Μετά τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς 2 νέοι ρόλοι αλλάζουν όλο το σενάριο

Κατερίνα Μπούσιου

Ο ένας δολοφόνος, ο άλλος σωτήρας των Βρεττάκων. Η εντυπωσιακή νύφη Αντιγόνη Κουλουκάκου στον τηλεοπτικό της γάμο στη Γη της ελιάς. 

Το πιο ενδιαφέρον και συγκινητικό επεισόδιο στη Γη της ελιάς, είναι αυτό που θα δούμε με τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη και από τα πρώτα πλάνα και τις πληροφορίες, καταλαβαίνουμε ότι θα έχει και απρόοπτα. Όμως είναι ένα οριακό σημείο για τη σειρά που συνεχίζει την 4η σεζόν της, καθώς ξεκινούν κάποιοιες δραματικές εξελίξεις που αφορούν άμεσα τους νεόνυμφους. Με λίγα λόγια δεν θα περάσουν καθόλου καλά στον γάμο τους.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία, έχει ένα μερίδιο ευθύνης, αλλά ένα άλλο γεγονός τους οδηγεί σε μία κρίσιμη στιγμή στη σχέση τους. Εκεί ωστόσο θα είναι ενωμένοι.

Ο επίδοξος δολοφόνος της Αριάδνης και ένας σωτήρας

Ο Μάρκος Λάσκαρης - όχι αυτός της Μάγισσας - έρχεται στη Μάνη και έχει συγκεκριμένο στόχο στη Γη της ελιάς. Είναι φίλος του πρώην συντρόφου της Αριάδνης, ο οποίος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του. Λίγο άκαιρο όλο αυτό, αλλά αυτή η ενέργεια θα δημιουργήσει ένα ολόκληρο κομμάτι μέσα στην ιστορία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και επιπτώσεις στους νεόνυμφους, γιατί αφορά στην κόρη τους. Ο Κύπριος ηθοποιός Γιώργος Ευαγόρου, θα υποδυθεί τον Λάσκαρη.

Η Γη της ελιάς κάνει reset και ήρθε η ώρα της μεγάλης τιμωρίας για τον Δημοσθένη και τη Νόρα

Ο γάμος της Ιουλίας και του Στάθη θα γίνει σήμερα με μερικά χαριτωμένα απροόπτα, καθώς η πρώην σύζυγος του Καπερνάρου, η πάντα εφάνταστη Δώρα Χρυσικού, θα στείλει στεφάνια κηδείας στον γάμο για να δείξει τη δυσαρέσκειά της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με το μίνιμαλ και τόσο κομψό νυφικό της.

Πάντως η ηθοποιός που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έδωσε και ένα μικρό spoiler: «Θα γίνει ο γάμος, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει. Ανοίγονται πολλά μέτωπα και στους Βρεττάκους και στους Καπερνάρους, έχουμε εξαφανίσεις, καινούργιους έρωτες».

Το δεύτερο απρόοπτο αφορά στην απόφαση της Ιουλίας να μένει τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα, για τις εκεί επιχειρήσεις των Βρεττάκων. Ο Στάθης θεωρεί πως αυτή η απόφαση αντί να τους κάνει καλό ως ζευγάρι, θα τους αποξενώσει ακόμη περισσότερο, ειδικά τώρα που είναι και παντρεμένοι. Εδώ θα έχουμε μία διαρκή κόντρα.

Όταν όμως τραυματίζεται σοβαρά η κόρη τους και μένει ανάπηρη από το χτύπημα του Λάσκαρη, αυτά τα ζητήματα του γάμου τους, μπαίνουν στο περιθώριο. Και οι δύο έχουν πλέον προτεραιότητα το καλό της κόρης τους και μετά τα 2 χειρουργεία περιμένουν για την ανάρρωσή της. Δεν θα είναι εύκολη, καθώς η Αριάδνη δεν θα χειριστεί τόσο καλά ψυχολογικά την αναπηρία της.

Εμβόλιμα στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε την είσοδο στη σειρά, του Γρηγόρη Βαλτινού. Είναι ο επιχειρηματίας και ελαιοπαραγωγός Ανδρέας Βαρώτσος που έρχεται να προτείνει συνεργασία στον Ισίδωρο για να σώσει την επιχείρηση των Βρεττάκων που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Υπήρξε παλαιότερα φίλος του Ιπποκράτη και η Αθηνά τον γνωρίζει πολύ καλά. Προς το παρόν δείχνει θετικό πρόσημο ως χαρακτήρας. Αλλά στη Γη της ελιάς, όλοι οι καλοί στο τέλος καταλήγουν και να έχουν και ένα πιο σκοτεινό προφίλ.

Στα καλά νέα της ημέρας, η αποφυλάκιση του Μιλτιάδη και η χαρά της Βασιλικής που τον έχει πάλι κοντά της. Ως καλό της φίλο προς το παρόν και όχι ως σύντροφο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης