O Bob του Beetlejuice και ο Doctor Doom στα top trends των μεταμφιέσεων για το Halloween

 Άρτεμις Σκούφου
O Bob του Beetlejuice και ο Doctor Doom στα top trends των μεταμφιέσεων για το Halloween
Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Αν ψάχνεις την απόλυτη στολή Halloween, μόλις τη βρήκες! Ήρθε η ώρα για λίγη έμπνευση από τους αγαπημένους σου χαρακτήρες του κινηματογράφου φέτος και όχι μόνο. 

Το Halloween είναι εδώ και αν δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα τις ετοιμασίες και δεν έχεις βρει την τέλεια στολή, ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Δεν έχεις ψάξει μόνο εσύ στη Google για την πιο δημοφιλή στολή. Το έχουν κάνει πολλοί πριν από εσένα και τώρα ξέρουμε ποιες αμφιέσεις αναζητήθηκαν περισσότερο φέτος και μερικές κάνουν την έκπληξη.

Halloween: 10 οικονομικές DIY κατασκευές που θα απογειώσουν τη «spooky» διακόσμηση του σπιτιού σου

Σε αυτή τη λίστα θα βρεις μερικές από τις απόλυτες στολές Halloween που οι χρήστες του διαδικτύου έψαξαν και φυσικά καταλαβαίνουμε το λόγο. Ποια είναι, βέβαια, η πιο famous στολή Halloween;

Bob

Με αφορμή την κυκλοφορία του Beetlejuice Beetlejuice το 2024, οι αναζητήσεις για κοστούμια εμπνευσμένα από το κλασικό έργο του Tim Burton εκτοξεύτηκαν φέτος στα ύψη. Ο Shrunken Head Bob ήταν (κάπως σοκαριστικά) το πιο δημοφιλές από όλα τα κοστούμια της ταινίας. Για να πετύχεις την εμφάνιση, προτίμησε ένα έντονο κίτρινο κοστούμι και μια ριγέ γραβάτα.

New York Comic Con

36 χρόνια άξιζαν την αναμονή; Είδαμε το Beetlejuice Beetlejuice και ναι... it's showtime!

Raygun

Η χορεύτρια των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, Rachel Gunn, ή αλλιώς Raygun, απέκτησε τη φήμη της με την αμφιλεγόμενη εμφάνισή της. Ο χορός της άφησε τέτοια εντύπωση που η εμφάνισή της προκάλεσε το ενδιαφέρον για στολές Halloween φέτος. Μπορεί να δεις αυτή την πράσινη και κίτρινη φόρμα και το ασορτί καπέλο σε περισσότερες από μία εορταστικές εκδηλώσεις φέτος τον Οκτώβριο. Και φυσικά, είναι μια πολύ άνετη αμφίεση.

Paris Olympics Breaking

Delores

Ας ρίξουμε άλλη μια ματιά στο Beetlejuice Beetlejuice. Η Delores - την οποία υποδύθηκε υπέροχα η Monica Bellucci - είναι μια τολμηρή επιλογή για στολή Halloween. Total black φόρεμα, μαύρα τακούνια και οι χαρακτηριστικές της συρραφές σχεδιασμένες στο πρόσωπο είναι το μόνο που χρειάζεσαι.

https://www.instagram.com/p/DBJY-v1sDcb/

Sabrina Carpenter

Από τα λαμπερά κορμάκια μέχρι τα τακούνια Mary Jane, το κοστούμι της Sabrina Carpenter κυριάρχησε στον κόσμο της μόδας φέτος. Είτε αναδημιουργώντας μία από τις εμβληματικές εμφανίσεις της στην περιοδεία Short N' Sweet είτε παρουσιάζοντας το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Παρισιού, αυτή η ιδέα θα εμπνεύσει πολλούς φέτος το φθινόπωρο.

2024 MTV VMAs - Arrivals

Doctor Doom

Οι οπαδοί της Marvel (και οι οπαδοί του Robert Downey Jr.) έζησαν μια ευχάριστη έκπληξη φέτος, αφού η Marvel Comics ανακοίνωσε την επιστροφή του Downey Jr. ως ο διαβόητος κακός Doctor Doom. Εντυπωσιασμένοι από το κάστινγκ και ανυπόμονοι να δουν τον αγαπημένο ηθοποιό του Iron Man να επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τα πάντα με ολόσωμες πανοπλίες και φωτεινές πράσινες κάπες αυτό το Halloween. Μπορεί εσύ να μην τρελαθείς με αυτή τη στολή, αλλά το παιδί σου ίσως την εκτιμήσει.

2022 New York Comic Con - Day 2

Άλλες ιδέες για στολές που αναζητήθηκαν περισσότερο στο διαδίκτυο;

Lady Deadpool, Chipotle Burrito, οποιοσδήποτε χαρακτήρας από το Inside Out 2 και σίγουρα Lydia Deetz επίσης από το Beetlejuice Beetlejuice.

Και για να μπεις λίγο στο κλίμα...