Η μεταμόρφωση της Ιφιγένειας Τζόλα στη Γη της ελιάς- Η Βασιλική κάνει αγώνα για τον Μιλτιάδη

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεταμόρφωση της Ιφιγένειας Τζόλα στη Γη της ελιάς- Η Βασιλική κάνει αγώνα για τον Μιλτιάδη

Και ενώ η Μάνη «φλέγεται» με κόντρες και ρήξης, στη Γη της ελιάς γεννιέται ένας νέος έρωτας. 

Εκτός από τις ερωτικές και οι δικαστικές υποθέσεις, θα μας απασχολήσουν στη Γη της ελιάς, το επόμενο διάστημα. Που σημαίνει ότι για μία ακόμη φορά ο Λυκούργος ως ο μόνος δικηγόρος της Μάνης, θα έχει αρκετή δουλειά.

Σε λίγο καιρό θα δούμε και την πλήρη μεταμόρφωση της Βασιλικής. Θα ξεφύγει εντελώς από το πένθος της για τον Φίλιππο και θα γίνει δραστήρια και ξανά με όρεξη για τη ζωή. Προς το παρόν θα προσπαθήσει να σώσει το μέλλον του Μιλτιάδη. Αυτή είναι η αρχή ενός νέου έρωτα;

Η Αντιγόνη προκαλεί την απόλυτη ρήξη στους Βρετάκους και η Βασιλική γίνεται η ντέτεκτιβ της Μάνης

Η έλευση της Αντιγόνης στους Βρετάκους στη Γη της ελιάς, όχι μόνο δεν είναι για καλό, αλλά θα φέρει και την απόλυτη ρήξη στην οικογένεια. Ανυποψίαστοι θα είναι στην αρχή, τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα για τον ουσιαστικό λόγο που εγκατέλειψε το Λονδίνο για να βρεθεί στη Μάνη. Ο Ισίδωρος ξέρει, όλοι οι υπόλοιποι το αγνοούν.

Η Γη της ελιάς μπαίνει σε νέα εποχή: Η Άντζελα Γκερέκου ζει έναν εφιάλτη με μία απαγωγή

Η διεκδίκηση της κόρης της Αγγελικής θα φέρει την πλήρη ρήξη στην οικογένεια, γιατί η μόνη που θα κατανοήσει τη θέση της θα είναι η Ιουλία. Με την ευαισθησία που έχει ως μητέρα, ενώ αγαπά τον Μάνο και τη Μαρίνα, καταλαβαίνει και τη θέση της Αντιγόνης. Αυτή η ιστορία θα τραβήξει αρκετά και θα κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Προς το παρόν το μείζον θέμα είναι η υπόθεση του Μιλτιάδη. Για έναν φόνο που δεν έκανε και στην προσπάθεια να βοηθήσει μία νεαρή κοπέλα. Προφυλακίζεται και τότε είναι που η Βασιλική μαζί με τον Παρασκευά και τη Χάδω, οργανώνονται για να βρουν την κοπέλα που σώθηκε, καθώς είναι η μόνη μάρτυρας, από την οποία κρίνεται η τύχη του.

https://www.instagram.com/p/DAOn-XMs72_/

Μέχρι και αφισοκόλληση σε όλη τη Μάνη κάνει ο κολλητός του φίλος, ενώ η Βασιλική επίσης την αναζητά παντού. Έχει βάλει σκοπό να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο. Κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες. Ο Λυκούργος δεν της δίνει όμως μεγάλες ελπίδες για την αθώωσή του, καθώς δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό στοιχείο. Όμως κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή εμφανίζεται μία γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα έτοιμη να βοηθήσει.

Μετά από αυτό όπως καταλαβαίνεις όλα παίρνουν ξανά τον δρόμο τους. Κλείνει ο κύκλος από το ένα δυσάρεστο για να ανοίξει ένας άλλος. Αλλά και ένας ευχάριστος, καθώς η Ιουλία και ο Στάθης ετοιμάζονται να παντρευτούν. Αυτός ο γάμος θα είναι άκρως επεισοδιακός και κατά τη διάρκεια και αργότερα. Όμως είναι η δεύτερη φορά που θα η Βασιλική θα νιώσει χαρούμενη. Έχοντας πια τον Μιλτιάδη στο πλευρό της, στον γάμο του πατέρα της.

DPG Network