Ο Liam Payne και 10 ακόμη διάσημοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ξενοδοχεία

Bob Saget - Cory Monteith

Δυστυχώς η λίστα με τα διάσημα ονόματα εκείνων που βρέθηκαν νεκροί στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου μακριά από το σπίτι τους είναι πολύ μεγάλη και ξεκινά από πολύ παλιά. Εμείς εδώ θυμόμαστε 10 από αυτά τα ονόματα.

Ο πρόσφατος τραγικός χαμός του Liam Payne, ο οποίος έπεσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Αργεντινή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία, δίνει την αφορμή για αυτή τη μακάβρια λίστα που περιλαμβάνει, ηθοποιούς, τραγουδιστές, σχεδιαστές μόδας και διανοούμενους συγγραφείς.

Ο Liam Payne των One Direction έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια μετά από πτώση από μπαλκόνι

1. Cory Monteith

(AP Photo/Chris Pizzello)

Ο κορυφαίος σταρ του Glee, Cory Monteith, βρέθηκε άψυχος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Fairmont Pacific Rim Hotel στο Βανκούβερ του Καναδά, στις 13 Ιουλίου 2013. Η αιτία θανάτου του Monteith προσδιορίστηκε ως ήταν ένας θανατηφόρος συνδυασμός ηρωίνης και αλκοόλ. Ήταν επίσης 31ός ετών, όπως και ο Payne.

2. Whitney Houston

Νοέμβριος του 2009 (AP Photo/Matt Sayles)

Η μοναδική Whitney Houston επρόκειτο να τραγουδήσει στο pre-Grammy party που διοργάνωνε ο καλός της φίλος και μέντορας, Clive Davis, όμως το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της στο Beverly Hilton Hotel όπου έμενε. Το ημερολόγιο έδειχνε 11 Φεβρουαρίου 2012 και εκείνη μόλις 48 ετών.

Η Houston πάλευε με τους εθισμούς για πολλά χρόνια μέχρι το θάνατό της και οι τοξικολογικές αναφορές επιβεβαίωσαν ότι στο σύστημά της τη στιγμή που πέθανε υπήρξαν πολλά φάρμακα.

3. Oscar Wilde

(AP Photo)

Ο μυθικός ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Oscar Wilde άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο 16 στο Hotel d’Alsace στο Παρίσι. Για δεκαετίες, υπήρχαν αβάσιμες φήμες ότι ο Wilde πέθανε από σύφιλη, αλλά οι γιατροί έχουν καταλήξει πια ότι πέθανε ως αποτέλεσμα σοβαρής λοίμωξης στο αυτί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μολύνσεις στο αυτί σε όλη του τη ζωή και αυτή η τελική μόλυνση ήταν πιθανότατα αποτέλεσμα κακής υγιεινής και ιατρικής περίθαλψης ενώ ο συγγραφέας ήταν στη φυλακή. Ο Wilde ήταν 46 ετών όταν πέθανε.

4. Coco Chanel

(AP Photo)

Η Coco Chanel πέθανε στο διαμέρισμά της στο Ritz Carlton (όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της έτσι κι αλλιώς) στο Παρίσι σε ηλικία 87 ετών στις 10 Ιανουαρίου 1971.

Η εμβληματική σχεδιάστρια μόδας εργαζόταν σε νέα σχέδια μέχρι την ημέρα πριν από τον θάνατό της, με αποτέλεσμα πολλοί να σοκαριστούν από τον θάνατό της. Ωστόσο, η επί χρόνια υπηρέτρια της Chanel δήλωσε ότι στις 9 Ιανουαρίου, η Chanel πήγε νωρίς για ύπνο επειδή δεν ένιωθε καλά και της είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις, έτσι πεθαίνεις».

5. Janis Joplin

AP Photo

Η εμβληματική τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Janis Joplin πέθανε στις 4 Οκτωβρίου 1970 στο ξενοδοχείο Landmark στο Χόλιγουντ, το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Highland Gardens. Αν και η μύτη της είχε σπάσει και κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες γύρω από την αιτία του θανάτου της, οι εξετάσεις έδειξαν ότι η τραγουδίστρια είχε κάνει υπερβολική δόση ηρωίνης που απέβη μοιραία. Ήταν μόλις 27 ετών.

6. Jimi Hendrix

(AP Photo/Hinninger)

Ο θρυλικός Jimi Hendrix (μέλος του μακάβριου club 27 κι εκείνος) βρέθηκε άψυχος στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Samarkand στο Λονδίνο στις 18 Σεπτεμβρίου 1970. Λέγεται ότι ο Hendrix πνίγηκε από τον εμετό του μετά από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών και φέρεται ότι άφησε ένα σημείωμα με τη μορφή πολυσέλιδο ποίημα.

7. John Belushi

(AP Photo, File)

Ο ηθοποιός, κωμικός και αρχικό μέλος του Saturday Night Live, John Belushi, πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση ταχύτητας στο φημισμένο Chateau Marmont του Χόλιγουντ στη Sunset Boulevard, στις 5 Μαρτίου 1982, μόλις έξι εβδομάδες μετά τα 33α γενέθλιά του.

Ο Belushi βρισκόταν στο απόγειο της φήμης του χάρη στην επιτυχία του The Blues Brothers και το όνομά του ήταν συνδεδεμένο με πέντε διαφορετικά κινηματογραφικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των Ghostbusters, όταν πέθανε.

8. James Gandolfini

(AP Photo/Matt Sayles, File)

Φωτογραφίες από το μπάνιο που ξεψύχησε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Soprano»

Μετά από μια πολύ μέρα ταξιδιού στη Ρώμη με την οικογένειά του, ο πρωταγωνιστής των Sopranos James Gandolfini πέθανε στις 19 Ιουλίου 2013, μετά από μια τεράστια καρδιακή προσβολή στο Hotel Boscolo Exedra. Τον 51χρονο βρήκε ο έφηβος γιος του, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια.

9. Anthony Bourdain

(Photo by Rich Fury/Invision/AP, File)

Στις 8 Ιουνίου 2018, ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και ταξιδιωτικός οικοδεσπότης Anthony Bourdain βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου από τον φίλο του, Eric Ripert. Ο Bourdain βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων ενός επερχόμενου επεισοδίου του Parts Unknown. Το CNN επιβεβαίωσε ότι ο Bourdasin αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών.

Anthony Bourdain: Ο θρήνος της συντρόφου του και τα συγκινητικά σχόλια των διασήμων φίλων του

10. Bob Saget

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

Ήταν 9 Ιανουαρίου του 2022 όταν ο Bob Saget βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Orlando της Φλοριντα, όπου βρισκόταν σε περιοδεία για τη standup comedy του. Ήταν 65 ετών.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης