Αγγελική Νικολούλη: Η παράξενη υπόθεση που θύμισε το δράμα της Πάτρας και το look της πρεμιέρας

Αγγελική Νικολούλη: Η παράξενη υπόθεση που θύμισε το δράμα της Πάτρας και το look  της πρεμιέρας

Πρεμιέρα για 30η (!) φορά έκανε στις 18 Οκτωβρίου η Αγγελική Νικολούλη και όλοι μιλάνε αφενός για μία ακόμη ανατριχιαστική υπόθεση αλλά και για την ίδια την παρουσιάστρια - είδωλο.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της για το φετινό ξεκίνημα της σεζόν καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια προβολής για την εμβληματική εκπομπή της, «Φως στο Τούνελ». Η χαρά της ήταν μεγάλη και, όπως φάνηκε, βούτηξε κατευθείαν στα «βαθιά».

Η εμφάνιση της πρεμιέρας

Ντυμένη στα λευκά εμφανίστηκε στη φετινή πρεμιέρα της η Αγγελική Νικολούλη, ένα χρώμα που αγαπά ιδιαίτερα.

Με λευκό κοστούμι και λευκό μπλουζάκι υποδέχτηκε ακόμη μία φορά το κοινό της η δημοσιογράφος ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της αλλά και τον κόσμο που εθελοντικά προσφέρει τα μέγιστα σε όλες τις έρευνες της εκπομπής.

«Καλησπέρα φίλοι μου και καλό φθινόπωρο. Μπαίνουμε στην 30ή τηλεοπτική σεζόν και είμαστε συγκινημένοι. Δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν δεν είχαμε όλους εσάς, τους τηλεθεατές μας αλλά και εσάς που λειτουργείτε εθελοντικά και μας βοηθάτε σε έρευνες για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε με μία ανακοίνωση, υπόσχεση που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους απανταχού fans της.

«Αυτή τη χρονιά θα ξεθάψουμε υποθέσεις πολύκροτες, που έμειναν ανεξιχνίαστες κι παραμένουν κλειδωμένες στα συρτάρια των Αρχών. Υποθέσεις που η εκπομπή ερεύνησε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Τώρα με καινούρια στοιχεία και βαθιά έρευνα, θα τις φέρουμε και πάλι στην επικαιρότητα με την ελπίδα ότι θα βρούμε τη λύση»

Η Αγγελική Νικολούλη θυμάται τα 30 χρόνια Φως στο Τούνελ: Οι υποθέσεις και η επιστροφή της

Η παράξενη υπόθεση που θύμισε την τραγική ιστορία της Πάτρας

Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την ιστορία της Ρούλας Πισπιρίγκου και τους θανάτους των τριών παιδιών της, η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν στην πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν με μία υπόθεση που, μοιραία, προκάλεσε συγκρίσεις.

Αυτή τη φορά η ιστορία εκτυλίσσεται στην Αμαλιάδα και «πρωταγωνίστρια» είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου, της οποίας το όνομα εμπλέκεται σε 5 (!) θανάτους παιδιών.

Κάτω από παράξενες συνθήκες «χάθηκε» το αδελφάκι της όταν εκείνη ήταν 14 ετών, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έφυγαν από τη ζωή τα δυο δικά της παιδιά και το παιδάκι της φίλης της, Καλλιόπης, με την οποία έμεναν μαζί τελευταία και, μάλιστα, την ώρα που το είχε εκείνη υπό την επίβλεψή της.

«Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ή κάτι άλλο πιο σκοτεινό που χρήζει διερεύνησης;», αναρωτιούνται στο Φως στο Τούνελ και ψάχνουν τις παράξενες συμπτώσεις ενώ την ίδια στιγμή το #fosstotounel έχει γίνει Νο1 trend στο Χ και τους ντετέκτιβ του διαδικτύου να έχουν βγάλει ήδη συμπεράσματα. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για το όποιο από αυτά.

DPG Network