντί που όλες έχουμε ανάγκη να δούμε

https://www.instagram.com/reel/DA8-cGDucDT/

Τα νέα για την ανανέωση ανακοινώθηκαν από την διευθύντρια περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria, στο συνέδριο Bloomberg Screentime στο Λος Άντζελες.

Η Erin Foster, η οποία δημιούργησε τη σειρά, παραμένει στη σειρά ως εκτελεστική παραγωγός μαζί με τον Konner και τον Kaplan, ο Steven Levitan και ο Oly Obst είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, με την Kristen Bell να είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός πέρα από πρωταγωνίστρια, μαζί με την Sara Foster, τη Danielle Stokdyk και τον Jeff Morton.

Το πώς μιλάει ο Adam Brody για τον γάμο εξηγεί γιατί δεν θα χωρίσει ποτέ από την Leighton Meester

https://www.instagram.com/p/DA9NHl5zycN/

Δικαιοσύνη στις υγιείς σχέσεις

«Η δημιουργία του «Nobody Wants» θα αποτελεί για πάντα το αποκορύφωμα καριέρας μου», είπε η Erin Foster, η ιστορία αγάπης της οποία ενέπνευσε τη δημιουργία του rom- com που έκανε τόσο μεγάλο buzz σε όλον τον πλανήτη.

«Το απίστευτο καστ, το συνεργείο, οι παραγωγοί και τα στελέχη έκαναν τη σειρά αυτό που είναι σήμερα και το να βιώσω τις θετικές αντιδράσεις των θεατών ήταν κάτι περισσότερο από οτιδήποτε μπορούσα να ονειρευτώ. Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να συνεχίσω αυτή την ιστορία και να το κάνω μαζί με την Jenni Konner και τον Bruce Eric Kaplan, τους οποίους θαυμάζω από το Girls. Η δικαιοσύνη στις υγιείς σχέσεις είναι η πιο ρομαντική»!

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Kristen Bell, ο Adam Brody, η Stephanie Faracy, ο Michael Hitcock αλλά το crush μας από τα 90ς, ο Adam Brody, του O.C έγινε και πάλι με τον ρόλο του ραββίνου,

«Nobody Wants This»: Η ιστορία τόσο απλή, όσο και σύνθετη

Μια αγνωστικίστρια podcaster που μιλάει για το σεξ και ένας φρεσκοχωρισμένος ραβίνος ερωτεύονται. Θα αντέξει η σχέση τους τη διαφορετική ζωή τους και τις οικογένειές τους;

Η Kristen Bell συναντά τον Adam Brody ή ακόμα καλύτερα η Veronica Mars συναντά τον Seth Cohen του Gossip Girl σε μια ώριμη ιστορία αγάπης υπό το λυκόφως του Λος Άντζελες του σήμερα, που για έναν παράξενο λόγο είναι γεμάτο 90ς vibes.

Δημιούργημα της Erin Foster, podcaster, ηθοποιού, συγγραφέα και κόρη του τιτάνα της μουσικής Ντέιβιντ Φόστερ, το «Nobody Wants This» πετυχαίνει διατηρώντας την πίστη στο είδος του χωρίς να μπαίνει σε μια νοσταλγική μανιέρα μιας και οι χαρακτήρες του ζουν στο σήμερα- χαρακτηριστικό το «κλείνουμε τις εφαρμογές» αντί του «τα φτιάξαμε». Αυτή η χαλαρή αίσθηση του rom-com που εμπνέει το ότι όλο αυτό είναι κάτι που μας έλειπε, είναι το πιο αξιοσημείωτο στο «Nobody Wants This».

Το "Nobody Wants This" βρίσκεται στην κορυφή του Netflix Top 10 αγγλόφωνων τηλεοπτικών charts από τότε που κυκλοφόρησε. Άνοιξε στη δεύτερη θέση τις πρώτες μέρες προβολής του, συγκεντρώνοντας 10,3 εκατομμύρια προβολές.

(Το Netflix ορίζει μια προβολή ως τις συνολικές ώρες προβολής διαιρεμένες με τον συνολικό χρόνο εκτέλεσης).

Το σόου ανέβηκε στο νούμερο ένα την πρώτη πλήρη εβδομάδα διαθεσιμότητας με 15,9 εκατομμύρια προβολές, βγάζοντας το "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" από την πρώτη θέση.

Η πρώτη σεζόν έκλεισε με την επανασύνδεση του ζευγαριού, παρά την απόφαση της Joanne να μην ασπαστεί τη θρησκεία του Noah, ο οποίος ως μελλοντικός αρχιραββίνος, δεν μπορεί να έχει σχέση με μια σίσκα.

Και δεν είναι μόνο το love story, η χημεία των δύο πρωταγωνιστών -που είναι εδώ και δεκαετίες καλοί οικογενειακοί φίλοι - αλλά και το σενάριο της σειράς που την έκανε επιτυχία. Δεν είναι καν ο εδώ και δεκαετίες 10/10 Adam Brody που ωριμάζει σαν το καλό κρασί. Είναι η υγιής σχέση που εξελίσσεται στα 10 επεισόδια της σειρας, δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση της δημιουργού του με το σύνθημα «Δικαιοσύνη στις υγιείς σχέσεις». Μετά από τόσα μπερδεμένα και δύσκολα love stories στις πλατφόρμες, θέλαμε μια απλή ιστορία αγάπης, ως το κόκκαλο ρομαντική!

Το πώς μιλάει ο Adam Brody για τον γάμο εξηγεί γιατί δεν θα χωρίσει ποτέ από την Leighton Meester