Η Δανάη Παππά τιμωρείται για τον Άγιο Έρωτα με τον Νικόλαο: Love story με βασανιστήρια και εξορία

Κατερίνα Μπούσιου

Οι έρευνες για τη δολοφονία του ντετέκτιβ και η νέα κόντρα του Κυριάκου με τον Παύλο που κρύβει μία άλλη ιστορία αγάπης, από το παρελθόν στον Άγιο Έρωτα. 

Αυτό που όλοι περίμεναν με την ιστορία αγάπης του Νικόλαου και της Χλόης στον Άγιο Έρωτα, τελικά θα συμβεί. Η σειρά, από ιστορία εκδίκησης και λύτρωσης, θα γίνει ένα δυνατό love story, αλλά και αρκετά επικίνδυνο.

Η Χλόη γίνεται το θύμα του πατέρα της, κλείνεται σε μοναστήρι και περνά βασανιστήρια. Ψυχολογικά και σωματικά. Είχε προλάβει ωστόσο ο Νικόλαος να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην πιο δύσκολη στιγμή του, πρέπει να αποφασίσει: Ή συνεχίζει τον αγώνα για την αδελφή του ή υποκύπτει στον έρωτά του.

Ποιοι θα σταθούν εμπόδιο σε αυτό τον έρωτα της Χλόης και του Νικόλαου

Ο Άγιος Έρωτας μπορεί να είναι προσαρμογή της χιλιανής παραγωγής Perdona Nuestros Pecados, αλλά είναι διαφοροποιημένη σε αρκετά σημεία, με καθαρά ελληνικά στοιχεία, που έχουν σχέση και με τις κοινωνικές συνθήκες της δεκαετίας του '50 όπου εξελλίσσεται.

Στον Άγιο Έρωτα η εγκυμοσύνη της Δανάης Παππά δημιουργεί ερωτηματικά και νέες αλλαγές

Δεν τα έχουμε δει όλα μέχρι αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε όμως να δούμε πολλά στη συνέχεια όταν επιστρέψουμε αρκετά χρόνια πριν για να μάθουμε τη ζωή του μικρού Νικόλαου. Όταν ζούσε με τους γονείς του, στην πόλη δίπλα από την Στέρνα. Θα μας εξηγηθούν πολλά - που έχουν να κάνουν ακόμη και με την πολιτική κατάσταση της εποχής - για το πώς έφτασε να γίνει ιερωμένος.

Εκεί θα δούμε περισσότερο και τον ρόλο της Αναστασίας Τσιλιμπίου, που υποδύεται την αδελφή του Χαρά. Τη δική της δικαίωση, έχει βάλει στόχο ο Νικόλαος με την επιστροφή του. Θα δούμε πως δουλεύοντας στη Στέρνα, γνώρισε τόσο την οικογένεια του Μαρκόπουλου, όσο και του Κλεάνθη Βαρελά. Πώς ακριβώς οδηγήθηκε στην καταστροφή της.

Προς το παρόν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με το φιλί που θα ανταλλάξει με τη Δανάη Παππά στο σημερινό επεισόδιο, οδηγείται σε έναν πολύ δύσκολο δρόμο. Γιατί δεν θέλει να παραβεί τους ιερούς του όρκους, αλλά δεν μπορεί από την άλλη πλευρά, να αφήσει την έρευνά του για τη δικαίωση της Χαράς.

Τη λύση θα τη δώσει ο πατέρας της Χλόης, ο οποίος καταλαβαίνει ότι ο Νικόλαος δεν θέλει να στείλει την επιστολή προς το οικοτροφείο. Θα πάρει την κόρη του και θα την κλείσει σε ένα μοναστήρι. Είναι πλέον η στιγμή που έχει (και έχουμε) μάθει πλέον για την εγκυμοσύνη της.

Δεν θα περάσει καλά η Δανάη Παππά σε αυτό το μοναστήρι. Είναι πολύ σκληρές οι συνθήκες με ψυχολογικά και σωματικά βασανιστήρια για εκείνη. Προς το παρόν είναι δύσκολο να διαφύγει και ο Νικόλαος ανήμπορη να τη βοηθήσει.

Τώρα πια μπαίνουμε στη σειρά, σε έναν κύκλο πολύ δραματικών εξελίξεων. Γιατί η οικογένεια του Μαρκούπουλου θα διαλυθεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης