Bennifer 2.0: 5 αλήθειες για το διαζύγιο, το προγαμιαίο συμβόλαιο και την αληθινή αιτία χωρισμού

Πατούλια Κατερίνα

Φινάλε μπήκε στην μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που έχει ειπωθεί μετά την αίτηση διαζυγίου της Jennifer Lopez ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου της με τον Ben Affleck.

Oι Bennifer 2.0 αποτελούν παρελθόν. Μετά από πλήθος δημοσιευμάτων που τους ήθελαν εδώ και καιρό χωρισμένους, Jennifer Lopez και Ben Affleck παίρνουν και επίσημα διαζύγιο.

5 αλήθειες για τον χωρισμό των Bennifer

1. Η επιλογή της ημερομηνίας ήταν συμβολική:

Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ την Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024, μετά από δύο χρόνια γάμου όπως επιβεβαιώνει το Page Six.Η Τρίτη σηματοδοτεί την επέτειο δύο ετών από την πολυτελή γαμήλια τελετή του ζευγαριού στη Georgia, την οποία πραγματοποίησαν μετά την απόδρασή τους στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

H Jennifer Lopez υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck και η μέρα είναι σημαδιακή

Η Jennifer είχε συγκινήσει με τα δικά της λόγια αγάπης για τον γάμο αυτό που συνέβη με αρκετές αναποδιές.

«Την εβδομάδα του γάμου έβρεχε κάθε μέρα λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Όλοι ανησυχούσαν επίσης για τη ζέστη, για να μην ξεχάσω τους κεραυνούς και τις αστραπές, που συνέβαιναν κάθε μέρα την ίδια ώρα που θα γινόταν και η τελετή του γάμου μας. Είχαμε έναν κόμπο στο στομάχι.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ένιωσα κάποια στιγμή την ηρεμία και την βεβαιότητα ότι ήμασταν στα χέρια του Θεού. Στις 6.40 το πρωί του Σαββάτου στις 20 Αυγούστου, έσκασε ο ήλιος και οι ακτίνες του δημιούργησαν διαμαντάκια που χόρευαν στο ποτάμι που ήταν δίπλα στον διάδρομο που οδηγούσε στο χώρο του γάμου. Περπάτησα στο μονοπάτι που θα οδηγούσε στην υπόλοιπη ζωή μου. Α, επιτέλους συμβαίνει», είχε τονίσει η Jlo.

Ο Kevin Smith, καλός φίλος του Ben αποκάλυψε τότε το πόσο ρομαντική ψυχή ήταν ο ηθοποιός, τονίζοντας πως στον γάμο των Bennifer, οι όρκοι του Affleck ξεπέρασαν τις 12 σελίδες.

(Θυμήσου εδώ τι έγινε στην πολυτελή τελετή στην Georgia)

2. Η πραγματική ημερομηνία χωρισμού:

Η τραγουδίστρια ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου 2024. Δεν ήταν καθόλου τυχαία λοιπόν- όπως φωνάζαμε τότε- η solo εμφάνιση στο Met Gala, η μοναχική προώθηση της ταινίας Atlas και το γεγονός πως το σπίτι που αγόρασαν οι Bennifer βγήκε και πάλι στο σφυρί το διάστημα αυτό.

Ωστόσο, στις 17 Ιουνίου, ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα, η Λατίνα σταρ έστειλε δημόσια τις ευχές της στον Ben Affleck.

«Ο ήρωάς μας. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Jennifer Lopez στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

H διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία του ηθοποιού από την ταινία «Pearl Harbor» και τη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μια κοινή έξοδο.

3. Η Jennifer υπέβαλε την αίτηση χωρίς δικηγόρο:

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση, η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μόνη της και χωρίς δικηγόρο ενώ συνέχισε να παραιτείται της συζυγικής υποστήριξης και ζήτησε από τον δικαστή να αρνηθεί και στον Affleck τέτοια υποστήριξη.

Μια ακόμα λανθασμένη πρόβλεψη των media, ήταν πως οι Bennifer θα έκαναν από κοινού ανακοίνωση για το διαζύγιο. Η Lopez φαίνεται πως δεν προχώρησε στη αίτηση με τρόπο που θα προστάτευε τον Ben. Η μοναχική κίνηση δείχνει το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο.

4. Οι Bennifer 2.0 δεν έχουν προγραμιαίο συμβόλαιο:

Η Λόπεζ δεν είπε στην αότησή τηςτης εάν η ίδια και ο ηθοποιός έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, με πηγές να λένε ότι το ζευγάρι πίστευε στο για πάντα μαζί και δεν έκανε προγαμιαίο συμβόλαιο. Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος της Jennifer και ο δεύτερος για τον Ben Affleck.

Xωρίς το νομικό έγγραφο για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και των δύο, που αφήνει οποιοδήποτε εισόδημα ή περιουσία που προέκυψε κατά τη διάρκεια του γάμου τους ως "κοινή περιουσία" αυτό σημαίνει ότι και οι δύο σύζυγοι μπορούν να θεωρηθούν ως ίσοι κάτοχοι περιουσίας, εισοδήματος ή χρέους ανεξάρτητα από το ποιος το αγόρασε ή το κέρδισε στο διάστημα του γάμου

Στην περίπτωση της Lopez, η λατίνα πρωταγωνίστησε και παρήγαγε αρκετές ταινίες κατά τη σύντομη πορεία του γάμου τους, συμπεριλαμβανομένων των "Shotgun wedding", "Mother", "This Is Me... Now" και "Atlas".

Η 55χρονη λάνσαρε και το κοκτέιλ της, Delola, πέρυσι, ανεβάζοντας την καθαρή της περιουσία στα 400 εκατομμύρια δολάρια το 2024.

Ο Affleck ολοκλήρωσε την παραγωγή του "The Accountant 2" ενώ πρωταγωνίστησε επίσης στο «Air» και στο «Hypnotic» και έκανε την παραγωγή του «The Instigators» κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η περιουσία του φέρεται να είναι χαμηλότερη από αυτή της Λόπεζ και να φτάνει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

5. H αιτία χωρισμού φαίνεται να είναι η ίδια με το 2003:

Όπως όλα δείχνουν, στα τρία αυτά χρόνια σχέσης μετά την επανασύνδεση και στα δύο χρόνια γάμου, ο Ben Affleck υπέφερε όπως ακριβώς υπέφερε και το 2003, όταν απέδρασε από τον αρραβώνα με την Jlo λίγο πριν ανέβουν τότε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αιτία χωρισμού και τότε και τώρα φαίνεται να είναι κοινή. Ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα, ο Ben άντεξε την υπερπροβολή της σχέσης, το κυνηγητό των παπαράτσι και την εμμονή της Lopez να μοιράζεται κάθε λεπτομέρεια της σχέσης τους.

Ο Ben Affleck ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Hart to Heart» και μίλησε στον Kevin Hart για τη ζωή του δηλώνοντας ντροπαλός.

«Δεν μου αρέσει να τραβώ την προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι με βλέπουν και σκέφτονται πως αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιος έχει την κάμερά του και την κολλάει στο πρόσωπό μου, δεν με πειράζει να με βγάλεις φωτογραφία σε ένα club, μια πρεμιέρα, οτιδήποτε. Η γυναίκα μου, δεν δίνω δεκάρα… Πήγαινε. Κάνε ό,τι θες. Δεν με ενοχλεί να με φωτογραφίσεις. Όσον αφορά τα παιδιά μου όμως είναι διαφορετικό πράγμα».

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση τους το 2021 (έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά), ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό.

Όπως η ίδια η Lopez εκμυστηρεύτηκε στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ο Affleck δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η σχέση τους να βρεθεί στο προσκήνιο του Τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν ήμασταν και πάλι μαζί είπα άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media» παραδέχθηκε τότε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες: λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό».

Παρά τους δισταγμούς του ηθοποιού το ζευγάρι τα κατάφερε και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με έναν κλειστό γάμο στο Las Vegas.

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», λέει ο σταρ της μεγάλης οθόνης στο ντοκιμαντέρ.

Από πλευράς της η τραγουδίστρια εξήγησε πως ο σύζυγός της νιώθει άβολα στο προσκήνιο, ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ-ταινίας στα οποία πρωταγωνιστεί ως βασική έμπνευση της Lopez.

«Δεν νομίζω ότι ο Ben αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά. Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα… δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα», έλεγε η τραγουδίστρια στο καταραμένο ντοκιμαντέρ.

Όπως φαίνεται, ο Ben δεν άντεξε τη θυσία και αποχώρησε όπως και το 2003 και κάπως έτσι σήμερα, αρχίσαμε να αμφιβάλλουμε για το τι μπορεί να καταφέρει η πραγματική αγάπη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης