Στον Άγιο Έρωτα η εγκυμοσύνη της Δανάης Παππά δημιουργεί ερωτηματικά και νέες αλλαγές

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Άγιο Έρωτα η εγκυμοσύνη της Δανάης Παππά δημιουργεί ερωτηματικά και νέες αλλαγές

Η δολοφονία που αποκαλύπτεται, η ηθική και οι κανόνες, αλλά και η θέληση του Νικόλαου να μην απομακρυνθεί από τον στόχο του στον Άγιο Έρωτα, λόγω των προβλημάτων της Χλόης. 

Πολλά μπερδέματα θα δημιουργηθούν στα επόμενα επεισόδια στον Άγιο Έρωτα και ο Ηλίας Βαλάσης έχει ένα μεγάλο challenge ως ο αστυνομικός της Στέρνας, για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θεοδώρου. Η οικογένεια των Μαρκόπουλων δεν έχει όμως μόνο αυτό το πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Η εγκυμοσύνη της Χλόης (Δανάη Παππά) απειλεί να τα διαλύσει όλα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεν μπορεί να αποφύγει τον έρωτα

Όλη η ιστορία όπως έχεις καταλάβει εξαρχής αν παρακολουθείς τον Άγιο Έρωτα από την πρεμιέρα του, εστιάζει στην οικογένεια του Παύλου Μαρκόπουλου. Όλοι οι άλλοι χαρακτήρες, ακόμη και η οικογένεια του Γιάννη Τσορτέκη, ως Κλεάνθης Βαρελάς, επίσης λειτουργούν με βάση τον αντίκτυπο των πράξεων των Μαρκόπουλων.

Άγιος Έρωτας: Το λάθος της Δανάης Παππά και ένας γάμος - παρωδία που έκανε το Χ να αντιδράσει

Ακόμη και πατέρας Νικόλαος που αναζητά τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της αδελφής του και τον πατέρα του παιδιού της, σε αυτή την οικογένεια έχει εστιάσει περισσότερο. Ζει ήδη έναν διπλό εφιάλτη: Την έρευνα για την αδελφή, τα προβλήματα της Χλόης, καθώς και τα πρώτα τρυφερά συναισθήματα που έχει για εκείνη και προσπαθεί να καλύψει.

https://www.instagram.com/p/DAx2He_oyXY/

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε λίγο περισσότερο ως χαρακτήρα την αδελφή του Χαρά σε ένα flashback στο παρελθόν. Η Αναστασία Τσιλιμπίου η οποία την υποδύεται, είχε μιλήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα, για όσα θα αντιμετωπίσει ο τηλεοπτικός αδελφός της, Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Θα δυσκολευθεί πάρα πολύ, θα περάσει από πάρα πολλά στάδια: του θυμού, της λύπης, του θρήνου ξανά, γιατί το ξαναπερνά όλο αυτό, και θα βάλει σε πολλή αγωνία το κοινό».

Πάμε τώρα στις αστυνομικές έρευνες.

Ο Ηλίας Βαλάσης, όταν θα ερευνήσει τη δολοφονία του ντετέκτιβ, αρχικά δεν θα στραφεί στην οικογένεια του φίλου του Παύλου. Όμως αργότερα, η μεγαλύτερη κόρη του Μαρκόπουλου, η παντρεμένη πλέον Σοφία, θα ανακριθεί για τις συναντήσεις που είχε μαζί του.

Άλλο όμως είναι το μεγάλο πρόβλημα της οικογένειας. Η Χλόη. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες και τα σχετικά spoiler αναφέρουν, την εγκυμοσύνη της από τον Αργύρη. Η οποία δεν θα μείνει κρυφή για πολύ καιρό.

Ο πρώτος που θα το μάθει φυσικά θα είναι ο πατέρας Νικόλαος, αλλά και ο Χάρης Βαρελάς και σύζυγος της Σοφίας, λόγω της ιδιότητάς του ως γιατρός. Μία νέα «βόμβα» σκάει στην οικογένεια και ο Παύλος που ήδη θέλει να την κλείσει σε οικοτροφείο, θα αλλάξει τα σχέδιά του.

Παράλληλα όμως όλοι μας, αναμένουμε το μεγαλύτερο από όλα τα γεγονότα. Τη μετωπική σύγκρουση της Θάλειας με την ερωμένη του συζύγου της Παύλου, Χριστίνα. Θα δεις και στα επόμενα επεισόδια τις υποψίες της Ταμίλλα Κουλίεβα, οι οποίες θα επικυρωθούν και από τη μαρτυρία της Χλόης, που θα ακούσει ένα τηλεφώνημα του πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/DBI9uitoTX7/

Πλέον ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Αλλά αυτή ακριβώς η αποκάλυψη θα κάνει τον Παύλο να πάρει ακόμη πιο δραστικά μέτρα. Μετά την κόρη του, αποφασίζει να αλλάξει και τη ζωή της γυναίκας του. Προσπαθώντας να τη φέρει στα όρια της ψυχολογικά για να έχει ένα άλλοθι και να την κλείσει στο ψυχιατρείο. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι και το πιο τραγικό από όσα θα συμβούν στο μέλλον.

DPG Network