Η πρεμιέρα του Famagusta και το επώδυνο τέλος του Χρήστου Λούλη μετά τη αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρεμιέρα του Famagusta και το επώδυνο τέλος του Χρήστου Λούλη μετά τη αποκάλυψη

Το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου στις 21.00 και το ταξίδι στη λίμνη Κόμο για τον Χρήστο Λούλη και τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Famagusta. 

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του Famagusta έρχεται σε μία στιγμή που το Mega προσπαθεί σε ορισμένες του δραματικές σειρές να ανακάμψει και σε νούμερα τηλεθέασης. Στα 8 τελευταία επεισόδια της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, θα δούμε και το τέλος τόσο του ίδιου όσο και του τηλεοπτικού του αδελφού Χρήστου Λούλη.

Τελικά ποια θα είναι η τύχη του Μάικλ μετά την μεγάλη αποκάλυψη;

Η φετινή σεζόν στο Mega έχει ξεκινήσει ήδη με μία επιτυχία με την πολύ καλή πορεία του Έχω παιδιά, της νέας κωμωδίας με την Ευγενία Σαμαρά και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Αντίστοιχα, όχι τόσο καλή - όσο προσδοκούσαν από το κανάλι -, είναι προς το παρόν η πορεία του Ταμπού, της νέας δραματικής σειράς του Αντρέα Γεωργίου.

Η εκπληκτική μεταμόρφωση του Χρήστου Λούλη: Από το Famagusta στον Άγιο Παΐσιο

Ενώ στηρίζεται σε μία αστυνομική υπόθεση που έχει ενδιαφέρον με το αντίστοιχο καλό καστ, η πλοκή αλλά και οι διάλογοι, δεν κάνουν θελκτικό προς το κοινό το τελικό τηλεοπτικό προϊόν.

Λίγο πριν δούμε από τη νέα χρονιά και τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο της σειράς «Άγιος Παίσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό», έρχεται ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του Famagusta για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε και το τι συνέβη μετά την αποκάλυψη του Μάικλ προς τους βιολογικούς του γονείς πως είναι το παιδί που είχαν χάσει 50 χρόνια πριν, την ημέρα της τουρκικής εισβολής.

Όλη η οικογένεια Σέκερη μαζεύεται στη συνέχεια για να καλωσορίσει και επίσημα το νέο μέλος στην οικογένεια. Παράλληλα στο Λονδίνο, η μέχρι τώρα μητέρα του, η Σοφία Κούρτη που υποδύεται η Αιμίλια Υψηλάντη ζει με την αγωνία όλων αυτών των αποκαλύψεων.

https://www.instagram.com/reel/C_qjWsCsA_s/

Φυσικά και φοβάται πως ο βιολογικός πατέρας του Μάικλ, που υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος, αν με την ιδιότητα του δικηγόρου κάνει την έρευνά του για τον γιο του, θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως η απόκτηση του παιδιού και η υιοθεσία που ακολούθησε δεν έγινε με τόσο νόμιμες διαδικασίες.

Τον καλύτερο ρόλο η Κοραλία Καράντη δεν τον έχει υποδυθεί, αλλά τον ζει και αυτός είναι η μητρότητα

Φαίνεται όμως ότι όλα τα άλλα θα παραμεριστούν μετά την αιφνίδια επιδείνωση της υγείας του Παύλου - Αντρέα Γεωργίου. Ο Μάικλ θα περάσει λίγες στιγμές μαζί με τον αδελφό του πριν εκείνος μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Υπό το επώδυνο βάρος των όσων έχουν συμβεί με τις δύο του οικογένειες.

loulis-georgiou.jpg

Ο Μάικλ λόγω και αυτής της κατάληξης θα καταφέρει να αφήσει το παρελθόν και δεν θα προχωρήσει προς την τιμωρία της μητέρας που τον μεγάλωσε. Και το δικό του τέλος παρά την επώδυνη πλευρά, θα είναι ευτυχές σε πολύ λίγα πράγματα και μόνο με τη σχέση του με τη Σιμώνη, η οποία και θα χωρίσει από τον σύζυγό της.

Παράλληλα με τις προσωπικές ιστορίες των χαρακτήρων θα δούμε μερικές ακόμη μαρτυρίες για όσα έγιναν μετά την εισβολή, οι γνωστές ανθρώπινες ιστορίες που αγαπήθηκαν από το κοινό, μέχρι να φτάσουμε και στην επιστροφή του Μακάριου στην Κύπρο και τον θάνατό του αργότερα.

Προς το παρόν, μέχρι να δούμε τον τηλεοπτικό επίλογο του Χρήστου Λούλη στο Famagusta, ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή, έκαναν μίνι διακοπές στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Άλλωστε τα γυρίσματα της σειράς, ολοκληρώθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

loulis_koliandri.jpg