Jennifer Aniston και Courteney Cox αποδεικνύουν πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά τα Φιλαράκια

Jennifer Aniston και Courteney Cox αποδεικνύουν πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά τα Φιλαράκια
Instagram/ friends

Τα Φιλαράκια για τη Jennifer Aniston ήταν η καλύτερή της δουλειά και αρνείται να συμμετέχει σε άλλη κωμική σειρά για έναν και μόνο λόγο. Την ίδια ώρα η Courteney Cox δηλώνει πως «η Monica ζει και βασιλεύει». 

Μπορεί να πέρασαν 30 χρόνια από τη μέρα που προβλήθηκε το πρώτο τους επεισόδιο, αλλάζοντας την ιστορία της τηλεόρασης, όμως τα Φιλαράκια δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά των έξι ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν. 30 χρόνια μετά από την πρεμιέρα τους, η Jennifer Aniston παραδέχεται ότι εξακολουθεί να της λείπει η σειρά κάθε μέρα. Τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή της με εκείνη την περίοδο των γυρισμάτων. Και η Courteney Cox επίσης δεν το αμφισβητεί.

Η 55χρονη πλέον ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ποικίλες ταινίες του Hollywood από τότε που υποδύθηκε τη Rachel Green στην επιτυχημένη κωμική σειρά, την οποία αποκαλεί το «μεγαλύτερο δώρο» της ζωής της.

30 χρόνια Φιλαράκια: Η πρώτη επέτειος χωρίς τον Chandler δεν μοιάζει με καμία άλλη

Η Jennifer Aniston δε θα κάνει άλλη κωμική σειρά μετά τα Φιλαράκια για έναν και μόνο λόγο

Η γνωστή ηθοποιός - που πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να αποκαλούμε Rachel - ρωτήθηκε ποια ήταν η αγαπημένη της δουλειά κατά τη διάρκεια της λαμπερής καριέρας της και χωρίς κανέναν δισταγμό είπε «Προφανώς τα Φιλαράκια - αυτό είναι ξεκάθαρο».

Θα πρέπει να πω ότι είναι το νούμερο ένα. Κάθε μέρα μου λείπει το ωράριο των γυρισμάτων... είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχει υπάρξει ποτέ στον πλανήτη.

Η ίδια αποκάλυψε πως δε θα ήταν πρόθυμη να κάνει μια άλλη τηλεοπτική κωμική σειρά, επειδή αυτή δε θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με τα πολυβραβευμένα Φιλαράκια.

Μιλώντας στο podcast SmartLess, δήλωσε «Αν ήξερα ότι θα ήταν η ίδια εμπειρία που είχα με αυτούς τους ανθρώπους, ναι, αλλά αμφιβάλλω αν αυτό θα συμβεί ποτέ».

«Αυτοί οι άνθρωποι» που αποκαλεί δεν είναι φυσικά άλλοι από τους Lisa Kudrow, ή αλλιώς Phoebe Buffay, Courteney Cox ή Monica Geller, David Schwimmer - Ross Geller, Matt LeBlanc ή αλλιώς Joey Tribbiani και Matthew Perry, ο εμβληματικός Chandler Bing, που πέθανε πριν από ένα χρόνο.

Η Jennifer Aniston ξέρει πως τα Φιλαράκια της θα είναι πάντα εκεί για εκείνη

Μπορεί να έχουν περάσει δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σειράς, όμως η Jennifer Aniston εξακολουθεί να νοσταλγεί εκείνη την εποχή που περνούσε χρόνο με τους πέντε συμπρωταγωνιστές της και ακόμα και σήμερα συγκινείται όταν θυμάται εκείνες τις στιγμές.

Πριν μερικούς μήνες, σε συνέντευξή της δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, αναφερόμενη στη σειρά.

«Ω, Θεέ μου, μην με κάνετε να κλάψω», είπε η Jennifer μέσα από τα δάκρυά της όταν η Quinta Brunson την ρώτησε για τα Φιλαράκια, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι δεν ήταν παραμόνο δάκρυα χαράς.

Η Jennifer Aniston ξεκαθάρισε τότε πως δεν είχε καταλάβει πότε πέρασαν 30 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο και ο θάνατος του Matthew Perry κάνει πιο δύσκολο τον εορτασμό της επετείου.

Η Monica είναι ακόμα εδώ για την Courteney Cox

Στην επέτειο 30 ετών της σειράς η Courteney Cox ρίχνει μια ματιά στο παρελθόν και μιλάει στο People για την εμβληματική σειρά και για την τελευταία φορά που παρακολούθησε ένα επεισόδιο.

«Είναι απλά τρελό για μένα, γιατί νιώθω ότι ο χρόνος, περνάει τόσο γρήγορα και δεν το συνειδητοποιώ», είπε.

Αναλογιζόμενη το πώς ο χαρακτήρας της Monica ζει στην ποπ κουλτούρα και παραμένει ένας από τους πιο καθοριστικούς ρόλους της, η Cox δηλώνει αστειευόμενη «Η Monica ζει και βασιλεύει. Αστειεύεσαι;».

Παρά το γεγονός ότι έχει καλές αναμνήσεις από τη σειρά, η ηθοποιός αναφέρει ότι δεν έχει δει κάποιο επεισόδιο της σειράς «εδώ και λίγο καιρό, αλλά όποτε το συναντώ, δεν μπορώ παρά να το δω».

Και προσθέτει ότι «Αυτή η σειρά είναι απίστευτη. Κάθε αστείο έχει διάρκεια, όλοι οι χαρακτήρες είναι τόσο καταπληκτικοί και είχαμε τους καλύτερους σεναριογράφους στον κόσμο. Είμαι τυχερή που συνεχίζεται μέσα από όλες τις γενιές. Και αυτό είναι ευτυχές».

Λαμβάνοντας υπόψη τη διαρκή κληρονομιά των Friends στην ιστορία της τηλεόρασης, η Courteney Cox πιστεύει ότι θα ήταν δύσκολο να αναδημιουργηθεί η αρχική μαγεία της σειράς. Απευθυνόμενη στα πρόσφατα σχόλια των δημιουργών της σειράς Marta Kauffman και David Crane σχετικά με την πρόταση για ένα reboot που θα περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά των ηθοποιών, η Cox λέει ότι «δεν μπορεί να φανταστεί» ότι θα γίνει μια σειρά reboot - επανεκκίνησης.

«Είναι δύσκολο να προσπαθείς να ξανακάνεις κάτι», εξηγεί.

30 χρόνια από τα Φιλαράκια: Το μυστικό πίσω από το love story Μόνικας- Τσάντλερ στους Times