Η Αγγελική Νικολούλη ντύθηκε στα κόκκινα: Ξέσπασε το Twitter/X για τα βρέφη στην Αμαλιάδα

Μία συνταρακτική εκπομπή είχε ετοιμάσει η Αγγελική Νικολούλη με τους συνεργάτες της την Παρασκευή το βράδυ και στο επίκεντρο οι ύποπτοι θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα και η γυναίκα που βρίσκεται να έχει σχέση με όλους.

Νέους μάρτυρες και καινούργιες πληροφορίες έφερε στο φως η εκπομπή Φως στο Τούνελ στις 25 Οκτωβρίου με το κοινό στο Χ να κάνει το #fosstotounel πρώτο trend από το πρώτο λεπτό της προβολής του.

Η Αγγελική Νικολούλη στα κόκκινα

Με «φόρα» μπήκε στο πλατό η Αγγελική Νικολούλη και έδειξε τις διαθέσεις της από το πρώτο λεπτό καθώς αμέσως μετά το «Καλησπέρα», «μπήκε απευθείας στο ψητό» ενημερώνοντας το κοινό αφενός πως υπάρχουν αποκαλύψεις για έναν παρολίγον θάνατο μωρού που συνδέεται με τις υπόλοιπες υποθέσεις, αφετέρου προλόγισε μαρτυρίες δύο ανθρώπων που αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης, όπως τα ξέραμε μέχρι τώρα.

Φυσικά, η επιλογή του κόκκινου σακακιού για την εκπομπή αυτή δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη καθώς, παρότι η ίδια, δημόσια, έχει διασκεδάσει τη θεωρία, το κοινό τη θέλει να επιλέγει αυτό το χρώμα όταν έχει ήδη βρει τον ένοχο.

Tο δράμα με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα έκανε το κοινό στο X να ξεσπάσει

Προσπαθώντας, όπως πάντα να διατηρήσει την αντικειμενικότητα στην προσέγγιση της πολύ λεπτής υπόθεσης, η εκπομπή που έφερε πρώτη στο φως τις τραγικές και περίεργες συμπτώσεις γύρω από το ρόλο της Ειρήνης Μαρτζούκου, της γυναίκας που ήδη συνδέεται με τους θανάτους πέντε βρεφών παρουσίασε νέα στοιχεία που φέρνουν την ανατροπή.

Η νέα μαρτυρία για παρολίγον θάνατο μωρού

Το όνομα της Ειρήνης Μαρτζούκου συνδέεται ήδη με τους θανάτους των δικών της παιδιών και του μικρού Παναγιώτη, του γιου της φίλης της με την οποία έμεναν μαζί τον τελευταίο καιρό, ενώ στο κάδρο μπαίνουν ακόμη δύο θάνατοι με τις συνδέσεις να προκαλούν ανατριχίλα.

Εκτός από τους θανάτους που ήδη εξετάζονται, προέκυψε ακόμη μία μαρτυρία μητέρας που περιγράφει πως το παιδί της βρέθηκε μελανιασμένο στα χέρια της Ειρήνης και τη γυναίκα να λέει συγκινημένη πως το δικό της παιδί σώθηκε από θαύμα.

Υπήρχαν ακόμη δύο πρόσωπα στο σπίτι εκείνο το βράδυ

Οι αποκαλύψεις, βέβαια συνεχίστηκαν με την αποκάλυψη πως στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο μικρός Παναγιώτης τον περασμένο Αύγουστο, εκτός από τη μητέρα του παιδιού, τη μητέρα της και τον σύντροφό της, αλλά και την Ειρήνη, βρέθηκαν ακόμη δυο άτομα, τα οποία μίλησαν στην εκπομπή για πρώτη φορά και, φυσικά, βρίσκονται στη διάθεση του εισαγγελέα για την όποια συνέχεια.

Η Αγγελική Νικολούλη με νέα στοιχεία για την υπόθεση της Αμαλιάδας: «Χρωστάμε την αλήθεια»

Μία γυναίκα και ένας άντρας που ανέτρεψαν τα δεδομένα

Ψέματα χαρακτηρίζει τα όσα είπαν η Πόπη (η μητέρα του Παναγιωτάκη) και ο Ρίνος, όπως αποκαλύφθηκε ότι φωνάζουν οι φίλοι της την Ειρήνη, ο φίλος τους που βρέθηκε το βράδυ μαζί τους ενώ η φίλη που κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με την Ειρήνη και το μωρό αποκαλύπτει πως οι δυο τους καβγάδιζαν έντονα και συχνά.

Ο πατέρας του βρέφους και τα μπουζούκια

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος αναζητά επίσης απαντήσεις, και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τα όσα είπε ένας από τους δύο μάρτυρες σχετικά με την πληροφορία που θέλει τις δύο γυναίκες να διασκεδάζουν στα μπουζούκια λίγες μέρες μετά την κηδεία του μικρού.

Η προειδοποίηση για τις απειλές και οι αντιδράσεις στο Χ

Καθώς η εκπομπή έφτανε προς το τέλος, η Αγγελική Νικολούλη κοίταξε κατάματα τον φακό και απευθύνθηκε στο κοινό και συγκεκριμένα σε όσους, όπως είπε, στέλνουν μηνύματα με απειλές στους μάρτυρες την ώρα της εκπομπής. «Το λάβατε το μήνυμα;» είπε με νόημα προειδοποίησης η δημοσιογράφος και προχώρησε παρακάτω...

Και φυσικά στο Χ το κοινό ξέσπασε.

Τι αναφέρει η Αστυνομία σχετικά

Για την υπόθεση, πριν την εμφάνιση των νέων μαρτύρων, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρία Κωνσταντία Δημογλίδου, τονίζοντας πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε καμία από τις περιπτώσεις δεν φαίνεται να υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως «λεπτή» είπε πως έχει γίνει εξαρχής μία έρευνα για τις υποθέσεις, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν βρεθούν νέα στοιχεία, δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα: «Ουσιαστικά τα Μέσα, συνδέουν τον θάνατο πέντε παιδιών με την παρουσία αυτής της γυναίκας. Προανακριτικά όμως η παρουσία αυτής της γυναίκας υπάρχει σε τρεις περιπτώσεις. Τα δύο δικά της παιδιά και σε ένα παιδί ενός οικείου της προσώπου, αυτό που πρόσεχε. Ουσιαστικά μιλάμε για το τελευταίο βρέφος - το έχει αποδεχθεί και η ίδια προανακριτικά - ότι βρισκόταν μαζί με το παιδί, έχει καταθέσει κανονικά στην αστυνομία και αυτή και η μητέρα του παιδιού. Έχουν γίνει όλες οι προανακριτικές ενέργειες που προβλέπονται όταν ένα παιδί φεύγει ξαφνικά από τη ζωή».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε καμία από τις 5 περιπτώσεις και το προανακριτικό υλικό που έχει παραδοθεί από την αστυνομία δεν φαίνεται εμπλοκή κάποιου ατόμου και δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης