Άγιος Έρωτας: Ο Γκοτσόπουλος ερωτεύτηκε τη Χλόη, αλλά το Χ προτιμά ένα άλλο ζευγάρι στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου

Η σκηνή που αναμένεται να φτάσει στο peak της τη σειρά Άγιος Έρωτας. Όλοι περιμένουν τη μεγάλη αποκάλυψη και την κόντρα Θάλειας και Χριστίνας. 

Τα πρώτα ψήγματα του έρωτα μεταξύ της Δανάης Παππά και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου ήδη φάνηκαν στον Άγιο Έρωτα, αλλά και οι δύο είναι μπερδεμένοι συναισθηματικά για διάφορους λόγους.

Ένα νέο όμως ζευγάρι, ήδη διαφάνηκε στον ορίζοντα με τους χρήστες του Χ να το εγκρίνουν, λίγο πριν δύο φίλες βρεθούν στην πιο ακραία κόντρα τους. Δεν είναι οι μόνες. Έρχεται μεγαλύτερη κόντρα, μεταξύ των δύο ισχυρών αντρών της σειράς.

Κυριάκος VS Παύλου και Θάλεια VS Χριστίνας

Ο Άγιος Έρωτας δείχνει αργά, αλλά σταθερά τη δυναμική του. Δεν είναι τυχαίο ότι από τον Ιούνιο ακόμη και όταν τελείωσε η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, ξεκίνησε από τον Alpha, η επικοινωνιακή καμπάνια που τον αφορούσε. Παρόμοια τακτική είχαμε δει παλαιότερα μόνο από τον ΑΝΤ1, τόσο για τις Άγριες Μέλισσες, όσο και για τη Μάγισσα.

Στον Άγιο Έρωτα η εγκυμοσύνη της Δανάης Παππά δημιουργεί ερωτηματικά και νέες αλλαγές

Τα στελέχη του καναλιού ήταν σίγουρα για το αποτέλεσμα της παραγωγής. Και ενώ ξεκίνησε σεναριακά, κάπως χλιαρά, τώρα πλέον έχουμε μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Η ουσία, είναι αρχικά ο έρωτας του πατέρα Νικόλαου και της Χλόης. Χθες είδαμε για πρώτη φορά τα συναισθήματα που έχουν μεταξύ τους. Τα κρύβουν ακόμη επιμελώς, γιατί προς το παρόν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει άλλα ζητήματα. Τον παρασέρνει το μίσος. Aλλά στο σημερινό επεισόδιο θα εξομολογηθεί στον πνευματικό του, την αγάπη του για εκείνη, την αμαρτία του.

Ξεκάθαρα πλέον πηγαίνουμε σε vibes Άγγιγμα Ψυχής και το love story του Σταύρου Ζαλμά και της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Όμως το παρατηρητικό κοινό, είδε ένα μέρος μίας σκηνής και προέβλεψε το μέλλον για ένα άλλο ζευγάρι. Τον Χάρη και την Αναστασία. Ο γιος του Βαρελά αν και παντρεμένος μόνο δύο μέρες με την μεγαλύτερη κόρη του Μαρκόπουλου, τη Σοφία, δεν αντέχει τη συμπεριφορά της. Κάθε φορά που βλέπει τη Σμαρώ στο ξενοδοχείο και την κόρη της Αναστασία και αδελφή του Αργύρη, δείχνει τον κακό της χαρακτήρα.

Ο Χάρης φαίνεται πως συμπαθεί την Αναστασία και το Χ ξέρει πως ο γάμος του με τη Σοφία θα οδηγηθεί κάποια στιγμή σε αδιέξοδο. Κάποιοι τηλεθεατές ανακάλυψαν πως εκείνοι θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς.

Δύο ακόμη πράγματα αν παρακολουθείς τη σειρά, δεν πρέπει να ξεχάσεις για το μέλλον. Αφενός η συνομωσία που έκανε ο Κυριάκος με τον αστυνόμο, τον οδηγεί μαθηματικά σε κόντρα με τον Παύλο και η τόλμη της Χλόης να αποκαλύψει στη μητέρα της πως ο πατέρας της έχει ερωμένη, οδηγεί την Ταμίλλα Κουλίεβα στη μεγάλη ανακάλυψη. Πως η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι η ερωμένη του συζύγου της.

Οι απιστίες είναι το πιο εμπορικό κομμάτι πάντα σε μία σειρά, οπότε να αναμένεις τον Άγιο Έρωτα να φτάνει στο peak του, μετά από αυτό.

Υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα (περιοδικό TV24) που αναφέρει πως Θάλεια και Χριστίνα πιάνονται στα χέρια για τον Παύλο. Οι καλές φίλες, η σύζυγος και η ερωμένη, οδηγούνται πια στα άκρα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης