To show της Victoria's Secret επέστρεψε μετά από 5 χρόνια και η Cher αποθεώθηκε τραγουδώντας live

Γεωργία Βλαχοπούλου
To show της Victoria's Secret επέστρεψε μετά από 5 χρόνια και η Cher αποθεώθηκε τραγουδώντας live
Cher performs during the Victoria's Secret Fashion Show on Tuesday, Oct. 15, 2024, in the Brooklyn borough of New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Invision

Το show της Victoria's Secret επέστρεψε με τις Tyra Banks, Andriana Lima, Gigi Hadid, Candice και πληθώρα μοντέλων που μεγαλούργησαν ως «άγγελοι» στα catwalks.

Πέντε χρόνια μετά την ξαφνική διακοπή του, το fashion show της Victoria's Secret επέστρεψε από εκεί που ξεκίνησε, στη Νέα Υόρκη.

Το fashion show από το οποίο αναδείχθηκαν τα περισσότερα μεγάλα ονόματα στον χώρο του modelling ξεκίνησε το 1995 και έγινε θεσμός στον χώρο της μόδας.

5 χρόνια μετά το τέλος, οι Άγγελοι περπάτησαν ξανά και πρώτη φορά live

Μετά τα σχόλια του πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ Ed Rezak για τα plus-size μοντέλα ωστόσο, το 2019, το show που κάθε χρόνο όλοι περίμεναν μπήκε σε παύση, αλλά μόνο για να επιστρέψει δυνατότερο και φυσικά με πολλές αλλαγές στο ίδιο το brand και τη φιλοσοφία του.

«Διαβάσαμε τα σχόλιά σας και σας ακούσαμε», ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτησή της στο Instagram για την επιστροφή του διάσημου show.

Το Victoria's Secret Fashion Show επιστρέφει και θα αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα, συν όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε—τη λάμψη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική διασκέδαση και άλλα πολλά! Μείνετε συντονισμένοι… γίνεται όλο και πιο εμβληματικό από εδώ και πέρα.

Μεγάλα ονόματα της μόδας στην πασαρέλα και μία Ελληνίδα

Από την ανανεωμένη πασαρέλα της Victoria's Secret πέρασαν πολλά γνωστά μοντέλα που μεγαλούργησαν ξεκινώντας την καριέρα τους ως «άγγελοι», αλλά και μοντέλα όλων των sizes και των ηλικιών.

Η Alessaandra Ambrosio, η Βehati Prinsloo, η Candice Swanepoel, η Doutzen Kroes και πολλές άλλες περπάτησαν ξανά στο fashion show που της ανέδειξε.

Ανάμεσά τους και οι Ashley Graham και οι αδερφές Hadid, με την Gigi να ανοίγει το show εντυπωσιάζοντας με το ροζ outfit της.

https://www.instagram.com/reel/DBKoqgJOEJA/

Στο ίδιο catwalk περπάτησε και η Irina Shayk με μαύρο look και πολλά αστέρια στην κάπα της και κάπως έτσι η μόδα φάνηκε πως όλους μας ενώνει, αφού η Gigi Ηadid είναι η σύντροφος του Bradley Cooper, του πρώην της Irina Shayk με τον οποίο το μοντέλο από τη Ρωσία έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Μάλιστα, η Gigi Hadid μιλώντας από τα backstage του show ανέφερε πως ο Bradley Cooper θα την έβλεπε από την τηλεόραση καθώς είχε «dad duty» (δηλαδή καθήκοντα μπαμπά) να καλύψει, κάτι το οποίο ήταν λογικό, αφού και η μαμά της κόρης του βρισκόταν στο ίδιο catwalk.

Η Andriana Lima - ένας από τους «θρύλους» του show - επίσης περπάτησε στο show.

https://www.instagram.com/reel/DBKqkAyOe6G/

Ενώ από τις iconic στιγμές ήταν και η πασαρέλα της Kate Moss.

Η Tyra Banks κλείνοντας αυτή τη γιορτή μόδας μετά την εμφάνιση της Cher απέδειξε με το δυναμικό catwalk της, 20 περίπου χρόνια μετά, πως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία.

https://www.instagram.com/reel/DBK8u8Bub0o/

Στο show περπάτησε όπως είδαμε και από τα στιγμιότυπα στα social media για πρώτη φορά και μία Ελληνίδα, το 21χρονο μοντέλο Ανθή Φακιδάρη, η οποία μπορεί να ασχολείται τα τελευταία τρία χρόνια με τον χώρο του modelling, έχει περπατήσει όμως ήδη σε show μεγάλων σχεδιαστών (Ralph Lauren κ.ά) και όπως φαίνεται έχει ξεχωρίσει.

H Cher έκλεισε το show και αποθεώθηκε

Το show της Victoria Secret έκλεισε με την Cher να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά live ένα medley του «Βelieve» και του «Strong Enough», μετατρέποντας το catwalk σε πραγματική disco.

H τραγουδίστρια στα 78 της επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον χαρακτηρισμό «θρύλος» με την εμφάνισή της αυτή, ενώ μέσα στο μαύρο γυαλιστερό της σύνολο έδειχνε πέρα για πέρα εντυπωσιακή.

DPG Network