5 διάσημοι άντρες που επιβεβαιώνουν ότι οι Zυγοί είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
5 διάσημοι άντρες που επιβεβαιώνουν ότι οι Zυγοί είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις

Ένας Ζυγός θα κάνει τα πάντα για να σε δει ευτυχισμένη!

Μιλώντας για άντρες Ζυγούς σίγουρα το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι η ισορροπία. Κι αυτό σημαίνει πως σε κάθε έκφανση της ζωής τους προτιμούν τη διπλωματία, ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις.

Eίσαι Ζυγός; 10 λόγοι που είσαι ακόμα single

Ένας Ζυγός θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός συνάδελφος, αν λάβουμε υπόψιν και το πόσο κοινωνικά όντα είναι.

Τι συμβαίνει όμως με τις σχέσεις τους; Είναι ένας Ζυγός ο ιδανικός σύντροφος;

Οι άντρες Ζυγοί κάνουν υπέροχες μακροχρόνιες σχέσεις. Έχουν έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης και της κατανόησης προς την σύντροφό τους και θέλουν να εξελίσσονται μαζί με το ταίρι τους.

Επίσης, η συνεργασία και η ισορροπία είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία μιας σχέσης για αυτούς και πάντα θα προσπαθούν να διασφαλίζουν πως και αυτή και η σύντροφός τους είναι ευτυχισμένοι. Επειδή έχουν ανεπτυγμένη και την αισθητική τους, σίγουρα αν μένετε μαζί θα έχετε ένα όμορφο σπίτι, καθώς ένας άντρας Ζυγός θα φροντίσει γι' αυτό!

Βέβαια, να μην ξεχνάμε πως είναι είναι επιρρεπείς στο να είναι αναποφάσιστοι, γι' αυτό να είστε υπομονετικές και να έχετε κατανόηση μαζί τους. Επίσης, να είστε όσο πιο επικοινωνιακές μπορείτε μαζί του, καθώς θα προσπαθήσει να κρυφτεί όταν είναι δυσαρεστημένος για να εξασφαλίσει την αρμονία, και αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα προβλήματα.

5 διάσημοι άντρες Ζυγοί

Matt Damon (8 Οκτωβρίου)

O γνωστός ηθοποιός του Hollywood και η επί 19 χρόνια σύζυγός του Luciana Barroso, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει 3 κόρες (Isabella, Gia, Stella), ενώ υιοθέτησε και την Alexia, την κόρη της συζύγου του από τον προηγούμενό της γάμο.

https://www.instagram.com/p/BqapIVcBW7w/

Ryan Reynolds (23 Οκτωβρίου)

O Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια και είναι από τα ζευγάρια εκείνα που σίγουρα θα ήθελες να τους μοιάσεις. Το χιούμορ και η αγάπη είναι αυτά που χαραλτηρίζουν τη σχέση τους, ενώ την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει οι 3 κόρες τους.

«Ήμασταν φίλοι και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα πήγαμε σε διπλό ραντεβού, αλλά για να βγούμε με διαφορετικούς ανθρώπους. Κάναμε παρέα και πάντα κρατούσαμε επαφή, και εκεί που δεν το περίμενες, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε και οι δυο έπρεπε να πάμε στη Βοστώνη. Της είπα, θα οδηγήσω μαζί σου», είχε πει ο ηθοποιός για το πώς γνωρίστηκαν.

https://www.instagram.com/p/CbbJhCkAd2Z/

Πύρρος Δήμας (13 Οκτωβρίου)

Αν μη τι άλλο ο Πύρρος Δήμας είναι πραγματικά ένας Ζυγός που έχει αποδείξει πόσο πιστός σύντροφος είναι. Ο ίδιος στάθηκε βράχος στην πρώτη του σύζυγο, την δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε νικημένη από τον καρκίνο, και στα 4 παιδιά που απέκτησαν, ενώ πλέον είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

https://www.instagram.com/p/C6lsGU4MFVF/

Διονύσης Σχοινάς (6 Οκτωβρίου)

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι το απόλυτο ελληνικό ζευγάρι. Ποιος μπορεί άλλωστε, να ξεχάσει την on air πρόταση γάμου που έκανε εκείνος στην τραγουδίστρια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997.

Οι δυο τους λοιπόν, είναι μαζί εδώ και 27 χρόνια, ενώ ο γιος τους ο Δημήτρης είναι το «καμάρι» τους.

Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη, δεν ξέρω αν είναι πεπρωμένο αλλά με το που βρεθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί.

https://www.instagram.com/p/CjYg6rArusX/

Michael Douglas

Eδώ και 25 χρόνια ο Michael Douglas είναι ζευγάρι με την Catherine Zeta Jones και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Mπορεί να υπήρξαν κάποια μικρά «συννεφάκια» στη σχέση τους το 2013, όμως η αγάπη τα νικάει όλα κι έτσι οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί.

Μην ξεχνάμε πως η ηθοποιός είχε στηρίξει σημαντικά τον Michael Douglas στην μάχη του με τον καρκίνο.

Πάντως, για το πότε κατάλαβε αυτός ο Ζυγός ότι η σύντροφός του είναι η μία, όπως είχε πει σε συνέντευξή του, σε αυτό συνέβαλε η αγάπη του για το golf.

Ξέρετε, η Catherine αγαπάει το γκολφ. Αυτό ήταν το πιο κοντινό σημείο που βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί. Τα πράγματα έδειχναν καλά και είπα: Τι λες για το γκολφ; Είπε: Ω, λατρεύω το γκολφ! Και της είπα: Αλήθεια; Αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ναι, παίζει καλά.

https://www.instagram.com/p/C62rG9HsXJv/