Μία σύλληψη και δύο αποχωρήσεις ηθοποιών από τη Γη της ελιάς - Πώς αλλάζουν όλα ξανά στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου

Οι ζωές όλων μπαίνουν ξανά σε δοκιμασία στη Γη της ελιάς. Υποθέσεις κλείνουν και ανοίγουν κάποιες άλλες.  

Ο γάμος της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς, ήταν το μείζον γεγονός σε αυτή την 4η παρουσία της σειράς στην οθόνη μας. Μία πολύ ευχάριστη ανατροπή που όλοι περίμεναν.

Αν και το μέλλον τους είναι αβέβαιο, όπως δήλωσε και η Αντιγόνη Κουλουκάκου, σε λίγο θα έχουμε σημαντικές αλλαγές που αφορούν στο υπόλοιπο καστ. Με αποχωρήσεις δύο ηθοποιών, καθώς ολοκληρώνονται οι υποθέσεις που τους αφορούν.

Η Νόρα συλλαμβάνεται και ο Μιχάλης παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα θα είναι τα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, καθώς θα βρισκόμαστε ακόμη στο mood του γάμου της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Πασχάλη Τσαρούχα. Όλοι είναι χαρούμενοι, πριν ξεκινήσουν πάλι τα προβλήματα.

Η Γη της ελιάς κάνει reset και ήρθε η ώρα της μεγάλης τιμωρίας για τον Δημοσθένη και τη Νόρα

Σε αυτά τα προβλήματα και στις συνεχείς αλλαγές οφείλεται άλλωστε και η επιτυχία της σειράς. Δεν βαριέται το κοινό που την παρακολουθεί. Παρά τη μείωση στο νεανικό κοινό, η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο παραμένει και φέτος υψηλή.

Στα επόμενα επεισόδια θα αποχαιρετήσουμε από τη σειρά τη Νόρα. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αποχωρεί, καθώς ο αστυνόμος Κουράκος της στήνει ενέδρα και τη συλλαμβάνει για τις απαγωγές των παιδιών της Μάνης.

Συνέπειες θα έχει και ο Στέφανος Μιχαήλ. Καταρχάς ανακρίνεται ως σύντροφός της και μέχρι να ξεκαθαρίσει αν είχε συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση θα απολυθεί και από τη θέση του ως διευθυντής των Βρετάκων.

Όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, θα καταλάβει ότι δεν μπορεί πλέον να μείνει στη Μάνη. Ωστόσο ο ηθοποιός θα μείνει για μερικά ακόμη επεισόδια στη σειρά.

Την ικανοποίηση που δεν θα πάρει από τη Γη της ελιάς, ακόμη και με την εκδίκηση του Δημοσθένη, θα την πάρει σύντομα από τον ρόλο του στο Famagusta. Εκεί θα δικαιωθεί και τελικά θα βγει από τη φυλακή. Για να ζήσει με τη γυναίκα του και το παιδί τους, αφήνοντας πίσω τους τη μεγάλη περιπέτεια τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης