Νικόλας Μαλακοδήμος: Ο γοητευτικός Mr. La Vie En Rose και η υπέροχη σχέση με την αδερφή του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νικόλας Μαλακοδήμος: Ο γοητευτικός Mr. La Vie En Rose και η υπέροχη σχέση με την αδερφή του

O αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου είναι πάντα στο πλευρό της. H αλλαγή καριέρας και οι σπάνιες φωτογραφίες του.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μια πολύ δημοφιλής και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών με το προσωπικό της brand, «La Vie En Rose» να σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην ελληνική αγορά.

Η γνωστή χημικός κατάφερε να γίνει αρκετές φορές viral λόγω των πλουσιοπάροχων διαγωνισμών που έκανε στα social media αλλά και για τον πηγαίο αυθορμητισμό της. Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η επιχειρηματίας μίλησε για το bullying που δέχθηκε, όταν ήταν μικρή εξαιτίας του πραγματικού της ονόματος της που είναι «Μαλακοδήμου».

Ο γοητευτικός Mr. La Vie En Rose

Ο Νικόλας Μαλακοδήμος είναι ο αδερφός, ο πιο στενός συνεργάτης και ο άνθρωπος ο οποίος πίστεψε το όραμα της Δήμητρας Κατσαφάδου. Τα δύο αδέρφια έχουν άριστες σχέσεις και διοικούν μαζί την δημοφιλή εταιρία καλλυντικών.

https://www.instagram.com/p/CkOceGxIdZq

Η χημικός έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τον αδερφό της και έχει αποκαλύψει πως της έχει σταθεί στα δύσκολα όσο κανείς.

1681888711225-489119824-nikolas3.jpg

O γοητευτικός Mr. «La Vie En Rose» έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως Managing Director στην εταιρία που δημιούργησε με την αδερφή του. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως maitre σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Κολωνακίου.

Κατάγεται από το Γύθειο Λακωνίας ωστόσο μένει μόνιμα στην Αθήνα εδώ και αρκετά χρόνια. Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με το συνδυασμό Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. του κ.Ανδρεάκου και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος συγκεντρώνοντας 991 σταυρούς. Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του ήταν το 2020 όταν μαζί με την αδερφή του απέσπασε Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στα Βραβεία SALUS.

1681889061795-308201546-nikolas4.jpg

Τα δύο αδέρφια έχουν έντονη φιλανθρωπική δράση και ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να βοηθήσουν τόσο το 2021 αλλά και το 2022 τους πυρόπληκτους της Αττικής και της Εύβοιας στέλνοντας τρόφιμα και κρέμες.

https://www.instagram.com/p/CfKhJAUoBct

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πρώτο μπικίνι της σεζόν και κάπως έτσι ήρθε το καλοκαίρι στο Instagram

Πηγή κεντρικής: nikolaslavie